Tarot Consulten Raad, Advies en Inzichten.

Op reis met de Tarot 

om de magische wereld van de tarot te ontdekken

Corrie van Hese Balten

 

TAROT BASISCURSUS 

Een tarot kaart is niet zomaar een mooi plaatje, het wil je iets duidelijk maken,
het is een heel verhaal dat tegen je spreekt. Ik help je te leren luisteren.

Deze basiscursus is een praktijkgerichte cursus met heel veel oefeningen. Het gaat er bij deze lessen niet om dat je complete beschrijvingen van de kaarten in je hoofd moet stampen. Ik leer je ontdekken dat de kaarten hun eigen verhaal spreken. Stap voor stap word je ‘ingewijd’ in de kunst van het lezen van de tarotkaarten.
Ik leer je om op speelse manier te ervaren wat de tarot jou aan wijsheden te vertellen heeft.

Iedere les ontvang je oefeningen. De uitwerkingen daarvan mag je mij toesturen. Ik antwoord daar persoonlijk op.
Je krijgt dus veel persoonlijke begeleiding in deze cursus.
Al jarenlang geef ik cursussen Omdat dit lesmateriaal door mijzelf is geschreven en gebaseerd is op ruim 35 jaar ervaring met de tarot zit er veel diepgang in. Je onbewuste en je ziel reageren op de beeldtaal van symbolen. De 78 Tarotkaarten  staan vol met universele symbolen waar onze ziel op reageert. Je krijgt dus antwoorden uit je ziel en je onbewuste wordt bewust gemaakt. Een reis door de Tarot is een ware ontdekkingsreis van jezelf, hoe leuk en magisch is dat.

Je werkt met leggingen die kaart voor kaart geduid worden.
We werken met de Rider Waite tarot omdat deze afbeeldingen vol met universele symboliek zit.
De oefeningen bestaan dus niet uit het aanklikken van antwoord op meerkeuzevragen.  Je leert het ook niet door een tarotboekje te lezen. Daarom wordt iedere les praktisch ondersteund door opdrachten, informatie, adviezen en tips zodat jij de kaarten beter leert kennen.

Wat leer je in de Tarot basiscursus
*
In deze cursus leer je te werken met de betekenissen van de kaarten zoals ze in het lesmateriaal zijn uitgewerkt. Maar je gaat ook luisteren naar wat jouw intuïtie je vertelt over de tarotkaarten.
*Je leert kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt een stevige basis aangereikt.
*Door de combinatie van intuïtie en betekenissen van de tarotkaarten ontwikkel je een unieke
geheel eigen manier van werken met de Tarot.
* Je leert hoe je in een tarotlegging de samenhang kunt zien tussen de verschillende kaarten zodat je het verhaal dat ze vormen kunt zien en niet alleen de korte losstaande betekenissen.
*Je leert de kaarten in een legging ook met elkaar te verbinden door de betekenis van de kaarten en
de plek waarop ze in de legging liggen.
*Je leert met verschillende legpatronen werken die oplopen in moeilijkheidsgraad zodat je steeds meer
zelfvertrouwen krijgt in het lezen.

Wat brengt de kunst van tarotkaarten lezen je?
*De Tarot kan je helpen om je gedachten, je dilemma’s en wensen helder te krijgen en concreet te maken.
*Je bent in staat om voor jezelf of voor anderen inzichten uit de kaarten te halen die je zonder de tarot niet had gekregen.
*Je hebt geleerd om inzichten te geven in problemen of levensvragen, vragen te beantwoorden die jijzelf of anderen jou stellen.
*Je hebt geleerd om bij een tarotlegging jouw lezing samen te vatten, de symboliek te verwoorden. Je leert hoe je de afbeelding op de kaart kan vertalen in woorden zodat je antwoord kan geven op belangrijke levensvragen.
*Door met de Tarot bezig te zijn, krijg je meer inzicht in jezelf, je drijfveren, je kwaliteiten, beperkende overtuigingen en je valkuilen. Je intuïtie neemt toe en je hebt een intuïtiever en spiritueler zicht op het leven gekregen.
*De tarot nodigt uit tot zielscontact met jezelf maar ook in het gesprek met de ander. Dit contact is intens en mooi.
Mooi, want het raakt je diep tot in je hart.
*Je kunt als tarotist werken in je eigen praktijk, of je diensten als tarotlezer aanbieden op bijvoorbeeld beurzen of op internet,

Je kunt kiezen uit 2 basiscursussen:
*persoonlijke cursus in Berkhout
* schriftelijke online cursus

De cursus gegeven in workshopruimte te Berkhout bestaat uit 8 lessen 
start: 8 maart 2023 (vol)
van : 19.30 – 21.30 uur
kosten  €195,-
max 6 personen

Tijdens deze lessen bespreken we de kaarten en buigen we ons over de door de cursisten aangedragen lezingen. Tijdens de oefenlezingen draag ik mondeling veel informatie over maar je ontvangt ook info op cursus mapbladen zodat je je eigen tarotboek hebt.

Je kunt deelnemen aan de besloten FBgroep voor ondersteuning en je ook opgeven voor de tarot praktijkdag (zie onderstaande informatie)

De schriftelijke online cursus bestaat uit 10 lessen.
Hoe zijn de lessen opgebouwd:
Je leert de Tarotkaarten – de Grote Arcana en de kleine Arcana- uitgebreid kennen.
Al het PDF-lesmateriaal is uit te printen zodat je een eigen Tarot werkboek hebt.
In de eerste les krijg je info over het ontstaan en geschiedenis van de Tarot. Je maakt kennis met het begrip elementen. Je leert de 14 kaarten van de Staven kennen. Je gaat vervolgens direct met deze besproken kaarten aan de slag.
Dus oefeningen met alleen deze 14 Stavenkaarten. In de 2e les worden net zo de Bokalenreeks behandeld, in les 3 de Zwaarden en in les 4 de Pentagrammen. Iedere les met leuke oefeningen. In les 5 wordt het Keltisch Kruis besproken. En in les 6 worden de hofkaarten in hun element besproken. In les 7 en 8 komen de kaarten van de Grote Arcana aan bod. De 22 Grote Arcana kaarten die overeenkomen met belangrijke levensfasen.
In les 9 en 10 oefenen we met alle kaarten.

Hoe werkt het?
Na aanmelding en betaling ontvang je per e-mail het lesmateriaal. Je stuurt de bewerking van je oefeningen en eventuele vragen per e-mail naar mij terug en ontvangt binnen 3 dagen je werk nagekeken en met feedback en adviezen retour. Daarna ontvang je de volgende les. Het tempo van studeren bepaal je zelf. Er is geen strakke tijdslimiet, dus je kunt altijd een studiepauze inlassen. Je hebt recht op 12 maanden (na dag van bevestiging van deelname) studiebegeleiding.

Workshops
Gedurende het jaar worden er workshops aangeboden in Berkhout. Op zo’n oefendag werken we met de tarot, praktijkcasussen en je intuïtie. Je gaat dan in de praktijk lezingen doen ook voor je medecursisten. Hierbij werk je ook aan je intuïtie. Oefenen, leren met en van elkaar. Natuurlijk krijg je van mij hierbij goede begeleiding. Leuk boeiend en veelzijdig!

De kracht van deze dagen is het mondelinge aspect. Het daadwerkelijk toepassen van alle kennis leer je pas goed in de praktijk, als je tegenover een ander zit, face to face, zonder je lesmateriaal erbij.
De kosten van een workshop (van 10.00-14.00 uur) bedragen € 55,- incl. koffie, thee en wat lekkers. Een workshop  dag bestaat uit 4 tot maximaal 6 cursisten zodat iedereen maximale begeleiding kan krijgen bij de lezingen.

Facetime gesprek
Mocht je voor deze dagen te ver weg wonen dan kunnen we ook facetimen. Het geeft ons de mogelijkheid om op afstand met elkaar face to face verbonden te zijn. Fijn om dan met elkaar rechtsstreeks te kunnen communiceren. We spreken dan  samen een datum en tijdstip af.
De kosten van een uur ‘lesbespreking’ zijn € 25,- pp

Hou je niet zo van facetime dan bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om mij te mailen of gewoon even te bellen. Bundel per les al je vragen in een mailtje en ik beantwoord je mail binnen 3 werkdagen. Gratis.

Tarot FaceBook groep
Ook kun je gratis deelnemen aan een besloten Tarot FB-groep als ondersteuning. Iemand kan alleen lid worden van de groep als je door mij uitgenodigd bent. In de groep kun je kaarten en inzichten delen of vragen stellen. Ook plaats ik tarot wijsheden.
Leren met en van elkaar.

