Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒรซ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ

โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒรซ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ

By corrie on 20 oktober 2024

daardoor kun je wel eens in conflict komen, met jezelf en met een ander.

Alles is energie en is in beweging. Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie. Deze frequentie onthult wie je bent. Je eigen gedachten en emoties hebben invloed op je frequentie, maar ook woorden en handelingen van jezelf en van anderen. Als je je bewust wordt van hoe je denkt, voelt, spreekt en handelt ben je in staat om je frequentie te verhogen. Zonder zweverig te willen doen brengt een verhoogde trillingsfrequentie je in een hele nieuwe realiteit.

โœจ๐——๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
De tarotkaart de Zegewagen is verbonden met het energetische krachtcentrum, je derde chakra oftewel je zonnevlechtchakra dat gecentreerd is rond de wil.
Het heeft vaak te maken met het ego dat bang is de omstandigheden niet in de hand te hebben en wil altijd alles onder controle houden. Het ego kan nuttig zijn en is noodzakelijk om te kunnen functioneren in de stoffelijke wereld, maar is niet in staat om de diepere betekenis van het leven te doorgronden.

Mensen die vanuit dit centrum leven worstelen met lagere energieรซn waartussen we als mens onze weg zoeken. Het gaat om bewustwording, om lagere energieรซn zoals angsten, schaamte, schuld, boosheid, zorgen, stress, jaloezie, onmacht te doorzien. Ben je depressief, verdrietig of gebruik je veel alcohol of drugs? De mens die zijn emoties en driften heeft omarmt, zijn hart volgt en zich verder ontwikkelt komt bij hogere energieรซn.

Het is dus de taak van de mens om zelf met zijn geest en zijn hart het centrum te zijn op de wagen tijdens je levensreis.
Zolang wij ons hiervan nog niet bewust zijn, hebben we te maken met de lastige gevolgen van dualiteit. We ondervinden hoe we tussen de uitersten van die (schijnbaar) tegengestelde krachten en energieรซn heen en weer geslingerd worden. Mensen die nog leven vanuit hun wil en in oude patronen blijven hangen, begrijpen de anderen niet die steeds meer vanuit het hart en hogere energieรซn leven.

De ervaringen die we als mens opdoen, zijn nodig om onze kracht te ontdekken. Het is niet mogelijk om zonder enige ervaring tot inzicht te komen. We worden door het leven uitgedaagd met problemen om steeds weer ons innerlijke centrum te vinden totdat we dit begrijpen en daarvanuit gaan leven. De in het leven opgedane ervaringen kun je gebruiken om tot meer inzicht, tot meer wijsheid en verbinding met hogere energieรซn te komen en te groeien.

โœจ๐——๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜.
Het geheim van Kracht berust op een diepe innerlijke harmonie met de oerkracht, de hogere energie die ook in jou sluimert. Ze herinnert je eraan dat een verandering in het gebruik van de wil mogelijk is.

Tot nu toe was, volgens het ego en oude denkpatronen, een sterke, krachtige wil belangrijk. De energie van tarotkaart Kracht geeft ons inzicht in hoe we onze wil op een liefdevolle, bekwamere manier kunnen gebruiken. Vanuit hogere energieรซn, zoals liefde, blijdschap, vrede en verlichting.

De aandacht van het bewustzijn verschuift in de richting van het hartchakra. We leren de kracht van liefde, begrip en vertrouwen te gebruiken om iets te bereiken. Het gaat niet meer om het bestrijden of onderdrukken van alle lagere, onbewuste neigingen, maar om het liefdevol aanvaarden ervan. Als mens worden we ons nu bewust van die twee kanten in onszelf. Onze lagere ik en onze hogere zelf.

Haar kracht is een innerlijke kracht die gebaseerd is op liefde, begrip, geduld, compassie, uit leven vanuit je hart, die een hogere trillingsfrequentie hebben. De leeuw symboliseert de wilde impulsen, alle emoties, angsten, verlangens en verwarringen. Ze houden ons gevangen in het ego, de materie en alle lagere energieรซn.

Heel ons leven strijden het hogere en lagere in ons om macht. Een belangrijk aspect in het proces van spiritueel ontwaken, is het liefdevol benaderen van onze lagere natuur. Zo versmelten de hogere en lagere energieรซn zich tot een bron van kracht, die ons transformeert. Wanneer de impulsen en lagere emoties zijn gezuiverd en getransformeerd, kunnen ze ons ten dienste staan bij het verwezenlijken van hogere energieรซn.
Deze mensen hebben dan een hogere frequentie. Dit stralen ze ook uit. Op deze manier oefenen ze een bepaald effect uit op de mensen die ze ontmoeten.

