Tarot cursus & consult

Tarot Consulten Raad, Advies en Inzichten.

Op reis met de Tarot 

om de magische wereld van de tarot te ontdekken

Corrie van Hese Balten

Exercises with TRX, the ‘fitness’ trend with which to work the whole body barbell squat rubberized dumbbell 6 lbs sport fitness exercise weights
 TAROT TAAL LEREN
Een tarot kaart is niet zomaar een mooi plaatje, het wil je iets duidelijk maken, het is een heel verhaal dat tegen je spreekt.
Ik help je leren luisteren.

Deze cursus is praktijkgericht met heel veel oefeningen. Het gaat er bij deze lessen niet om dat je complete beschrijvingen van de kaarten in je hoofd moet stampen. De Tarot heeft mij, met haar symbolische beelden een taal gegeven.
In ‘Tarot taal leren’ begeleid ik jou in het interpreteren van de kaarten.

Wat kan je verwachten?
Je gaat ontdekken dat de kaarten hun eigen taal spreken. Stap voor stap word je ‘ingewijd’ in de kunst van het lezen van de tarotkaarten. Je leert te vertrouwen op jouw intuïtie. Je ervaart op speelse manier wat de tarot jou aan wijsheden te vertellen heeft opdat jij vanuit jouw eigen wijsheid jouw zielspad kunt leven. Je leert de kaarten in een legging met elkaar te verbinden, zodat je het verhaal dat ze vormen gaat zien en niet alleen de losstaande betekenissen. Je leert het proces van het duiden, het stellen van de juiste vraag, wat de getallen je vertellen en het Keltisch Kruis lezen.

Een magische ontdekkingsreis
Mijn ontdekkingsreis door de wereld van mythen, archetypen, psychologie, gnosis, synchroniciteit en de Tarot zorgden voor veel rijke inzichten. Al jarenlang geef ik tarotcursussen en omdat dit lesmateriaal door mijzelf is geschreven en gebaseerd is op ruim 35 jaar ervaring met de tarot zit er veel diepgang in. Je onbewuste en je ziel reageren op de beeldtaal van symbolen. De 78 Tarotkaarten staan vol met universele symbolen waar onze ziel op reageert. Je krijgt dus antwoorden uit je ziel en je onbewuste wordt bewust gemaakt. Een reis door de Tarot is een ware ontdekkingsreis van jezelf, hoe leuk en magisch is dat.

Je werkt met leggingen die kaart voor kaart geduid worden. We werken met de Rider Waite Smith tarot omdat deze afbeeldingen vol met universele symboliek zit. Dat leer je  niet door een tarotboekje te lezen. Mijn oefeningen bestaan dus ook niet uit het aanklikken van antwoord op meerkeuzevragen. Wel wordt iedere les praktisch ondersteund door oefeningen, opdrachten, informatie, adviezen en tips zodat jij de kaarten beter leert kennen. Aan het einde van de cursus is dit een prachtig naslagwerk met een duidelijk beeld waarmee je ook na deze cursus verder kunt.

Wat brengt de kunst van tarot taal je?
*Vertrouwen in je spirituele gaven en leren hier mee om te gaan
*Ze helpt om je gedachten, je gevoelens, je dilemma’s en wensen helder te krijgen en concreet te maken.
*Je bent in staat om voor jezelf of voor anderen inzichten uit de kaarten te halen die je zonder de tarot niet had gekregen.
*Om bij een tarotlegging jouw lezing samen te vatten, de symboliek te verwoorden.
*Meer inzicht in jezelf, je drijfveren, je kwaliteiten, beperkende overtuigingen en je valkuilen.
*Ontwikkeling van je intuïtie, je krijgt een spiritueler zicht op je leven.
*Zielscontact met jezelf, met je innerlijk weten, je eigen wijsheid.
*Wezenlijk gesprek met de ander. Dit contact is vaak diepgaand en mooi. Mooi, want je gaat jezelf en de ander op een heel nieuwe wijze leren kennen.
*De Tarot taal is boeiend en leerzaam ook als je niet de ambitie hebt om voor anderen de kaarten te lezen.

