Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Vrijdag de 13 en de zwarte kat

Vrijdag de 13 en de zwarte kat

By corrie in Teachings on 13 augustus 2021

🤔Zwarte katten ontwijken, niet onder ladders doorlopen en geen zout knoeien. Het is weer vrijdag de 13e. Mensen geloven dat deze dag voor ongeluk zorgt. pff alsof de rest van afgelopen jaar zoveel geluk heeft gebracht in de wereld…

De combinatie van vrijdag en nummer 13 is een zeer krachtige dag voor vrouwelijk energie en creativiteit. Op vrijdag de 13e werden er door vrouwen en heksen rituelen en spreuken uitgevoerd om deze prachtige energie te benutten. Dit heeft ook bijgedragen aan de angst rond vrijdag de 13e, want het was een belangrijke dag voor velen die de cycli van de natuur aanbaden.

Want de 13 hoort ook bij de maan door de 13 maancycli in één jaar. Sinds mensenheugenis wordt de maan geassocieerd met vrouwelijke energie. Het is ook intense tijd van dood en wedergeboorte, omdat het dat middelpunt in de maancyclus vertegenwoordigt tussen iets nieuws dat opkomt en iets ouds dat wegglijdt.

In de tarot is de 13e kaart de Dood. Ook hier gaat de energie over het oude loslaten zodat er ruimte komt voor iets nieuws.
Aan de voeten van koningin van Staven zit een zwarte kat. Deze vrouw heeft haar eigen-wijsheid. Ze heeft de vurige kracht van Sechmet de Egyptische leeuwinnengodin!

We dragen allemaal vrouwelijke energie in ons (ook de man) , dus vrijdag de 13e is niet alleen voor vrouwen. Het is een dag om energie te creëren en te ontvangen uit de spirituele wereld om ons heen.

Voor mij is vrijdag de 13e géén ongeluksdag. Vrijdag de 13e is de dag van de Godin en is nog steeds een prachtige dag om te creëren en het leven te vieren. Een mooie dag om in harmonie te komen met je emoties en gevoeligheden en om de mooie Godin die in ons allen leeft te bedanken. Dan zou Vrijdag de 13e zelfs een geluksdag kunnen zijn…


Ik wens jullie een mooie bijzondere vrijdag de 13e
Warme groet Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *