Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🦁🐘Het leven is een groot avontuur.👹

🦁🐘Het leven is een groot avontuur.👹

By corrie on 20 maart 2023

Enkele jaren geleden heb ik met mijn twee jongste kleinkinderen een spannende zwerftocht gemaakt door het oerwoud, Denkbeeldig zwierven we langs rivieren, langs bergen en dalen. We kwamen veel wilde dieren tegen. Dat was heel spannend, oog in oog staan met een leeuw, mee vliegen op de rug van een adelaar, op een olifant klimmen en spelen met een babybeer. Op een donkere plek in een grot kwamen wij zelfs een grote draak tegen die vuur spuwde.

Mijn kleinzoon van zes was onze dappere gids, die ons voor ging om al die wilde beesten te ontdekken. En zagen wij een wild dier, dan stelde hij ons gerust. Wild was niet iets om bang voor te zijn. Ook sliepen we in een tent in het donkere oerwoud. Onze dappere gids legde zijn oor te luister en vertelde ons dat wij veilig waren. En zo voelden wij ons ook.

Het was een ervaring voor het leven. Je kunt zeggen dat ik met mijn kleinkinderen het leven na speelde. Zo ontdek je al jong dat het leven één groot avontuur en één groot leerproces is. Een innerlijke reis die heel spannend kan zijn. Waar achter elke struik een wild beest kan zitten. Met donkere schaduwplekken waar innerlijke draken op ons liggen te wachten, om ons angstig maken, om ons te confronteren met onszelf.

De dappere gids zit in ieder van ons. Die werkt samen met onze innerlijke leiding, onze intuïtie, de fluisterende stem van onze ziel. Wij kunnen onze angst voor deze wilde dieren en innerlijke draken de baas worden en dan rustig slapen, ons veilig voelen in ons leven. Onderweg op je innerlijke levensreis kun je moeilijke omstandigheden tegen komen. Waar de angst je naar de keel grijpt en jij het liefst ver weg wilt reizen om de wilde dieren, de beren op je weg en je innerlijke draken en demonen te ontlopen. Dan wordt er moed en volharding van je gevraagd. Er is ook altijd (geestelijke) hulp in de buurt die jou op dat deel van je reis kunnen begeleiden.

Ook de Tarot kan hulp en inzicht bieden. De grote Arcanakaarten geven de levensreis van de Zot, je ziel weer. Ze schenken inzicht. Op de afbeeldingen van de Tarotkaarten vind je ook veel dieren en zelfs de Duivel. De kleine Arcanakaarten geven raad en advies hoe met omstandigheden en angsten om te gaan.

Ik ben heel dankbaar dat ik veel mensen, met behulp van de Tarot mag begeleiden op hun avontuurlijke innerlijke levensreis.

☯️ Opening in de sluier

☯️ Opening in de sluier

By corrie on 19 maart 2023

Soms, wanneer ik aan het schrijven ben, staar ik naar buiten en is er verstilling. Dan heb ik het gevoel met mijn ene been in de wereld van alledag te staan en het andere been in de ‘andere wereld’.  Een glimp van de andere wereld maakt dat het leven van alledag ruimer wordt. Herinnert me eraan dat het doel in het leven niet per se voorbij de horizon hoeft te liggen maar ook in het hier en nu, op de plek waar je even stil bent.

Ik zie het tegelijkertijd als de uitdaging van onze tijd. Om twee uitersten, ons drukke aardse bestaan en het geestelijke met elkaar te verbinden. Ik zie dat ook terug in het Pentagram, het element aarde onze stoffelijke wereld, dat dan gezien kan worden als energie, vormkracht om te scheppen.

Het Pentagram staat symbool voor de samenhang tussen mens en kosmos. We mogen de Aarde weer leren zien als onderdeel van een groter geheel. Op het Aas van Pentagrammen nodigt de dubbele rand van het pentagram uit om verder te kijken dan de buitenkant der dingen en het versmelten van energieën. Om vanuit je hart heel ver uit te reiken met je energie, om je heel diep verbonden te voelen met ‘alles’.