📌 ‘Tarot taal’ leren kent 2 mogelijkheden:
*Persoonlijke cursus bij mij aan tafel in Berkhout
*schriftelijke online cursus

📌 De persoonlijke cursus te Berkhout bestaat uit 8 lessen
start: 8 maart 2023 (vol)
van : 19.30 – 21.30 uur
kosten €195,-
max 5 personen

Tijdens deze lessen bespreken we de kaarten en buigen we ons over de door jou en medecursisten aangedragen vragen (of ze worden door mij aangeboden) die we met de tarot gaan beantwoorden. Soms zit je even vast en is het lastig kiezen welk pad in te slaan. Samen gaan we dan de tarot raadplegen. Juist in de uitwisseling, het gesprek, zit de ontwikkeling van jouw kennis en kunde. Tijdens de oefenlezingen draag ik mondeling veel informatie over maar je ontvangt ook info op mapbladen zodat je na afloop je eigen tarotboek hebt.

Je kunt deelnemen aan de besloten FBgroep voor ondersteuning
.

📌 De schriftlijke online cursus bestaat uit 10 lessen. 
Vaak hoor ik ‘Superleuk maar ik woon zover weg’ of  ‘geweldig maar ik weet niet wanneer ik tijd heb’ . Daarom heb ik deze schriftelijke ‘Tarot taal leren’ gecreëerd. Dus gun jezelf de verdieping van jouw eigen wijsheid.

Hoe werkt het?
Met de schriftelijke versie kun je jouw eigen Tarot tijd bepalen. Jij bepaalt zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende. Je hebt recht op 12 maanden studiebegeleiding (na dag van bevestiging van deelname).

Iedere les ontvang je, naast Tarot info ook oefeningen. Je leert om de kennis in de praktijk te brengen. De uitwerkingen van de oefeningen mag je mij per mail toesturen. Ik antwoord daar persoonlijk op. Binnen 3 werkdagen ontvang je jouw werk nagekeken en met feedback en adviezen retour. Daarna ontvang je de volgende les.

Je krijgt dus veel persoonlijke begeleiding. Ik wil dan ook graag met jou samen werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. We gaan een verbinding met elkaar aan, waarin we afspreken dat wij van hart tot hart met elkaar communiceren.

De kosten:
Jouw investering in ‘Tarot taal leren’ cursus bedraagt € 195,-. Dit is inclusief het insturen van de bewerkingen van de oefeningen en mijn feedback daarvan. Inclusief besloten  FBgroep. Je hebt vanaf de datum tot inschrijving 1 jaar recht op correctie van het huiswerk. In overleg is betaling in twee termijnen  mogelijk. Na betaling van het cursusgeld ontvang je een definitieve bevestiging van deelname. Het lesmateriaal wordt je dan binnen 2 werkdagen per e-mail toegezonden. Na bevestiging van deelname is annulering niet meer mogelijk. Tussentijdse beëindiging of als je anderszins niet meer aan cursus deelneemt, geeft geen recht op enige terugbetaling.

Niet inbegrepen
Voor de cursus heb je set/deck  Rider Waite Smith kaarten nodig

Heb je geen paranormale gaven?  Ik ook niet.
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor de Tarot basiscursus. Je enthousiasme en inzet voldoet.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig en enthousiast heb gemaakt.
Meld je dan aan voor deze boeiende en duidelijk gestructureerde cursus en ontvang je lesmateriaal binnen 2 werkdagen.

Gun jezelf me-time, jouw Tarottijd. Ik kijk er naar uit je als cursist te mogen verwelkomen, om samen aan de slag te gaan.

.
Vragen?
Heb je vragen of wil je meer info, neem gerust contact met me op door middel van de button op deze pagina of mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

  OP REIS MET DE TAROT
         verdiepingscursus


       
Het gaat in mijn boek ‘Op reis met de Tarot’ niet alleen maar om de kaarten. Maar ook om de vraag of jij ook het diepe verlangen voelt om een op het hart en ziel gericht leven te leiden? Of jij jezelf, je innerlijke weten wilt verkennen en je niet goed weet waar je moet beginnen.

Reis dan met me mee naar de mystieke plaatsen die verborgen zijn in je ziel. Met deze verdieping van de Tarot maak je een wereldreis door je hart en gedachten. Dwaal je rond in alle kamers van je ziel. Je wordt uitgenodigd om te dansen met je angsten en te feesten met je verlangens. Het wordt een reis om nooit meer te vergeten.

.

‘Op reis door de Tarot’ nodigt je uit, door de vele oefeningen die erin staan, om je unieke licht helder te laten schijnen. Stapje voor stapje op reis door de Tarot zodat je inzicht krijgt in je gedachten, je gedrag en gevoelspatronen zodat je angst, je negativiteit kan veranderen in zelfliefde, positiviteit en vertrouwen. Met mystieke oefeningen om  je verdriet, je pijn in kracht te transformeren en  te ontdekken hoeveel wijsheid er in jou zit. Om je te herinneren wie je wezenlijk bent, waarom je hier bent en waarom je hebt gekozen voor dit leven.

.

Met  ‘Op de reis door de Tarot’ ga je  aan de hand van de uitnodigende oefeningen door verschillende lagen in jezelf. Als psycho-sociaal therapeut loop ik met je mee in je transformatieproces. Daarbij geef ik je mijn ondersteuning en  feedback op jouw oefeningen. Samen op reis geeft je de  mogelijkheid om je ervaringen met mij te delen. Ik wil dan ook graag met jou samen werken op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid. We gaan een verbinding met elkaar aan, waarin we afspreken dat wij van hart tot hart met elkaar communiceren.

.

Hoe werkt het?
Je maakt de oefeningen die je van mij ontvangt. Je trekt bij de oefening jouw eigen kaarten. Je beschrijft deze intuïtief, wat valt je op, wat vraagt om aandacht, wat ervaar je erbij. Je bevindingen noteer je op een worddocument en die mail je me. Je ontvangt dan mijn feedback en mijn interpretatie én ontvangt over iedere tarotkaart wat extra informatie. Ook ontvang je een visualisatie/ meditatie die ik gemaakt hebt voor iedere grote Arcanakaart.

.

Gedurende de reis door de Tarot leid ik je langs al de 22 grote Arcana kaarten en zal ik je begeleiden in je persoonlijke proces om  jezelf te ontdekken zodat je jouw zielspad kunt bewandelen en dat kunt doen waar je hier op aarde voor bent gekomen. Het is een reis van toewijding, kracht, kwetsbaarheid, heling, diepte en groei. Door het donker en door het licht. Je zal daarbij ondersteund worden door mijn persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.

.

De wereld zit in een van de grootste transities. Het beste wat jij kan doen is van jezelf te houden, je talenten en gaven in zetten om volledig jezelf te zijn en te vertrouwen. Je wordt uitgenodigd om je plek in te nemen, in je kracht te staan en anderen positief te bekrachtigen. Duik diep in je eigen proces en maak je verbinding met je bron, voel de liefdevolle energie die je naar je hart en zelfliefde leidt. Dus als je in actie wil komen, je leven positief wil veranderen en je droomleven wil realiseren meld je dan nu aan.

Deze  ‘Op reis met de Tarot’  training kost € 195,-  excl boek.  Mijn  boek óp ris met de tarot’ kost € 22,50

Voor de cursus heb je set/deck  Rider Waite Smith kaarten nodig

Heb je geen paranormale gaven?  Ik ook niet.
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor de Tarot basiscursus. Je enthousiasme en inzet voldoet.

Belangrijk
Omdat deze lessen door mij zelf zijn samengesteld mag niets uit het lesmateriaal e.d. worden verveelvoudigd
en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, CD of DVD of op welke wijze
dan ook zoals social media, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Corrie van Hese Balten.

.

Workshops
Gedurende het jaar worden er workshops aangeboden in Berkhout. Op zo’n dag werken we met de tarot en je intuïtie. Je gaat dan in de praktijk de Tarot taal lezen samen met anderen. Dat kan een jaarlezing zijn of inzicht in je levenslessen. Hierbij werk je ook aan je intuïtie. Oefenen, leren met en van elkaar. Natuurlijk krijg je van mij hierbij goede begeleiding.
Leuk boeiend en veelzijdig!