Jouw investering
Jouw investering in de online Tarot basiscursus bedraagt € 195,-. Dit is inclusief het insturen van de bewerkingen van de oefeningen en de feedback daarvan. Inclusief besloten  FBgroep. Je hebt vanaf de datum tot inschrijving 1 jaar recht op correctie van het huiswerk. In overleg is betaling in twee termijnen  mogelijk. Na betaling van het cursusgeld ontvang je een definitieve bevestiging van deelname. Het lesmateriaal wordt je dan binnen 2 werkdagen per e-mail toegezonden.
Na bevestiging van deelname is annulering niet meer mogelijk. Tussentijdse beëindiging of als je anderszins niet meer aan cursus deelneemt, geeft geen recht op enige terugbetaling.

Niet inbegrepen
Voor de cursus heb je set/deck  Rider Waite kaarten nodig

Lesmateriaal
Van het uitgebreide lesmateriaal met vele oefeningen kun je zelf een Tarot werkboek samenstellen.

Persoonlijke begeleiding
Je hebt gedurende 1 jaar na bevestiging deelname recht op feedback en correctie van de door jou toegezonden thuiswerkoefeningen. Je krijgt dan feedback en advies over jouw werk

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor de Tarot basiscursus. Je enthousiasme en inzet voldoet.

Examen (niet verplicht)
Na afloop van de cursus kun je examen doen. Het schriftelijke examen, dat je gewoon thuis kunt maken, bestaat uit theoretische vragen en casussen die je kunt uitwerken en interpreteren. Het examengeld bedraagt € 25,-
Je ontvangt na afloop feedback en een certificaat.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer info, neem gerust contact met me op door middel van de button op deze pagina of mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig en enthousiast heb gemaakt.
Meld je dan aan voor deze boeiende en duidelijk gestructureerde cursus en ontvang je lesmateriaal binnen 2 werkdagen.

Ik kijk er naar uit je als cursist te mogen verwelkomen, om samen aan de slag te gaan.

Warme groet Corrie

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer info, neem gerust contact met me op door middel van de button op deze pagina of mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

 

JAARTRAINING OP REIS MET DE TAROT
Het gaat in het boek ‘Op reis met de Tarot’ niet alleen maar om de kaarten. Maar ook om de vraag of jij ook het diepe verlangen voelt om een op het hart en ziel gericht leven te leiden? Of jij jezelf, je innerlijke weten wilt verkennen en
je niet goed weet waar je moet beginnen.

Reis jij met me mee naar de mystieke plaatsen die verborgen zijn in je ziel? Met dit boek maak je een wereldreis door je hart en gedachten. Dwaal je rond in alle kamers van je ziel. Je wordt uitgenodigd om te dansen met je angsten en te feesten met je verlangens.
Het wordt een reis om nooit meer te vergeten.

.

Mijn boek ‘Op reis door de Tarot’ nodigt je uit, door de vele oefeningen die erin staan, om je unieke licht helder te laten schijnen. Jij stapje voor stapje op reis door de Tarot. Met mystieke oefeningen om  je verdriet, je pijn in kracht te transformeren en  te ontdekken hoeveel wijsheid er in jou zit. Om je te herinneren wie je wezenlijk bent.

.

Met ‘Op de reis door de Tarot’ die je gedurende een jaar maakt in jouw eigen tijd, in je eigen omgeving, ga je aan de hand van de uitnodigende oefeningen door verschillende lagen in jezelf. Daarbij geef ik je mijn ondersteuning en  feedback op jouw oefeningen. Er is nu de unieke mogelijkheid om je kaarten en ervaringen met mij te delen.

.

In deze jaartraining maak je de oefeningen (78 stuks) die in het Tarotboek staan. Je trekt, na het lezen van informatie over de kaart, bij de oefening jouw kaarten. Je beschrijft deze intuïtief, wat valt je op, wat vraagt om aandacht, wat ervaar je erbij. Je bevindingen mail je me. Je ontvangt dan mijn immer positieve feedback en mijn interpretatie én ontvangt over iedere tarotkaart wat extra informatie.

.

Gedurende de reis door de Tarot leid ik je langs al de 78 kaarten en zal ik je begeleiden in je persoonlijke proces om  jezelf te ontdekken zodat je jouw zielspad kunt bewandelen en dat kunt doen waar je hier op aarde voor bent gekomen. Het is een reis van toewijding, kracht, kwetsbaarheid, heling, diepte en groei. Door het donker en door het licht. Je zal daarbij ondersteund worden door mijn persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.