Mooi en essentieel in onze tijd is het dat het gordijn naar de geestelijke wereld langzaam open begint te gaan. Het wordt heel boeiend om vanuit dat verruimde perspectief te leren leven en naar het snel voorbijglijdende leven te kijken. Overal zijn pioniers aan het werk , mensen die wakker worden en opstaan.

Overal breken nieuwe inzichten door  oude patronen en denken heen. Hoe meer mensen in de samenleving zich door nieuwe inzichten laat inspireren hoe eerder de verstarde maatschappij omvalt. Ik zie het als geboortepijnen. In het donker, de duisternis, ontstaat er iets nieuws. Vanuit een nieuw bewustzijn kunnen we gaan leven en scheppen.

Keer eens naar binnen en trek op gevoel een tarotkaart als inzicht hoe om te gaan met deze nieuwe energie.

15 Tips to Improve Battery Life in Windows 10 Laptops 2021

By corrievanhesebalten on 14 maart 2023

Enable auto updates and use it to install remaining updates. Install standalone offline internet explorer 11 and reboot. It download Mozilla dlls, incidentally, installs both of the above KB patches, in a 6 step process. (Really? I’d like to know why) Well anyway, I know this is a working solution to this issue because I solved it that way and I think someone else could be happy to find it so I gonna keep it here. Thanks, this worked for a DVD install of Windows 7 SP1. On a 4GHz eight core 16GB on an SSD it took about ten minutes to find the updates . If this is still not helping to search for new updates, use WSUSOffline to get all the updates.

 • We started with an in-depth analysis of some common techniques used by forensic tools today in the hopes of identifying a more accurate approach.
 • Unfortunately, it has a history of issues, with update errors being a common occurrence.
 • Abbreviated HKLM, HKEY_LOCAL_MACHINE stores settings that are specific to the local computer.
 • If you installed Windows 10 in the past ten days, you have the option toreturnto the version of Windows you were usingbeforethe upgrade.

Create a new string value called “NullFile” instead, and leave its data as an empty string. Using the Registry Editor’s Search function, locate the key containing the command for opening GIF files using the original program. (Search for the program name as data.) The name of the key at the root of this branch may be the original ProgID. If this seems to be the case, all you need to do to restore the original actions is to edit HKEY_CLASSES_ROOT\.gif and change its default value back to the original ProgID. Under Windows NT/2000 the physical storage of the Registry data is very different from that used under Windows 9x. System information is kept in a number of different files, most of which are only accessible by the system administrator for security reasons.

SEE THE POWER OF THREAT HUNTING IN YOUR ENVIRONMENT & ON YOUR TOOLS TODAY!

When you sign out of your PC and shut down, it saves the state of the registry to the disk. Within these respective directories, an application typically stores a property list file in the Preferences/ sub-directory. Critics labeled the registry in Windows 95 a single point of failure, because re-installation of the operating system was required if the registry became corrupt. However, Windows NT uses transaction logs to protect against corruption during updates.

windows update not working

After that, you check if the missing DLL files error disappeared. This artifact is a DLL that is designed to download and execute a payload.

Windows 11/10 Update Taking Forever FAQs

If any of the above-listed methods have failed, the only remaining way to fix an update issue is to clean wipe your windows and install it again freshly. A faulty hard drive will always prevent the proper installation or writing of new data on it.

✨Tarot zit in mijn bloed ✨

✨Tarot zit in mijn bloed ✨

By corrie on 22 februari 2023

Het is een tweede natuur geworden. De jaren van het beoefenen van de Tarot hebben mij geholpen mezelf te ontdekken en dat diepe deel in mezelf te leren kennen. De Tarot heeft me geholpen om toegang te krijgen tot mijn innerlijke vrouwelijke kracht en helpt me nu om in deze transformerende wereld mijn evenwicht te bewaren.

Mijn ontdekkingsreis door de wereld van mythen, archetypen, psychologie, gnosis, synchroniciteit en de Tarot zorgde voor veel rijke inzichten.
De Tarot vertelt over de levenscyclus van de mens, van ervoor kiezen om af te dalen naar de aarde, geboren te worden en opgroeien naar volwassenheid, naar manifesteren, om te sterven en over te gaan naar de geestelijke wereld om opnieuw geboren te worden. De levenscyclus in de Tarot draagt de gedachte in zich dat je het leven iedere keer opnieuw aangereikt krijgt om te ontdekken wie je zelf bent.

