Cursussen Alle kracht, kennis, wijsheid en liefde die je denkt nodig te hebben, zit verborgen in jezelf.

✨ 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐬𝐨𝐮𝐥 𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐦𝐢𝐣 𝐢𝐧 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 ✨

𝐃𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐰𝐞𝐤𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝:

23 – 29 mei (nog 2 plekjes beschikbaar) alle overige data zijn vol geboekt.

Heb jij behoefte aan een weekje helemaal voor jezelf?
Aan soul time, aan diepere verbinding met jezelf. Het verlangen om levensenergie en levensvreugde op te doen. Dan is deze  week bij mij in Andalusië een cadeau aan  jezelf.
Casa La Paz , ‘huis van vrede’ is een plek vol warmte, liefde en gezelligheid.

Bij ons kom je tot rust en hervind je wat voor jou wezenlijk en belangrijk is.
Een verblijf in casa La Paz  met uitzicht op de Middellandse zee nodigt je uit om vanuit verbinding met je hart, te genieten van alles wat zich aandient. Hier op onze berg midden in de Andalusische natuur kun je in stilte genieten van een prachtig zeezicht, schitterende zonsondergang en een flonkerende sterrennacht. Een plek waar de magie voelbaar is.

☀️Levensenergie opnemen door te zonnen, zwemmen, wandelen, kiezen voor ontspannende massages, en je verdiepen in de tarot, geleide meditaties, helende rituelen met de elementen.  Een week om je te inspireren, om verbinding te maken met je hart, liefdevolle energie te voelen en contact te maken met je intuïtie en innerlijke wijsheid, met wie je écht diep van binnen bent.

☀️Tijd voor jezelf om de antwoorden die binnen in je zitten te horen en te voelen. Je kijkt mijlenver over de zee en om je heen zijn de bergen. Zo kom je zelfbewust en vol kracht weer in het leven te staan vanuit een diepere verbinding met je Hart. De kracht van je vrouwelijke wijsheid.

☀️We bezoeken pittoreske pueblo blanco dorpjes en uiteraard genieten we van overheerlijke, gezonde Spaanse maaltijden. Zin in….Dan is deze reis jouw cadeau aan je Zelf!!..

☀️Ik hou ervan om mensen weer te doen geloven in hun eigen magische energie, in de wonderen van het leven. Er is in deze week altijd de bedding en ondersteuning van mij als begeleider en is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor gesprekken en coaching.

                                 

✨ Wat je kunt verwachten
Volledig verzorgd, een boeiend programma waar ontspanning én spiritualiteit op natuurlijke wijze samengaan.
Inclusief:
– Transfers: van en naar de Luchthaven Málaga.
– Tweepersoonskamer met (soms gedeelde) badkamer.
– Eenpersoonskamer met zeezicht ( soms gedeelde) badkamer.
– Gebruik van privézwembad en relaxbedden.
– Inclusief maaltijden. We ontbijten, lunchen (2x in restaurant) en dineren samen dat nodigt uit tot fijne gesprekken en lang natafelen.
Vegetarisch  mogelijk.
– Alle consumpties koffie, thee, water, frisdrank, wijn en bier bij casa La Paz inbegrepen.
Mogelijkheden:
– Wandeling naar ons dorp Torrox, waar we een terrasje pikken.
– Verscholen baaitjes ontdekken waar we misschien steenbokjes en dolfijnen spotten. Waar we kunnen zonnen,  zwemmen, een waterritueel kunnen doen of fijn mijmeren aan zee,
– Glaasje sangria drinken in het sfeervolle Nerja met gezellige winkeltjes en het Balcon ‘d Europe.
– Trip naar ‘lost village’ El Acebuchal met een mooie wandeling in de natuur om bij een riviertje een meditatie te doen.
– Bezoekje lokale markt in Torre del Mar.
– Reisbegeleiding en transfers dagtrips
– Tarot sessies voor inzichten op je levenspad.
– Raadplegen Godinnenorakel voor jouw Godinnenkracht.
– Geleide visualisatie onder de sterrenhemel.
– Ondersteuning van mij als begeleider met veel persoonlijke aandacht en tijd voor diepgaande gesprekken en coaching.
– Er altijd ruimte om jezelf even terug te trekken om ervaringen te laten bezinken, te mijmeren, te zwemmen,  zonnen, lezen of schrijven, om gewoon even op jezelf te zijn.
– Tafeltennissen.
.