De kracht van deze dagen is het mondelinge aspect. Het daadwerkelijk toepassen van alle kennis leer je pas goed in de praktijk, als je tegenover een ander zit, face to face, zonder je lesmateriaal erbij.

De kosten van een workshop (van 10.00-14.00 uur) bedragen € 55,- incl. koffie, thee en wat lekkers. Een workshop  dag bestaat uit 4 tot maximaal 6 personen zodat iedereen maximale begeleiding kan krijgen bij de lezingen. Kijk bij workshops voor  thema’s en data.

ZOOM gesprek
Mocht je voor deze dagen te ver weg wonen dan kunnen we ook ‘facetimen’. Het geeft ons de mogelijkheid om op afstand met elkaar face to face verbonden te zijn. Fijn om dan met elkaar rechtsstreeks te kunnen communiceren. We spreken dan  samen een datum en tijdstip af. De kosten van een uur ‘lesbespreking’ zijn € 25,- pp

Tarot FB groep
Ook kun je gratis deelnemen aan een besloten Tarot FB-groep als ondersteuning. In de groep kun je kaarten en inzichten delen of vragen stellen. Ook plaats ik tarot wijsheden en oefeningen. Leren met en van elkaar.

De afgelopen 20 jaar heb ik al honderden mensen mogen begeleiden in hun weg naar zelfontplooiing.
Leuk om ook jou te mogen verwelkomen…

Neem Nu Contact Op Met Corrie Mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

⭐TAROT CONSULTEN ⭐

Al sinds haar jonge jaren heeft de Tarot een grote aantrekkingskracht op Corrie. Zij volgde intensieve cursussen. Als psycho-sociaal werkende duidt Corrie de kaarten met kennis van psychologische processen, intuïtie en heldervoelendheid. Ze leest de kaarten met behulp van haar kennis over symbolen, zij zijn de eeuwige manier om spiritualiteit over te dragen. Symbolen stimuleren het verlangen om ‘verborgen kennis’ te ontdekken.

Haar kennis en ervaring van 35 jaar geeft ze graag door in boeiende en leerzame tarot cursussen en workshops.

Ze is opgenomen in de lijst tarot-deskundigen Nederland.

Gedurende de vele jaren, die ze aan tarot gewijd heb, heeft ze haar steeds opnieuw weten te boeien.

Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf. Maar alle antwoorden, vertrouwen, liefde en kracht zitten in jezelf. De Tarot kun je zien als een middel om je onderbewuste naar de oppervlakte te brengen. En doordat je van dingen bewust wordt leidt dit tot zelfkennis en inzichten.

Tarot wordt ook wel de spiegel van je ziel genoemd. Daarin kun je jezelf herkennen, bekijken en onderzoeken.

Tarot biedt raad, advies en inzichten.
Wat je ermee doet bepaal je zelf!

Corrie leest de tarotkaarten voor inzicht en persoonlijke ontwikkeling. Voor haar is de Tarot niet bedoeld om exact de toekomst te voorspellen of in het leven van anderen te kijken. Wel kun je concreet en duidelijk raad, advies en inzicht krijgen in jouw gedachten, situatie, dilemma’s of leven.

 

✨Een persoonlijk consult
in Berkhout of op afstand via telefoon of facetime:

Telefonisch hoe werkt dat?
Je stuurt me jouw vraag, ik stuur jou een betaalverzoek. Na ontvangst maken we een afspraak voor een telefonisch onderhoud, 15 minuten voor die tijd lees ik de legging en hebben we een half uur om dit samen te bespreken.

€ 40.-  voor een persoonlijke lezing, (duur ca 45 min)

€ 50,- voor anderhalf uur als je meer ruimte en tijd wilt.
.

✨Tarot jaarlezing schriftelijk 

Jouw 👉 Persoonlijke jaarlezing 👈  ✍

Klaar om je boodschappen, je mogelijkheden, uitdagingen en lessen in je leven te gaan verkennen?
In welke maand is de energie een uitnodiging en wanneer mag je alert zijn.

