Op reis met de Tarot & Arcana Boeken geschreven door Corrie

Het Nieuwe Boek Arcana van Corrie

Boeken:

Op reis met de Tarot

&

ARCANA

De geheimen van het leven

Het nieuwe boek van Corrie van Hese Balten:

Op reis met de Tarot

OP REIS MET DE TAROT

Flaptekst:
Op reis met de tarot
 gaat uit van de Rider Waite Tarot van Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith. Als Rozenkruiser en lid van de Hermetic Order of the Golden Dawn waren beiden ingewijd in de (hermetische) kennis van oude culturen en mysteriën.
Corrie van Hese Balten heeft zich decennia verdiept in die oude kennis en deelt deze in dit boek. Zij duidt de kaarten onder meer naar symboliek, numerologie, de elementen, licht en schaduw. Ze gaat in op de universele wijsheid per kaart en laat die volgen door een persoonlijke bespiegeling. Voorts biedt ze per kaart een visualisatie (Grote Arcana) en een oefening (beide Arcana’s), die je inspireren en uitnodigen om buiten je comfortzone de diepte in te duiken. Om je spirituele kracht en natuurlijke gaven te herwinnen. Om jezelf te helen, te transformeren en te versterken. Om je angsten te doorzien en obstakels die je tegenhouden je unieke licht te schijnen, te begrijpen. Om je pijn in kracht te transformeren en te ontdekken hoeveel wijsheid je zelf al in pacht hebt.

Met Op reis met de tarot overstijgt Corrie van Hese Balten het reguliere tarothandboek. Het leest op onderdelen als een spirituele ontdekkingsreis, het is ook een werkboek en kan zelfs op zichzelf als orakelboek worden gebruikt.

ARCANA

Flaptekst:
Haar eens zo hechte gezin valt door ruzies uiteen en ze komt keihard zichzelf tegen. Overmand door verdriet besluit ze op reis te gaan en ze trekt met een camper dwars door Spanje. Ze ontmoet een zigeunerin met tarotkaarten, beleeft mooie trance reizen en ontdekt krachtplekken waar ze de hartslag van Moeder Aarde ervaart. In Andalusië doorstaat ze een vuurloopritueel en een intense zweethutceremonie.

Deze reis schenkt haar kracht en inzicht om oude pijnen te doorgronden en een nieuw pad te volgen. Aansluitend gaat ze naar Egypte, waar ze dwaalt door tempels, krachtplaatsen bezoekt en poorten naar het sacrale binnenste ontdekt. Ze komt in contact met haar godinnenwijsheid door bijzondere inwijdingsstappen. Ze ervaart dat haar diepe innerlijke wijsheid nog springlevend is en nauw verbonden met oude inzichten.

In deze spirituele roman verwerkte psychosociaal werker en tarotist Corrie van Hese Balten veel van haar eigen ervaringen. Ze hoopt mensen op een ander spoor te kunnen zetten, nieuwe inzichten te geven. Elk hoofdstuk begint met een tarotkaart, die in het hoofdstuk wordt weerspiegeld, en wordt afgesloten met een meditatie-oefening en vragen die de lezer stof tot nadenken geven.

Op Reis met de Tarot & Arcana is te bestellen bij:

Corrie van Hese Balten (info@corrievanhesebalten.nl) dan schrijft ze er een persoonlijk woordje voor je in.
En bij ‘A3 Boeken’, een betrokken uitgever die met veel liefde boeken uitgeeft die je onder de noemer ‘spiritualiteit’ zou kunnen plaatsen. Er wordt bij ‘A3 Boeken’ veel aandacht geschonken aan de inhoud, vormgeving en de afbeeldingen. 

Maar natuurlijk zijn de boeken van Corrie ook te bestellen bij Bol.com en iedere boekhandel.

Bestel Het Boek mail naar: info@corrievanhesebalten.nl