Mensen die zich hier nog niet bewust van zijn, reageren op die hogere frequentie, ze kunnen de trillingen niet verdragen. Hun nog ongeziene schaduwkanten en negatieve gedachten worden door deze hogere trilling versterkt wat vaak onrust en onenigheid veroorzaakt. Dit verklaart ook waarom oude vriendschappen en familierelaties soms uiteenvallen. Ze spreken als het ware twee verschillende talen, op twee verschillende niveaus.

Om de dimensie achter de sluier van lagere frequentie te kunnen ervaren, is meesterschap over jouw emoties en driften een absolute voorwaarde. Emoties zijn krachtige energieรซn. Het is de kunst deze niet te onderdrukken, maar te transformeren en te gebruiken in het spirituele ontwikkelingsproces.

Niemand kan een ander overtuigen of veranderen. We kunnen alleen aan ons zelf werken om onszelf te veranderen. Wat we kunnen doen is door zelfliefde het goed voorbeeld te geven.
Dan ben je steeds beter in staat om liefdevol en geduldig richting te geven aan jouw verlangens. Het is de vrouwelijke energie dat aanvoelt dat agressie een behoefte aan liefde maskeert. Zij is in staat om deze met liefde te beantwoorden in plaats van met nog meer agressie. Als je dit kunt, ben je een wijs mens met een leeuwenhart dat op een hogere frequentie functioneert.

Warme hartegroet
Corrie Van Hese Balten

๐Ÿ‰๐–๐š๐ญ ๐๐จ๐ž๐ญ ๐๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐š๐ค ๐ข๐ง ๐๐ž ๐“๐š๐ซ๐จ๐ญ?

๐Ÿ‰๐–๐š๐ญ ๐๐จ๐ž๐ญ ๐๐ข๐ž ๐ƒ๐ซ๐š๐š๐ค ๐ข๐ง ๐๐ž ๐“๐š๐ซ๐จ๐ญ?

By corrie on 29 september 2024

๐Ÿ‰๐•๐š๐ง๐๐š๐š๐ , ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฌ๐ญ ๐Œ๐ข๐œ๐ก๐š๐ž๐ฅ ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ซ๐š๐š๐ค… ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ซ๐ž ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฐ๐ข๐ฅ ๐๐ข๐ž ๐๐ซ๐š๐š๐ค ๐จ๐ง๐ฌ ๐ž๐ข๐ ๐ž๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง?

Draken zijn veel meer dan alleen vuurspuwende beesten in sprookjes. Ze hebben een rijke symboliek en kunnen veel betekenen in je spirituele reis. Het zijn fascinerende figuren die ons veel kunnen leren over moed, kracht en wijsheid.

In de spirituele wereld zijn draken echt uniek, vaak een symbool van transformatie en zelfontdekking. Het gaat over het overwinnen van obstakels en het vinden van je innerlijke kracht. Het woord โ€˜draakโ€™ komt van het Latijnse draco dat ook slang betekent en voor de kundalinislang kan staan.

Het vuurspuwen van draken is een element in veel verhalen. Ze zijn meesters van de bergen, bewakers van schatten, en muzen voor de schepping. Ze zijn symbolen met veel lagen.

Een draak die vuur spuwt, kan staan voor vernietiging, maar ook voor zuivering en vernieuwing. Het vuur is een teken van de intense innerlijke kracht en energie die de draak bezit.

In symbolische zin staat de draak in Europa voor het voorchristelijke, โ€œheidenseโ€ denken. De draak staat in Aziรซ symbool voor kracht, wijsheid, en voorspoed.

๐—ข๐—ผ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ, ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐Ÿณ.
De draak in de zevende en tevens laatste Bokaal symboliseert de oerenergie: hij huist in een grot in de aarde, heeft vleugels om te vliegen, schubben als een vis en hij blaast vuur. Alle elementen zijn in een wezen verenigd.

Een draak is een mythisch wezen, dat we in volksverhalen en legendes over de hele wereld terugvinden. Hij verbeeldt de krachten die we tegenkomen als we op ontdekkingsreis gaan in onze binnenwereld. Daarom heeft draak vaak een grot als verblijf.

Wie zijn spirituele pad bewandelt, zal eerst net als Sint Michael de confrontatie moeten aangaan met het vuurspuwende monster in zichzelf. Soms bewaakt hij een schat (spirituele inzichten) of houdt hij een prinses (Anima, spirituele wijsheid) gevangen, naar wie de prins op zoek is. En dan volgt na het overwinnen van de draak meestal een huwelijk en leven ze nog lang en gelukkig. Deze vreugdevolle gebeurtenis staat voor het heilige huwelijk: de innerlijke eenwording tussen het mannelijke en het vrouwelijke in de mens.

Dromen, visioenen, illusies, bedrog? Er moeten keuzes worden gemaakt. Het is daarom goed om leiding en verleiding van elkaar te leren onderscheiden. Focus op wat het verlangen van je hogere zelf is. Durf voorbij de sluiers te reizen naar de diepe mysteries, om jezelf in het helderste licht te plaatsen.