Exclusief retourvlucht Malaga, reis- en annuleringsverzekering, lunch, diner en consumpties buitenshuis ( 2x uit eten is inclusief) persoonlijke uitgaven of excursies.
Optioneel:  ontspanningsmassage,  Tarotlessen, yoga en nog veel meer.

Wil je alleen of samen met je soulmate, vriend(in) zus, dochter, moeder of partner een paar dagen komen genieten laat het me weten,

Wie ik ben?
Ik, Corrie van Hese Balten ben, samen met mijn man Co, eigenaresse van La Paz. Ik ben psycho-sociaal therapeut, tarotist, auteur, spiritueel coach, bewustwordingstrainer, moeder en oma van 7 kleinkinderen. Ik schrijf, onderneem, lees de tarot, geef cursussen, workshops en ben met hart en ziel een lover van het leven, van het (zon)licht, de zee, de bergen en ongebrande noten 🙂 Op mijn levenspad hou ik ervan om mensen te inspireren, hen weer in hun kracht te zetten en bewuster met zichzelf aan de slag te gaan. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling. Met open hart, warmte, professionaliteit, doorspekt met een grote dosis humor en liefde zorgen we ervoor dat jouw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt.

                                                 

✨𝐓𝐚𝐫𝐨𝐭 𝐛𝐚𝐬𝐢𝐬 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐬
Heb je interesse om de tarottaal te leren.. dan kun je een speciale Tarot cursus week boeken.
Minder uitstapjes maar wel iedere dag tarotles.

Eerst even kletsen?
Vind je het fijn om eerst kennis te maken? Super leuk, stuur me een berichtje via email (info@corrievanhesebalten.nl ) en we prikken een moment om samen te kletsen, je vragen kunt stellen en ik je het een en ander kan vertellen.

✨ In casa La Paz aanwezig
Co (de man van Corrie) kookt heerlijke maaltijden uit eigen keuken en verricht alle hand- en spandiensten.
privé zwembad
Internet, wifi
ruime woonkamer
sfeervolle serre met prachtig uitzicht
3 slaapkamers , 2 badkamers
wasmachine
2 lieve knuffelhonden Luna en Sheela
tafeltennistafel
TV

Er zijn twee slaapkamers met (soms gedeelde) badkamer:
*Wil je samen met je eigen vriend(innen) een paar dagen komen genieten laat het me weten, dan maken we samen een leuke reis op maat.

*Wil je een hele week komen genieten en jullie reizen samen dan ontvang je € 50,- korting per persoon.
We hebben één tweepersoonskamer met ruim twee persoons bed en eigen badkamer met douche ter beschikking (soms gedeelde badkamer). Tevens is er een serre-slaapkamer met uitzicht op zee (soms gedeelde badkamer)

Het is een rook vrije villa (Roken kan buiten)

Omgeving villa La Paz
Een heerlijk rustige locatie op een berg, met een geweldig uitzicht over de zee en Torrox .
Het oude dorp Torrox met kronkelige straatjes is een typische pueblo blanco. Torrox Costa, 4 km verderop heeft een mooi lang zandstrand aan een gezellige boulevard met restaurantjes en winkeltjes. Een kwartier rijden ligt het levendige Nerja met het historische centrum, het uitzichtpunt Balcon de Europa en de druipsteengrotten. Ook toeristisch Frigiliana en Competa
in de bergen zijn een bezoekje waard.

Vliegveld Malaga
Villa La paz ligt op 50 km  vanaf het vliegveld van Malaga (ca 40 min).

Eigen vervoer
Je wordt opgehaald maar kan natuurlijk altijd een eigen auto huren (niet inbegrepen). Maak je gebruik
van een huurauto of taxi service ( niet inbegrpen) laat het me dan wel weten. We kunnen dan een taxi voor je reserveren vanaf het vliegveld Malaga, kosten ca 60,- eu voor enkele rit.

Boeking en betaling
Na boeking ontvang je van mij per mail een boekingsbevestiging met alle relevante informatie, ook voor de thuisblijvers. Na ontvangst van jouw boeking vraag ik een aanbetaling van 30% op het reisbedrag. Het volledige restantbedrag moet binnen een periode van 4 weken vóór aanvang van de reis zijn ontvangen.

Mag ik ook jou verwelkomen…..

PRIJZEN all inclusive volgens hierboven beschreven:
7 dagen (6 nachten)  € 995,- pp
6 dagen (5 nachten)  € 850,- pp
5 dagen (4 nachten)  € 695,- pp

Er zijn nog 2 plekken van 23 – 29 mei,…  juni en september  2024 Vol!!