🌟Deze jaarlezing zal een vertrouwde gids worden die jou het hele jaar door begeleidt. Hoe fijn als je al weet welke thema’s en energieën voor jou een rol gaan spelen zodat je voorbereid kunt inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen. Zo kun je groeien in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
🌟Ik nodig je uit om wat magie in je leven te brngen. Met aandacht, liefde, levenswijsheid en gedegen kennis van 35 jaar TAROT schrijf ik graag een persoonlijke jaarlezing voor jou.
🌟

Wat kun je van mij verwachten? 

❣️ Je ontvangt van mij jouw jaarthema  ook wel je greikaart genoemd. Daar waar het voor jou in het nieuwe jaar om draait, de angereikte energie als een betekenisvol zielsspoor op jouw levenspad. Welke uitdagingen, valkuilen en groei inzichten je tegenkomt.

❣️ Je ontvangt van mij uitgebreide informatie over jouw 12 maanden van het jaar.
Ik lees de energie van iedere 12 tarot maandkaarten, de symbolen, de betekenis en ik laat de energie van de ene kaart naar de andere stromen, jouw hele jaar door. Ik beloof je dat het een boeiende reis zal zijn.

❣️ Je ontvangt een foto van jouw 13 kaarten, die van jouw themakaart en de speciaal voor jou getrokken 12 maanden.

Het is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vast staat. Een mens heeft een eigen vrije wil en daar moeten we zuinig op zijn. Dat betekent ook dat je door de informatie van deze jaarlezing gunstig kan inspelen op situaties en deze door je bewuste handelen kan beïnvloeden. Zo creëer jij je eigen leven.😉 Heel vaak wordt dit aan het eind van een jaar te doen ( aanmeldingen graag al in september of oktober) maar ook op je verjaardag wanneer jouw nieuwe levensjaar begint.

✨De wijze boodschappen van de Tarot bieden al eeuwenlang inzicht en ik vertaal ze altijd als iets waarmee jij en je ziel verder kunnen in je ontwikkeling op je levenspad.
.

✨Hoe werkt het?

Vraag een jaarlezing aan. We spreken een datum en tijdstip af. Ik stuur je een betaalverzoek en binnen 3 werkdagen ontvang jij je uitgebreide schriftelijke jaarlezing.

☝️Enne.. hoe geweldig is het om iemand zo’n persoonlijke jaarlezing cadeau 🎁 te schenken bijvoorbeeld met de feestdagen🎄 of verjaardag… Na betaling ontvang je van mij een tarot cadeaubon.

Deze uitgebreide persoonlijke jaarlezing kost €45,-

Info, en afspraken info@corrievanhesebalten.nl of stuur een PB En al heb ik al honderden jaarlezingen mogen uitwerken, ik kijk ernaar uit om ook met jouw 12 maanden aan de slag te gaan, 🥰

..
..

Tarot licht op je chakra’s
   ✨   ❤️🧡💛💚💙💜 

Breng je handelen, denken en voelen weer in balans.Voel jij je niet zo fit, heb je een onverklaarbare klacht? Voel jij je energieloos of soms eens angstig? Dan zou het kunnen zijn dat een van je chakra’uit balans is.

.
Maar hoe weet je wanneer een chalra uit balans is en welke dat dan veroorzaakt? Zowel je chakra’s als de tarot bieden inzicht. Uit de chakra eigenschappen kan namelijk veel worden afgelezen over jou als persoon en de problemen of zorgen waarme je belast wordt. De tarot biedt hierbij inzicht en advies.

.

Mocht je onverklaarbare lichamelijke klachten hebben of behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen, verminderde angst of spanning, meer rust of juist aan meer energie dan kan deze reading je inzicht bieden en helpen.

Ontdek met de tarot jouw 7 chakra’s en bevrijd je geblokkeerde energie zodat je weer volledig in jouw kracht staat, verbonden zijn met je ziel.
💥Lees Je ontvangt een uitgebreid schriftelijk verslag van soms wel 20 pagina’s
💥Voor iedere chakra trek ik voor jou persoonlijk een tarotkaart. Dat betekent advies, inzicht en waarschuwingen van 7 tarotkaarten.
💥Ontdek hoe en waarom chakra’s geblokkeerd raken en waarom dit je stress en of klachten bezorgt…
💥Ontdek waarom goed werkende chakra’s essentieel zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.
💥Je ontvangt de beschrijving van een tarotkaart met inzicht en advies hoe iedere chakra weer in balans te brengen.