Tarot is een beeldtaal, vol met symbolen. Symbolen kunnen ons helpen contact te maken met wat je diep van binnen wel weet, met dat wat bij jou opgeroepen word. Ik werk vanuit de resonantie op de kaarten. Resonantie is de emotie of herkenning die opgeroepen wordt door het symbool. Bij mij gaat er bij het lezen van de Tarotkaarten voor een ander niet om dat ik het weet, het gaat er mij om dat de ander met meer kennis en wijsheid over zichzelf of met inzicht in een situatie de deur uitloopt.

Ik zie ook vaak in mijn cliënten en cursisten de herkenning. Iets in jou wordt wakker. Iets in jou is geraakt. Vanaf dat moment begint van alles te schuiven het leven van alledag wordt ruimer. Je begint bewuster te leven. Je bezint. Je begint te beseffen. Daarom trek ik al 35 jaar in vertrouwen de kaarten, wetende dat de tarotkaarten die worden getrokken, die wijsheid dragen die voor het moment van belang is om bewust van te worden.

Laten we eens kijken …
Schud je deck en trek op gevoel 2 kaarten:
1. Waar jij je bewust van mag worden, wat diep in jou leeft.
2. De stap die je mag zetten om dat, wat in jou leeft naar het licht te brengen.

 

De Koninginnen van de Tarot

De Koninginnen van de Tarot

By corrie on 16 februari 2023

Zij bestuderen het leven vanuit hun element om hart, intuïtie en innerlijke kracht te ontwikkelen. Ze belichamen de vrouwelijke geest omdat ze de manifestatie zijn van het element dat ze vertegenwoordigen. Ze gebruiken hun vrouwelijke energie. Hun focus is naar binnen gericht. Ze hebben een dieper begrip van zichzelf en anderen.

Ik voel veel verwantschap met ieder van deze mooie Koninginnen van de Tarot. Ook tijdens mijn workshops heb ik al velen jaren mogen ervaren dat er zo’n geweldige kracht en een diepe verbondenheid plaats vindt wanneer vrouwen zich van hart tot hart verbinden. Dan is er ruimte om te delen, verhalen te vertellen, wijsheid uit te wisselen te genezen en elkaar te ondersteunen. Ik hou van de vrouwelijke kracht en energie.

Alle Koningen zijn verbonden met de Keizerin maar de Koningin van Pentagrammen en de Koningin van Bokalen spreken me momenteel het meest aan. In de Koningin van Pentagrammen herken ik de vele kenmerkende van de levenschenkende en voedende Moedergodin. Ze zit net als ik vaak in de natuur. Ze weet hoe met magische energie om te gaan.

De Koningin van Bokalen is mysterieus, heeft diepgaande gevoelens, inlevingsvermogen en mediamieke gaven. Als zieneres schouwt ze in het gebied van de geest en de ziel. Ze is zeer intuïtief en verbonden met de spirituele wereld. Haar Bokaal is een diepe bron van wijsheid.

Doe eens mee om te ontdekken welke Koningin voor jou een boodschap heeft.
Zoek je 4 koningen uit het deck en schud ze zodat je de afbeeldingen niet ziet en trek op gevoel 1 kaart. Welke Koningin wil jou iets vertellen?

Deleting a Printer Driver User Guide IM 350, IM 350F, IM 350FLT, IM 430F, IM 430Fb, IM 430FTL, IM 430FLT

By corrievanhesebalten on 15 februari 2023

You can add both a local print server and network print servers to Print Management. Note that the computer on which Print Management is installed does not need to be a print server. If your printer isn’t connecting to Cloud Print or producing prints, first check to make sure it’s Cloud Print ready and connected. Many older model printers will have WiFi capability, but won’t come pre-loaded with Cloud Print access . It’s also possible that you may be using an outdated version of Google Chrome, which can prevent your prints from being transferred. Finally, you may have registered your networked printer twice, which means when you’re selecting a printer you’re actually connecting with it’s ghost twin.

