Het nieuwe boek van Corrie van Hese Balten ARCANA, De geheimen van het leven

Het Nieuwe Boek Arcana van Corrie

ARCANA

De geheimen van het leven

Het nieuwe boek van Corrie van Hese Balten

Over het boek:

Haar eens zo hechte gezin valt door ruzies uiteen en ze komt keihard zichzelf tegen. Overmand door verdriet besluit ze op reis te gaan en ze trekt met een camper dwars door Spanje. Ze ontmoet een zigeunerin met tarotkaarten, beleeft mooie trance reizen en ontdekt krachtplekken waar ze de hartslag van Moeder Aarde ervaart. In Andalusië doorstaat ze een vuurloopritueel en een intense zweethutceremonie.

Deze reis schenkt haar kracht en inzicht om oude pijnen te doorgronden en een nieuw pad te volgen. Aansluitend gaat ze naar Egypte, waar ze dwaalt door tempels, krachtplaatsen bezoekt en poorten naar het sacrale binnenste ontdekt. Ze komt in contact met haar godinnenwijsheid door bijzondere inwijdingsstappen. Ze ervaart dat haar diepe innerlijke wijsheid nog springlevend is en nauw verbonden met oude inzichten.

In deze spirituele roman verwerkte psychosociaal werker en tarotist Corrie van Hese Balten veel van haar eigen ervaringen. Ze hoopt mensen op een ander spoor te kunnen zetten, nieuwe inzichten te geven. Elk hoofdstuk begint met een tarotkaart, die in het hoofdstuk wordt weerspiegeld, en wordt afgesloten met een meditatie-oefening en vragen die de lezer stof tot nadenken geven.

Arcana is te bestellen bij:

‘A3 Boeken’, een betrokken uitgever die met veel liefde boeken uitgeeft die je onder de noemer ‘spiritualiteit’ zou kunnen plaatsen. Er wordt bij ‘A3 Boeken’ veel aandacht geschonken aan de inhoud, vormgeving en de afbeeldingen. 

Maar natuurlijk is Arcana ook te bestellen bij Bol.com

Bestel Het Boek Bij A3 Boeken