๐‰ouw tarot jaarlezing 2025

๐‰ouw tarot jaarlezing 2025

By corrie on 23 september 2024

Jouw ๐Ÿ‘‰๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—๐—ž๐—˜ ๐—๐—”๐—”๐—ฅ๐—Ÿ๐—˜๐—ญ๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ‘ˆ door mij op papier gezet โœ
Klaar om je energie, boodschappen, inzichten, valkuilen en lessen in 2025 te gaan verkennen?
๐ŸŒŸDeze jaarlezing zal een vertrouwde gids worden die je het hele jaar door begeleidt. Hoe fijn als je al weet welke themaโ€™s en energieรซn voor jou een rol gaan spelen zodat je voorbereid kunt inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen. Zo kun je groeien in bewustwording, in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

๐ŸŒŸ Ik nodig je uit om wat magie in je leven te brengenโ€ฆ Met aandacht, liefde, levenswijsheid en gedegen kennis van 35 jaar tarot schrijf ik graag een persoonlijke jaarlezing voor jou.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป?
โฃ๏ธ Je ontvangt van mij jouw jaarthema, ook wel je groeikaart genoemd. Daar waar het voor jou in 2025 om draait, de aangereikte energie als een betekenisvol zielsspoor op jouw levenspad. Welke uitdagingen, valkuilen en inzichten je tegenkomt.

โฃ๏ธJe ontvang uitgebreide informatie over jouw 12 maanden van het jaar. Ik lees de energie van iedere 12 tarot maandkaarten, de symbolen, de betekenis en ik laat de energie van de ene kaart naar de andere stromen, jouw hele jaar door. Ik beloof je dat het een boeiende reis zal zijn.

โฃ๏ธ Je ontvangt een foto van jouw 13 kaarten, die van je themakaart en de speciaal voor jou getrokken 12 maanden van 2025.

๐—–๐—ฟ๐—ฒรซ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป
โœจHet is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vast staat. Een mens heeft een eigen vrije wil en daar moeten we zuinig op zijn. Dat betekent ook dat je door de informatie van deze jaarlezing gunstig kan inspelen op situaties en deze door je bewuste handelen kan beรฏnvloeden. Zo creรซer jij je eigen leven.๐Ÿ˜‰

โœจDe wijze boodschappen van de Tarot bieden al eeuwenlang inzicht en ik vertaal ze altijd als iets waarmee jij en je ziel verder kunnen in je ontwikkeling op je levenspad.

โœจ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜?
๐ŸŒŸVraag een jaarlezing aan. We spreken een datum en tijdstip af. Ik stuur je een betaalverzoek en op de afgesproken dag ontvang jij je uitgebreide jaarlezing in je mailbox.

๐ŸŒŸLaat ik ook eens uitleggen hoe, op deze wijze een lezing van mij eruit ziet. Alles wat je met aandacht en liefde doet bloeit. Ik besteed dezelfde liefdevolle energie aan een schriftelijk lezing als aan een persoonlijk bezoekje.

๐ŸŒŸAls ik je aanvraag binnen heb spreken we samen een datum af. Als je betaling, na betaalverzoekje ontvangen is heb je op de afgesproken dag ’s avonds de uitgebreide lezing van meer dan 10 bladzijden in je mailbox.

๐ŸŒŸVoor jouw persoonlijke 2025 ga ik ontspannen aan de slag.
Ik zet een kop thee, steek een kaarsje aan, leg mijn bijzondere steen, gevonden op het schotse eiland Iona neer en een hartje van seleniet, maak mijn hoofd leeg en ga ervoor zitten.
Ik leg het briefje met jouw naam en geboortedatum neer. Met mijn beide voeten op moeder aarde, sluit ik mijn ogen en verbind ik mijn hart met dat wat groter en machtiger is dan ikzelf. Ik vraag altijd of ik een kanaal mag zijn om dat, wat voor de ander van belang is en dient, over te mogen brengen.

๐ŸŒŸDan schud ik met aandacht mijn tarotkaarten en leg ik de 13 speciaal voor jou getrokken kaarten voor me op tafel in een jaarlegging. Iedere keer dat ik de kaarten en hun symbolen aanschouw is er dat magische moment waarop, ontvankelijkheid, intuรฏtie en kennis samen smelten en er vanuit het onnoembare inzichten bij me binnen komen. Bij iedere maandkaart schrijf ik de aangereikte energie, dat wat ik zie, voel en innerlijk weet voor je op.

๐ŸŒŸZo ontvang je uitgebreid jouw kaarten voor 2025 kaarten, met hun symboliek, betekenis en mijn interpretatie.
Ook stuur ik je een foto van de legging met de speciaal voor jou getrokken tarotkaarten.