 • If you’re a Windows user, you’re well aware of the dangers of not keeping your hardware’s drivers up to date.
 • However, when I test people’s PCs, I commonly find some unstealthed ports.
 • Then, the OS must send out requests to other components of your computer that will help you execute commands so you can watch the show.
 • I’m interested in the impact of these facts instead.

If Windows doesn’t connect to your printer automatically, right-click Start and click Settings. With Action1’s cloud-based RMM solution, your IT department will be keeping endpoints’ security in check, and timely warning about potential threats and interventions. Staying competitive in the market is always a challenge, and loud words don’t do wonders for scaling up your business. Understanding what is RMM and how to make the right choice for you is first important step to optimizing your organization’s cybersecurity practices. Click Next Step and in the next step you can schedule the execution time of your command. Now let’s look at a few examples of typical printer management scripts on Windows 10 from PowerShell.

Windows 10 KB5023696 released – here’s what’s new and how to…

An updated driver may also enable new hardware features, as with popular video cards and sound cards. Seldom, the new device drivers cause issues, hence, it is advisable to create a restore before you update the drivers manually or using an updater tool.

does windows update update drivers

Adaware Driver Manager scans your computer for outdated drivers and allows you to… This powerful driver updater tool can detect outdated, missing or incompatible drivers and allow you to update them intel 82579lm driver for windows 64-bit with a single click. You will enjoy an uninterrupted and better PC performance. Your PC is more vulnerable to errors if there are no or too many system drivers. While the AVG antivirus is one of the best services of our time, the same can’t be said about this software. So, before committing to it, we highly recommend taking a closer look at the alternatives. It’s not horrible – far from it – and does a decent job of updating the drivers.

Driver Update Is this Malware?

During an update, Avast Driver Updater downloads verified manufacturer’s driver installers. Additionally, before updating drivers, Avast Driver Updater backs up all existing drivers and creates a Windows system restore point. DriverMax is not a virus as it does not self-replicate to your other files. It is also not a form of malware and is a completely safe application to install. Lastly, they do not scam their customers as their product is actually capable of improving the performance of the PC. Driver Booster Pro includes automatic driver download, installation, and updates as well as automatic driver backups. Avast driver updater serial key to complete the installation.

 • In this guide, I will walk you through the steps to uninstall Slimware Utilities/Driver Updates.
 • The user-friendly interface always offers a great user experience, and simple clicks download and update drivers make this tool outstanding.
 • This is the easier method to update drivers in Windows 11.

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

By corrievanhesebalten on 14 februari 2023

One of the key questions surrounding online dating is whether these platforms lead to long-term relationships. Some 53% of adults under 30 have ever used a dating site or app – including a quarter who have used one in the past year. This compares with 37% of those ages 30 to 49 who have ever tried online dating and smaller shares of those 50 to 64 (20%) and 65 and older (13%) who say the same.

 • “They are being tricked meeting up with people. And once they are getting there, they are actually taking money from them and things like that.”
 • Additionally, male profiles that had a biography received 69 matches while those without received only 16 matches .
 • There are also useful questionnaires that give you insight into your actually any traits and compatibility skills, which can help australia online dating game regardless of really hookup you end up using the most.
 • According to Pew’s survey, 44 percent of online daters say they are looking for a long-term partner, 40 percent are interested in casual dating, 24 percent want casual sex, and 22 percent are just interested in friendship.

Pluralities also believe that whether a couple met online or in person has little effect on the success of their relationship. There are some groups who are particularly wary of the idea of meeting someone through dating platforms.

Tip 2: Build a genuine connection

Dating experts reveal the common blunders singles make with their photos, bios and prompts. Here are the new rules around ending a relationship by Zoom or texts. Furthermore, when describing themselves, people will often present their best selves while leaving out flaws. Some users may even deceptively present inaccurate information on their profile merely to get someone interested in them. Of course, hobbies and sports are always a great way to mingle. Consider joining a sports club or take lessons for an activity you want to start doing. Some people recommend Meet Upas a fun way to find people nearby who are interested in the same activities, whether that’s skating or going to museums or concerts.