Werken met de chakra’s en de tarot kan je een gevoel van balans in je lichaam en geest geven wat je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien helpt werken met de chakra’s in combinatie van de tarot je diepgewortelde overtuigingen en programmeringen te veranderen, ga je de wereld om je heen anders bekijken!

Deze zeer uitgebreide persoonlijke tarot-chakra lezing ontvang je schriftelijk en is €49,-
.
.

Keltisch Jaarwiel Tarot

✨Laat het Jaarwiel ook een bron van inspiratie zijn op jouw pad✨

Via de Jaarfeesten leer je de magische energie van de seizoenen nog beter kennen. Deze energie kun je gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
Dichter bij de natuur en dichter bij jezelf.
.

 Alle heksen, wicca’s weten het: leven in het ritme van de lente, zomer, herfst en winter kan je meer balans, rust en energie geven. De natuur is een prachtige spiegel waarvan we mogen leren. Maar hoe doe je dit?

Laat je meenemen in de eigen specifieke energie van de seizoenen, en word je bewust van jouw natuurlijke ritme. De natuur als weg om terug te keren naar jouw kern en vanuit daar te leven. Als we terugkeren naar ons oerinstinct, onze essentie dan komt oude kennis en intuïtie tevoorschijn.

Verbinden met de natuur en haar cyclus creëert ruimte om je eigen natuur te onderzoeken en je daarmee te verbinden.

Nu wil ik dit graag met jou delen door middel van twee oeroude symbolen: de Tarot en het Keltisch Jaarwiel.

.
Doe je ook mee met het Keltisch Jaarwiel?
Je ontvangt tijdens de 8 jaarvieringen uitgebreide info over de feesten van het seizoen en je ontvangt een speciaal voor jou getrokken tarotkaart om je bewust te laten worden wat de energie van dat moment je wil vertellen. Het Keltisch Jaarwiel loopt van Imbolc op 1 februari tot Yule in december.

Gedurende het jaar krijg je 8 mails met uitgebreide info en speciaal voor jou peroonlijk getrokken tarotkaarten.
.
Het Keltisch Kruis lezing kost voor het hele jaar € 49,-

.
Heb je een dringende vraag…
‘hoe in een bepaalde situatie te handelen?
🤷‍♀️

  • Als je mij jouw vraag en situatie uitlegt trek ik 3 tarot kaarten voor je.

  • Je ontvangt dan inzicht in het probleem/waar het over gaat)
    ✨ raad voor de beste houding voor het oplossen van het probleem
    ✨ en advies over de beste handelswijze om het probleem op te lossen

Deze korte maar duidelijke lezing kan schriftelijk of telefonisch en kost  €19.50

.

Inzicht in jouw Blokkade
Het werkt of lukt niet, je voelt je verdrietig, gedeprimeerd of gebokkeerd, de energie stroomt niet meer. Je wil ergens naar toe, je hebt een verlangen, droom of doel maar iets blokkeert je om daar te komen. Ergens in je onderbewuste gebeurd er iets waardoor je stokt.

Je hebt het gevoel vast te zitten. Het gevoel dat je niet verder komt, maar je kunt je vinger er niet op leggen.
Het gaat om jou en ik weet jij kunt dit zelf maar  je mag best hulp krijgen.

Emotionele blokkades zijn vaak het gevolg van (onbewuste) overtuigingen of boodschappen.

Een goed moment om de Tarot te raadplegen en deze legmethode toe te passen: de Blokkade.
.
WAT BRENGT DEZE LEZING JE:

 Inzicht in waar het in essentie om gaat.
Je ontdekt de Blokkade waar het om draait, wat jou tegenhoudt.
Een boodschap van je onbewuste, dat wat je diep van binnen voelt
✨En het advies, welke stappen je mag zetten om de blokkade te overwinnen.
.
Deze  Tarotlezing kan zowel telefonich als schriftelijk en kost  € 25.-

.

Als je interesse hebt in een van deze readings neem dan contact met me op.Want welke lezing je ook kiest, ik ga graag voor jou de Tarot raadplegen….
.