Na afloop bedank ik mijn tarotkaarten en de onnoembare kracht, mijn spirituele gidsen en blaas het kaarsje uit.

๐ŸŒŸDeze uitgebreide schritelijke jaarlezing geeft de energie, advies en inzichten weer zodat je deze iedere maand als een leidraad voor jouw 2025 kunt gebruiken.

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚
โ˜๏ธEnne.. hoe geweldig is het om iemand zo’n persoonlijke jaarlezing cadeau ๐ŸŽte schenken bijvoorbeeld met de feestdagen๐ŸŽ„โ€ฆ of verjaardag. Na betaling ontvang je van mij een tarot cadeaubon (zonder bedrag) die op de afgesproken datum aan mij gegeven kan worden.

En al heb ik in de afgelopen 35 jaar al duizenden jaarlezingen mogen uitwerken, (het blijft mijn ‘ding’ ๐Ÿ™‚ ), ik kijk ernaar uit om ook met jouw 2025 aan de slag te gaan ๐Ÿฅฐ

Nodig: naam, geboortedatum, emailadres
Kosten voor deze zeer uitgebreide jaarlezing van 13 tarotkaarten is voor 2025 nog steeds โ‚ฌ 45,-

Info en aanmelden info@corrievanhesebalten

๐—ฃ๐—ฆ wacht niet te lang want iedere jaar zijn er steeds meer aanmeldingen en ik heb maar รฉรฉn agenda ๐Ÿ˜Š

Ik kijk er naar uit om ook met jouw tarot jaarlezing voor 2025 aan de gang te gaan!



Wist je dat ik ook andere tarot lezingen doe.. o.a.:
Een boodschap van je gids
Een boodschap van overleden dierbare
Chakra lezing
Advies in een situatie
Inzicht in je levenslessen
Inzicht in je zielsmissie

โค๐„๐ž๐ง ๐›๐จ๐จ๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฏ๐š๐๐ž๐ซ

โค๐„๐ž๐ง ๐›๐จ๐จ๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฏ๐š๐๐ž๐ซ

By corrie on 20 september 2024

โค๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด, ๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ..

Want 14 jaren geleden verliet mijn vader deze wereld.๐ŸŒŸ
En ik dacht:
Wie zal er voor me zorgen als jij deed
Wie zal me inspireren als jij
Wie zal me de dingen van het leven leren
Maar het belangrijkste, wie zal er zo onvoorwaardelijk van mij houden als jijโ€ฆ
Papa ga niet dood, er is niemand anders in de wereld die mijn vader kan zijnโ€ฆ

Maar toen het moment daar was besefte ik: liefde is loslaten. Ik liet je gaan omdat ik zo onvoorwaardelijk van je houโ€ฆ

Nu ben je in mijn hart en in mijn herinneringen โ€ฆGelukkig heb ik er veelโ€ฆ.En voel ik dat je voor altijd mijn hart met liefde vult โ€ฆ..

ik hou nog steeds zielsveel van je … want liefde reikt verder dan de dood..โค

๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—บ
Starend naar de lucht mijmeren mijn gedachten nog wat over mijn paps en ik trek op gevoel een tarotkaart, misschien wil hij me iets vertellen: het is de Dood.. ja die kan ik plaatsen wantย  vandaag 14 jaar geleden was het zijn sterfdag. Onderging hij een grote transformatie waar hij lang over na had gedacht, de tijd voor had genomen. En ik voel dat hij dicht bij me is. ๐Ÿ’•

Nog een kaart… Zwaarden V, een grillige energie. Ja het ego vond het moeilijk om los te laten.. hij niet,ย  na lang lijden was hij helemaal klaar om over te gaan. Het getal 5 brengt uitdagingen, beperkingen, chaos en onrust met zich mee. Ook de Zwaarden zelf kunnen voor strijd en problemen staan. Vaak houden we ons staande door ons stevig te bewapenen, maar het is een illusie te denken dat pijn of verdriet overgaat als je verhard.

Okรฉ nog een 3e kaart:  Zwaarden 3,  pfff klopt.. mijn hart had het zwaar maar ik ben er door heen gegaan. De liefde zorgde ervoor dat mijn hart alles omhulde, verdriet, pijn en gemis. Heftige hartepijn kan leiden tot trauma en stress, maar het is zeker zo dat juist mensen die door een diep dal gaan tot diepe inzichten kunnen komen. Bij sommigen blijven de pijn en het verdriet op de voorgrond staan. Anderen weten toch betekenis te geven aan zoโ€™n gebeurtenis. Daarmee doe je levenservaring op. Je wordt wijzer en krachtiger en komt vrijer en sterker in het leven te staan.