 ♥ Enkele woorden die we in ons gastenboekje mochten lezen :

♥”Lieve Corrie en Co, ik heb heerlijke dagen gehad met veel zon, zee, bergen, super uitzicht, zwemmen, tarotkaarten  en gezellige gesprekken.
Veel gelachen, leuke stadjes bezocht en genoten van het heerlijke eten van Co. Ook inzichten gekregen door de tarot sessies. Kortom heerlijk, ontspannen alles kon en mocht! Lieve Corrie en Co super, super dank voor alles.. ik ga met de foto’s nagenieten! M”

 ♥”Via FB zag ik je profiel voorbij komen en ik voelde meteen een ‘klik’ al kenden we elkaar niet persoonlijk.  Toen ik je vakantie aanbod zag twijfelde ik geen enkel moment om hierop in te gaan. S. en ik vonden van onszelf dat we zo’n  weekje wel verdiend hadden.  En wat voor week werd dat!! We kregen de mooiste plekjes te zien waar we volop van mochten genieten, natuur, bergen, zee, stadjes, leuke restaurantjes en marktjes met een overload aan Frieda Kahlo… mijn inspiratiebron maar dat zullen jullie ondertussen wel begrepen hebben haha.  We willen jullie bedanken voor jullie warme hart, jullie spontaniteit, eerlijkheid en humor, jullie begaan zijn met ons. We willen jullie bedanken voor de fijne gesprekkn, de inzichten die kwamen opborrelen tijdens de tarotsessies, de confrontaties met onszelf en de AHAA momenten en bevestigingen.  Het is een fijn gvoel om op dezelfde golflengte te zitten. Dank je wel om jullie persoonlijke plek zo open en gastvrij te stellen om mensen te ontvangen.  Persoonlijk wil ik ook graag Co in het zonnetje zetten als mijn persoonlijke ‘buddy’ tijdens een wandeltocht. En wat een humor heeft die man. Wat mij betreft: het werd een memorabele week vol ervaringen waar ik nog lang zal van nagenieten. Dank je wel uit de grond van mijn hart! A.

 ♥”Lieve Corrie ik ken jou wel maar jij kent mij niet maar mijn hart zei gelijk JA. Corrie en Co namen ons mee in hun gezelligheid, lieten ons genieten van La Paz en de omgeving, het spirituele van Corrie en de kookkunsten van Co. Ik heb veel inzichten gekregen en kan weer verder op mijn spirituele pad.
Het is voor mij een gouden combinatie gebleken, de volledige verzorging en vooral de gezelligheid en het spirituele. Heel veel dank hiervoor. M”

 ♥”Ook hondenvriendinnetjes Sheela en Luna dank voor de fijne knuffels in jullie waakzame liefde. Op naar groei in kracht van mijn zielsgeest… ik ben er klaar voor! S.”

Meld je nu aan: info@corrievanhesebalten.nl

Tarot leren kennen ( basiscursus)

In  ‘Tarot taal leren’ begeleid ik jou in het interpreteren van de kaarten.

We gaan samen stap voor stap langs de 78 tarotkaarten.
We hebben alle tijd om in alle rust de tarottaal te leren kennen.
Normaal kost deze cursus € 195,- maar voor jou bij mij in Andalusie kost het € 125,-

.Vragen?
Heb je vragen of wil je meer info, neem gerust contact met me op, mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

Meld je nu aan: info@corrievanhesebalten.nl
Cursus Tarot Basis van Corrie van Hese Balten
Cursus Tarot Geavanceerd van Corrie van Hese Balten

Tarot: Verdiepingscursus

Wil je in deze week bij mij in Andalussie  de verdiepingscursus doen? Het gaat daarbij om de vraag of jij ook het diepe verlangen voelt om een op het hart en ziel gericht leven te leiden? Of jij jezelf, je innerlijke weten wilt verkennen en je niet goed weet waar je moet beginnen.

Reis dan met me mee naar de mystieke plaatsen die verborgen zijn in je ziel. Met deze verdieping van de Tarot maak je een wereldreis door je hart en gedachten. Dwaal je rond in alle kamers van je ziel. Je wordt uitgenodigd om te dansen met je angsten en te feesten met je verlangens. Een reis om nooit meer te vergeten.

Deze cursus kost normaal  € 195,-  maar nu voor jou bij mij in Andalusie € 125,-

Meld je nu aan mail naar : info@corrievanhesebalten