The New Happy Has 500k Instagram Followers—Here’s How the Founder Built a Real Community

Once the quiz is completed, you fill out your profile with prompts, photos, and icons to indicate your hobbies and interest. Our tester says the profile took at least 20 minutes to complete, although not all users include the same level of detail on their profiles. Every Thursday, the app comes to life with people near you who also want to meet that day. In the time it takes to order a drink on one date, you’ll be matched with 3 users in your area that match your preferences. As sparks typically fly in just moments, these mini-dates save users time and energy–all from the comfort of your couch. We believe in quality over quantity, and that smart daily recommendations are better for busy people than an unlimited buffet of options. We let you set ultra-specific preferences and only suggest you a few Prospects a day that we think you will actually like.

A few of the best or cheapest competitors reaped significant gains while many former domestic champions or viable competitors lost out. These sites also generate significant levels of inequality, especially for men. One analyst found that“like inequality” for men on Tinderis higher than income inequality in the United States . Ananalyst at Hinge foundthat women’s inequality on that site was roughly equal to the average income inequality for the world’s countries (aGini coefficientof 0.376), similar to Western Europe.

Pure is a perfect match for those who value confidentiality, as profiles are removed every 24 hours. You can also send random pictures that will self-destruct a few seconds after your partner sees them. Even though Tinder claims to cater to all types of dating, everyone knows it’s best for one-night stands. Swipe right to meet people or left to remove them from your view. Priced at the higher $32 to $40 a month depending on age, all the Tinder Gold and Plus benefits are included at this tier.

✨De Tarot taal verstaan✨

✨De Tarot taal verstaan✨

By corrie on 10 februari 2023

Wat jammer nou: de tarot voorspelt geen toekomst. Zegt je niet wat je moet doen.
Jammer want niets is zo gemakkelijk om de raad van een ander op te volgen. Maar dan hoef je nog niet stil te staan bij jezelf. Niet ontdekken wie je werkelijk bent en wat je allemaal aan mogelijkheden in je hebt.

Het mooie is dat je bij de tarotkaarten wel terecht kunt voor al je vragen op allerlei gebied. De tarot is een geweldig hulpmiddel, niet alleen om inzicht te krijgen in moeilijke situaties, maar ook in wie je in wezen bent.

Tarot heeft mij met haar beeldende symboliek een taal gegeven waarmee ik weer in contact ben gekomen met mijn innerlijke weten, mijn innerlijke wijsheid. Door vanuit mijn essentie te leven heb ik meer en meer voor mijn zielspad kunnen kiezen. Dat schenkt me vreugde, vervulling en groei.

Dit gun ik jou ook. Het weer in contact komen met jouw innerlijk weten én daarop kunnen vertrouwen. Opdat jij vanuit je eigen wijsheid, jouw zielspad kunt bewandelen. Met de Tarot Taal onder de knie, heb je geen goeroe of zelfhulpboek meer nodig. Je kunt en durft te vertrouwen op jouw eigen weten.

In mijn basiscursus Tarot gaan we dus niet aan de slag met toekomst voorspellen, maar ontdek je jouw eigen wijsheid. Leer je  te vertrouwen op jezelf, op je intuïtie, zodat je jouw wijsheid kunt delen.

Leer de taal van de Tarot. Dat kan op vaste tarotavond met vaste tijden bij mij in Berkhout maar daarnaast heb ik ook een online versie samengesteld.  Je bepaalt dan zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende les. Gun jezelf me-time, gun jezelf jouw tarottijd!

🌕❄️🌾De dagen van Imbolc en volle ijsmaan. 🌾❄️🌕

🌕❄️🌾De dagen van Imbolc en volle ijsmaan. 🌾❄️🌕

By corrie on 3 februari 2023

De tijd van Imbolc als een warme en liefdevolle energetische knuffel, een belofte van de terugkeer van licht. Het is de tijd waarin de energie van de natuur te midden van de kou opnieuw begint te ontwaken. Naarmate de dagen langer worden, wordt de duisternis minder daarom is dit een mooie tijd om te reinigen, iets achter te laten.