De liefde van ons gezin, mijn moeder, broers en schonezussen kon dit verlies dragen en dat hebben we samen gedaan.. -vieren nog steeds samen Ballydag, zijn geboortedag,  daar ben ik heel dankbaar voor.

Het is goed paps blijf maar lekker naast me terwijl ik verder werk aan tarotlezingen…. ๐Ÿฅฐ

Mooi is dat toch hoe boodschappen van overleden dierbaren doorkomen via de tarot…  ik mag dit de laatste tijd ook steeds sterker ervaren en voor mensen doen.. blij mee!๐Ÿ™

๐Ÿคธโ€โ™€๏ธ๐ƒ๐ž ๐†๐ž๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐ž          ๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐

๐Ÿคธโ€โ™€๏ธ๐ƒ๐ž ๐†๐ž๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐ž ๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ญ๐ข๐ฃ๐

By corrie on 22 augustus 2024

De meeste tarotlezers krijgen, denk ik, vragen over liefde, werk en toekomst, omdat dit de onderwerpen zijn waar mensen doorgaans het meest mee bezig zijn.

De meeste tarotreadings die ik voor mijn klanten doe, zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling of relaties.

Maar zo heel af en toe krijg ik ook een ongewone vraag.
Jaren geleden kwam een jonge vrouw met haar moeder bij me voor een tarotconsult. Naar een eerste boeiende en duidelijke lezing vroeg ik of ze nog meer wilde weten. Ik zag hoe ze aarzelde en haar moeder aankeek. Na een hoofdknik keek ze mij weer aan en zei: “Ik weet niet zeker of je me dit kunt vertellen, maar is er een geest in mijn huis? Want ik heb het gevoel van wel, alsof er iemand is, maar niemand zal me serieus nemen als ik het ze vertel.”

Omdat voor mij niets gek is en ik haar wel serieus nam schudde ik de kaarten zoals gewoonlijk en liet haar er drie trekken. Toen ik ze omdraaide, bekeek ik ze aandachtig.
Ik liet het even bezinken. Bokalen 7, Pentagrammen 4 en de Gehangene keken mij aan.

Het is niet altijd makkelijk om zo’n directe vraag te beantwoorden: “Spookt het in mijn huis?” is in feite een ja of nee.
Dus met mijn interpretatie van deze kaarten zou ik met een โ€‹โ€‹duidelijk antwoord moeten komen.
“Jaโ€, zei ik.
โ€œMaar wie is dat dan? Hoezo, waardoor?โ€
Ik glimlachte. โ€œEerst wil ik je uitleggen waarom het een ja is in plaats van nee.โ€

Op Bokalen 7 valt mij als eerste de persoon in het zwart op, je ziet niet wie het is. Niet te zien in onze stoffelijke wereld. De mysterieuze, schaduwachtige figuur van Bokalen 7 kijkt naar een droomlandschap. Het benadrukt een uitnodiging om voorbij de sluiers te reizen naar de diepe mysteries vol mythen en dimensies.

Op Pentagrammen 4 zit een man duidelijk gespannen op een stenen blok. De Pentagrammen
onder zijn voeten geven hem een stevige basis en ook zijn kruin wordt afgesloten door een Pentagram. Hij drukt een grote Pentagram stevig tegen zijn hart. Pentagrammen vertegenwoordigen het element Aarde en ook het getal dat deze afbeelding draagt is het aardse 4. Pentagrammen 4 heeft dus dubbele aards gerichte betekenis. Dit duidt op vasthouden aan materie, aan wat je hebt, verstarring en het afwijzen van alles wat met verandering heeft te maken.

Tarot is soms heel duidelijk en toen ik de Gehangene zag, was het voor mij helder dat er iemand โ€˜rondhingโ€™.
En hoewel de Gehangene in mijn lezingen vaak zachtere, meer spirituele energie heeft  doet hij me nu toch meer denken aan Odin die negen dagen aan de boom Yggdrasil heeft gehangen in ruil voor wijsheid. De Gehangene is niet geaard, maar hangt in de tijd.

Hoewel de vraag niet draait om hoe iemand stierf, zag ik deze kaarten wel als een weerspiegeling van het feit dat er een entiteit aan het huis was verbonden.

Toen ik uitlegde waarom ik vond dat het antwoord ja was, was de opluchting op het gezicht van de vrouw duidelijk. Ik realiseerde me dat ze het fijn vond serieus genomen te worden.

Ze stond ook open om deze kaarten verder te onderzoeken. Vanaf daar begonnen we naar andere vragen te kijken: Wie is deze geest? Wat wilde hij? (Het voelde zowel voor mij als haar als een hij.) Wat kon ze zelf doen om vrede en rust in haar huis te creรซren?

Dat betekent dat je op een andere wijze naar de kaarten mag kijken om de weg te wijzen. In dit soort gevallen voelen de gebruikelijke betekenissen in tarotboeken misschien niet altijd zo behulpzaam, en daarom kunnen de visuele componenten van tarot zoveel meer betekenis toevoegen.

Het werd me duidelijk dat het de energie van een persoon was die het huis eerder had bewoond en zich intensief met de ruimte had verbonden. Na zijn dood kon hij niet verder, het huis en de stoffelijke wereld niet loslaten.

Ik legde uit dat er overledenen zijn die de weg naar het licht niet kunnen vinden (daar kunnen verschillende redenen voor zijn).  Dat ze hem, net zoals je een oude heer helpt met oversteken, hem kon helpen naar de overkant, naar waar hij zijn weg zou kunnen vervolgen.

Maar ze wilde er verder niets mee. Voelde zich niet geroepen. Het is goed om te weten, vertelde ik haar, dat niets uit de โ€˜geestenwereldโ€™ je iets kan doen. Vraag dan simpelweg aan de entiteit of deze uit huis wil gaan. Je kunt dit hardop of in je hoofd vragen.  Jij betaalt de huur en jij bepaald wie er binnen mag komen en binnen mag zijn.

Ze ging tevreden en gerustgesteld weg. Enige tijd later belde ze me om te vertellen dat ze buren had gesproken die er al tijden wonen. De bewoner had zelfmoord gepleegd, had zich in het trapgat opgehangen!

Mijn klant had de oude bewoner op een avond kort na ons gesprek toch in gedachten verteld dat ze begreep dat hij zich vastklampte aan de aardse wereld en zijn huis maar dat hij nu verder mocht naar het licht. Sinds ze de entiteit had gevraagd om te vertrekken, waren er geen vage dingen meer voorgevallen en voelde zij zich niet meer bekeken.

๐Ÿฆ ๐ƒ๐ž ๐ฆ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ค๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’  8-8-8 ๐Ÿฆ

๐Ÿฆ ๐ƒ๐ž ๐ฆ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ค๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ 8-8-8 ๐Ÿฆ

By corrie on 8 augustus 2024

De Leeuwenpoort van 2024 belooft extra krachtig te worden. Maar waar gaat het eigenlijk om…
Sirius staat bekend als de spirituele ZON, een plek van hoger bewustzijn. De zon en Sirius vormen dan 1 lijn met de aarde waardoor de hogere energieรซn van Sirius naar de aarde stromen.

Vandaag is het 8 -8 – 2024 en 2024 is ook 8. En tarotkaart nr 8 staat ook voor kracht. Het getal 8 heeft een bijzondere betekenis, en ik geloof sterk in de kracht ervan.

Het getal 8 staat symbool voor oneindigheid, overvloed en de ontdekking van je eigen hogere liefdevolle bewustzijnskracht.

Deze dag, leeuwenpoort genoemd kondigt een nieuwe fase aan die nieuwe deuren opent waardoor jij nog meer in je eigen kracht kunt gaan staan. Deze leeuwenenergie nodigt je uit om meer leiding te nemen over jouw leven, om in jouw kracht te gaan staan, om met jouw unieke zijn en talenten naar buiten te treden. De mogelijkheid om je zielspad te volgen.

Wanneer je door deze leeuwenpoort stapt, je hart opent, ontvangen je intenties, je zielsverlangens een magische kracht en wordt je sterrenlichtkracht geactiveerd. Laat deze energie je hart, je ziel wakker kussen…

Want er komen door die leeuwenpoort hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn vergroten. Jouw geestkracht en het verlangen om te gaan doen waar je hart blij van wordt, is dan ook sterker deze dagen. De nieuwe energiefrequenties die vanaf de planeet Sirius naar de aarde stromen ย verandert de energie rondom de aarde. Het overwinnen van angsten en onzekerheden horen bij dit hogere plan. Om je daarna vol overgave aan het pad van je hart te kunnen wijden.

Deze nieuwe energie stimuleert je ook om je los te maken van alle negatieve invloeden in je leven, je ervan bewust te worden hiermee niet verder te komen, verder te groeien. Zo kom je dichterbij wie je in de kern bent, je ware wezen. Dat betekent: geduldig blijven luisteren naar je hart en je onderbuik, dan voel je wat je volgende stap is.

Hoe? door bewuster te worden van je gedachten en handelen, er stil bij staan en hogere energieรซn zoals Licht, Liefde, Dankbaarheid, verbinding toe te laten.

Neem voor jezelf een moment de tijd en zet een intentie neer, een zielsverlangen.Schrijf het op … kijk volgend jaar eens op 8 -8 en verbaas je…

Fijne dag Corrie

โœจ๐ƒ๐ž ๐ ๐ž๐ก๐ž๐ข๐ฆ๐ณ๐ข๐ง๐ง๐ข๐ ๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ญ๐žโœจ

โœจ๐ƒ๐ž ๐ ๐ž๐ก๐ž๐ข๐ฆ๐ณ๐ข๐ง๐ง๐ข๐ ๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ญ๐žโœจ

By corrie on 1 juli 2024

Leg de tarotkaart van de Hogepriesteres eens voor je neer.
Stille verborgen krachten. Het spirituele vrouwelijke aspect van ons. Passiviteit als ontvankelijke kracht.