Symbolisch gezien is dit een tijd om te putten uit de innerlijke wijsheid die we hebben bereikt tijdens de stille, teruggetrokken wintermaanden en te plannen hoe we deze in praktijk gaan brengen in ons creatieve leven. Het is tijd om zaadjes te planten zodat ze kunnen ontkiemen, tijd om je innerlijke vuur te wekken.

De Volle Maan in Leeuw op 5 februari zorgt ervoor dat we een voorproefje krijgen van de zon, de warmte. Richt je tijdens een volle maan op het manifesteren van je intenties.  De kracht van deze volle maan zal je een extra sprankeling geven om je innerlijke zaadjes ook te verwezenlijken.

Mooie tijd om met behulp van volle maan sluimerende energie te activeren, om je opnieuw verbinden met je eigen innerlijke vlam.

Steek een kaarsje aan, en ga ontspannen zitten, neem een moment voor jezelf.
Schud je tarotkaarten en trek op gevoel 3 kaarten…

1. Welk donkerte in jou mag oplossen nu het licht binnenkomt ?

2. Wat sluimert er diep in jou?

3. Hoe kun je het wakker kussen en activeren?

warme groet
Corrie

❤️Tarot Licht op je chakra’s 🧡💛 💚💙💜

❤️Tarot Licht op je chakra’s 🧡💛 💚💙💜

By corrie on 3 februari 2023

Breng je handelen, denken en voelen weer in balans.Benieuwd of je chakra blokkades hebt? Dan heb ik iets leuks voor jou! Ontdek met de tarot de 7 chakra’s en bevrijd je geblokkeerde energie !
💥 Lees hoe en waarom chakra’s geblokkeerd raken en waarom dit je stress en klachten bezorgt…
💥 Ontdek waarom goed werkende chakra’s essentieel zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.
💥 je ontvangt de beschrijving van een tarotkaart met inzicht en advies om iedere chakra weer in balans te brengen. Werken met de chakra’s en de tarot kan je een gevoel van balans in je lichaam en geest geven wat je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien helpt werken met de chakra’s in combinatie van de tarot je diepgewortelde overtuigingen en programmeringen te veranderen, ga je de wereld om je heen anders bekijken!

🌟LET’S DO THIS!

Info
Alles wat er is, bestaat uit energie. Van de diepste oceaan tot het kleinste grassprietje en iedere cel in ons lichaam, het is allemaal energie. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Het zijn belangrijke energiecentra in je lichaam: elk van de 7 energie‘wielen’ of chakra’s zorgen voor de stroom van een bepaalde energie door je lichaam. De energie wordt geleid via energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Wanneer je chakra’s uit balans zijn, raakt de energiestroom geblokkeerd. Hierdoor kun je last krijgen van verschillende geestelijke of lichamelijke klachten.

De conditie van je chakra’s is bepalend voor je doen en laten, denken en voelen, je fysieke gestel, je bewustzijn.Inzicht in je chakra’s is inzicht hebben in jezelf.

Kort overzicht van de 7 hoofdchakra’s en bijbehorende thema’s:
🌟 Basischakra: je basis
🌟Sacrale chakra: ‘voelen’
🌟Zonnevlechtchakra: innerlijke zon, energie, manifestatie.
🌟Hartchakra: onvoorwaardelijke liefde
🌟Keelchakra: communicatie, zelfexpressie, overgave tot ‘het hogere’.
🌟Voorhoofdschakra: ‘zien’ verbeeldingskracht, inzicht en zelfkennis
🌟Kruinchakra: ‘ weten’, innerlijke wijsheid, kosmisch bewustzijn, spiritualiteit.

Bij deze chakra reading lees ik speciaal voor jou de tarot. Je ontvangt uitgebreide informatie over de chakra’s en daarbij voor iedere chakra een tarotkaart beschrijving met raad, advies en inzicht over jouw 7 chakra’s. Zo krijg je een beeld van de huidige werking van dat chakra en ook eventuele blokkades en hoe het chakra weer beter kan gaan functioneren.

Deze lezing levert een grote bijdrage aan je spiritueel groeiproces, je gezondheid en welzijn.Deze uitgebreide complete tarotlezing die je per email ontvangt kost 49, eu

Benieuwd? Stuur me een berichtje…
Corrie