Ik hoop dat je dan de kracht kunt zien die stilte je schenkt.
De waarde die het zo verdient.

Ik hoop dat jij je geest kan openstellen voor het begrip dat alles tijd nodig heeft om in te dalen.


Dat ieder proces belangrijk is zodat het precies kan zijn voor het hoogste goed.

Ik hoop dat je de moed hebt die nodig is om je gedachten, je zorgen, je angsten en vergelijkingen naast je neer te leggen, al is het voor een paar uur, om je hart, je lichaam en ziel weer samen te laten vallen.

Ik hoop dat je de stilte  vind om je je af te stemmen op je ziel. Samen te smelten met de eenheid van het kleurrijke universum.

Dat je in stilte doordringt tot in de diepte van je eigen wezen en leert kijken achter de sluiers van het bestaan.

Ik hoop dat jij je kunt herinneren dat je een spiritueel wezen bent; een spiritueel wezen dat hier op Aarde een menselijke ervaring opdoet.

Ik hoop dat je het enige doet wat je zo hard nodig hebtโ€ฆ.Niets.
Ik hoop dat je de kracht kunt zien in rust.

Want rusten is eigenlijk heel veel doen.

Warme hartegroet Corrie

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ.โœจ

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ.โœจ

By corrie on 10 juni 2024

Haar zielsdorst kan niet langer worden gelest door holle compromissen. Ze weet dat dit het moment is om op zoek te gaan naar de echte bron.

Haar verlangen om zich te verbinden met al wat vrouwelijk is, doet haar afdalen. Dit verlangen vergroot haar zielslicht terwijl ze verder gaat in de diepte om haar schatten terug te winnen.

Deze koningin van Bokalen is niet alleen. Haar zussen waken fel, zingen en schijnen hun fakkels om haar pad te verlichten. Hun gezang troost haar terwijl ze de verloren, ontnomen stukken van haar ziel uit het diepe donker haalt.

Ze had angst voor het donker, angst voor de diepte, om te verdwalen, om alleen gelaten te worden. Angst om zonder liefde verder te moeten. Maar met elke angst waar ze doorheen gaat op haar afdaling, lost de demon waarvan ze dacht dat hij echt was op, en zo wint ze steeds een stukje van haar kracht terug.

Terwijl ze dieper gaat, ontdekt ze een stille bron met kristalhelder water. Als ze erin baadt, ontwaakt ze voor altijd. Ze komt met een sacrale uitstraling terug uit haar grote avontuur in de diepte.

De diepte schenkt haar kracht, maakt haar onoverwinnelijk tegen alles wat haar voorheen verpletterde. Sindsdien vertoeft ze met regelmaat in de diepte. En terwijl ze daar beneden is, is haar bestaan in haar wereld heel stil. Ze is een tijdje ‘afwezig’. En ontwaakt iedere keer met hernieuwde kracht en liefdevolle energie.

๐——๐—˜ ๐—š๐—˜๐—ฆ๐—–๐—›๐—˜๐—ก๐—ž๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก ๐—›๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐—ก๐—˜๐—กโœจ

๐——๐—˜ ๐—š๐—˜๐—ฆ๐—–๐—›๐—˜๐—ก๐—ž๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก ๐—›๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐—ก๐—˜๐—กโœจ

By corrie on 17 mei 2024

Het leven schenkt. Het wil ook jou schenken. We hebben allemaal het vermogen om open te staan voor die geschenken, om ze te ontvangen. En we hebben de aangeboren drang om zelf ook te schenken. Voor me ligt Bokalen 6.

Met de egobril van mijn persoonlijke voorkeuren, wensen en overtuigingen kan het er soms heel anders uitzien. Dan lijkt het juist alsof het leven me tegenwerkt, dat ik niet krijgt wat ik begeer, dat er sprake is van schaarste in plaats van overvloed. Dan denk ik dat ik allerlei vaardigheden mis, dat ik de wereld niets te bieden heb, dat mijn geschenk aan de wereld verloren gaat.

Dan voel ik me verbonden met dat kleine meisje dat bijna verstikkend dik is ingepakt, warme jas, das, wanten terwijl niets op de kaart erop wijst dat het heel koud is. Misschien wil ze zich beschermen tegen de buitenwereld. Het kan daarom zijn dat zij, als je op een andere manier naar haar kijkt, ook haar hoofd lijkt af te wenden van alle vriendelijkheid of geschenken.

Hoe meer ik me blindstaar op wat ik denk te missen, hoe minder ik opensta voor al het moois dat me gegeven is. Dan zit ik ineens eenzaam te zijn bovenop mijn berg in Spanje. Dan geloof ik op zoโ€™n moment in schaarste. En een paar maalgedachten verder waan ik mezelf brodeloos en even later dakloos.

Maar gelukkig kan ik mijn ervaringen van gebrek en tekortschieten steeds makkelijker herkennen. Ik verkeer dan tijdelijk in de greep van een oude overtuiging in tekortschieten, in schaarste. Wat ik waarneem via deze egobril strookt niet met de realiteit. Ik zit in mijn fijne casa in de Spaanse zon. Ik ben niet brodeloos of machteloos. Ik kan in elk moment opstaan en in beweging komen.

Ik ben gezegend met geschenken als vaardigheden en talenten waarmee ik het leven dien. Wat ik schenk gaat niet verloren. Wie ik ben is belangrijk, zeker voor mijn dierbaren. Mijn woorden en tarotlezingen helpen andere mensen. Dat mag ik iedere dag ervaren. In de vorm van dankbare woorden en mailtjes. In de ontspanning, ontroering en levenskracht die oplichten in de ogen van klanten als ik ze spreek.

Heerlijk zo met het zonlicht in mijn gezicht, levensenergieโ€ฆ. Als dat geen geschenk is!โœจ

โœจ๐๐ž ๐‡๐ขรซ๐ซ๐จ๐Ÿ๐š๐ง๐ญ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ซ…

โœจ๐๐ž ๐‡๐ขรซ๐ซ๐จ๐Ÿ๐š๐ง๐ญ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ซ…

By corrie on 14 april 2024

Vroeger werd de zoeker naar hoger bewustzijn, in de mysteriescholen in Egypte maar ook in andere culturen, via inwijdingen op een spoor gezet dat leidde tot inzicht. De leerling had vaak een lange weg te gaan met afzondering, intensieve scholing en zware beproevingen.

Het is het optillen van de sluiers waardoor steeds meer zichtbaar wordt. Inwijdingen zijn rituelen die met gebruikmaking van symboliek de weg naar dat grote mysterie uitbeelden. Men dient de les die de symboliek biedt te laten indalen en de directe ervaring te omarmen. Zo is ook de grote Arcana bedoeld.

Een inwijding is geen los op zichzelf staand moment. Het is een heilig moment waarbij alles wat je al eigen hebt gemaakt, waar je doorheen geworsteld en โ€“ gegroeid bent, samen komt. Veelal ben je daar naar toegegroeid, soms al in meerdere maanden of jaren, een leven of zelf levens lang.

De hogepriester(es) in oude tijden was veelal iemand die een zeer lange inwijdingsweg binnen zichzelf was gegaan, voordat een bepaalde staat van bewustzijn bereikt was om die rol te kunnen vertolken. Maar dat betekende niet dat diegene ‘er al was’. Bewustzijnsgroei en bewustwording gaat altijd verder.De Hiรซrofant kent de valkuilen en hindernissen. Hij helpt de leerling om geduld op te brengen, halt te houden als er rust nodig is. Of hij stimuleert hem een stap verder te zetten. Maar bovenal kent hij de richting van de eenmaal ingeslagen weg.

Tegenwoordig is het hele leven een inwijding. Het is niet meer nodig om het in een tempel of spirituele stroming te laten plaats vinden. Het dagelijks leven van nu zit vol met initiaties en inwijdingen. En dat maakt het leven van nu zo uitdagend. Na een inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen.

Bewustwording is noodzakelijk om te her-inneren wie jij werkelijk bent. Inwijding is een innerlijk pad dat je binnen jezelf doorloopt, om je weer te doen ontwaken, her-inneren, omhelzen, accepteren en integreren. Je zou de Tarot kunnen beschouwen als een brug waardoor verbinding met de hoogste spirituele werkelijkheid tot stand kan worden gebracht.

Vanuit het doorlopen van die diepste innerlijke mysteriรซn, leer je je eigen unieke zielskwaliteiten weer te her-inneren, je kennis en wijsheid weer eigen te maken. Zodat je die tot uiting kan laten komen in het nu.

Niet voor niets was de belangrijkste stelregel voor elke inwijdingsweg: Ken u Zelf.

De Hierofant nodigt je uit om de priesteres in jou te ontmoeten en te activeren. Juist in deze tijd van grote verandering en onzekerheid, is het belangrijk je deze oude Kennis en Wijsheid weer te her-inneren. Zij brengt je terug bij je kern, bij wie jij in diepste wezen bent, deel van de eenheid.

Leg de Hiรซrofant kaart eens voor je. Schud nu je kaarten en trek er op gevoel รฉรฉn kaart uit die staat voor wat de inwijder je wilt laten weten.