.

Deze jaar training kun je zien als 2 cursussen, de grote en de kleine Arcana

 .
Deze  ‘Op reis met de Tarot’  jaartraining kost € 375 ,-  incl boek

 

 

 

Belangrijk
Omdat deze lessen door mij zelf zijn samengesteld mag niets uit het lesmateriaal e.d. worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, CD of DVD of op welke wijze dan ook zoals social media, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Corrie van Hese Balten.

Neem Nu Contact Op Met Corrie!

⭐TAROT CONSULTEN ⭐

Al sinds haar jonge jaren heeft de Tarot een grote aantrekkingskracht op Corrie. Zij volgde intensieve cursussen. Als psycho-sociaal werkende duidt Corrie de kaarten met kennis van psychologische processen, intuïtie en heldervoelendheid. Ze leest de kaarten met behulp van haar kennis over symbolen, zij zijn de eeuwige manier om spiritualiteit over te dragen. Symbolen stimuleren het verlangen om ‘verborgen kennis’ te ontdekken.

Haar jarenlange kennis en ervaring geeft ze graag door in boeiende en leerzame tarot cursussen en workshops.

Ze is opgenomen in de lijst tarot-deskundigen Nederland.

Gedurende de vele jaren, die ze aan tarot gewijd heb, heeft ze haar steeds opnieuw weten te boeien.

Veel mensen zoeken het mysterie van het leven buiten zichzelf. Maar alle antwoorden, vertrouwen, liefde en kracht zitten in jezelf. De Tarot kun je zien als een middel om je onderbewuste naar de oppervlakte te brengen. En doordat je van dingen bewust wordt leidt dit tot zelfkennis en inzichten.

Tarot wordt ook wel de spiegel van je ziel genoemd. Daarin kun je jezelf herkennen, bekijken en onderzoeken.

Tarot biedt raad, advies en inzichten. Wat je ermee doet bepaal je zelf.

Corrie leest de tarotkaarten voor de komende maanden. De Tarot is niet bedoeld om exact de toekomst te voorspellen of in het leven van anderen te kijken. Wel kun je concreet en duidelijk raad, advies en inzicht krijgen in jouw gedachten, dilemma’s of leven.

Een persoonlijk consult in Purmerland of op afstand via telefoon of Skype:

€ 40.-  voor een persoonlijke jaarlezing, duur ca 1 uur

€ 50,- voor anderhalf uur als je meer ruimte en tijd wilt.

Telefonisch hoe werkt dat?
Je stuurt me jouw vraag, ik stuur jou een betaalverzoek. Na ontvangst maken we een afspraak voor een telefonisch onderhoud.
15 minuten voor die tijd lees ik de legging en hebben we een half uur om dit samen te bespreken.

TAROT jaarlezing schriftelijk

Jouw 👉 PERSOONLIJKE JAARLEZING 👈 door mij op papier gezet ✍

Klaar om je boodschappen, wensdromen, lessen in je leven te gaan verkennen?

🌟Deze jaarlezing zal een vertrouwde gids worden die jou het hele jaar door begeleidt. Hoe fijn als je al weet welke thema’s en energieën voor jou een rol gaan spelen zodat je voorbereid kunt inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen. Zo kun je groeien in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

🌟 Ik nodig je uit om wat magie ⭐ in je leven te brengen… Met aandacht, liefde, levenswijsheid en gedegen kennis van 30 jaar tarot schrijf ik graag een persoonlijke jaarlezing voor jou.

Wat kun je van mij verwachten?
❣️ Je ontvangt van mij jouw jaarthema, ook wel je groeikaart genoemd.

Daar waar het voor jou in 2023 om draait, de aangereikte energie als een betekenisvol zielsspoor op jouw levenspad. Welke uitdagingen, valkuilen en inzichten je tegenkomt.

❣️Dan ontvang je uitgebreide informatie over jouw 12 maanden van het jaar.

Ik lees de energie van iedere 12 tarot maandkaarten, de symbolen, de betekenis en ik laat de energie van de ene kaart naar de andere stromen, jouw hele jaar door. Ik beloof je dat het een boeiende reis zal zijn.

❣️ Je ontvangt een foto van jouw 13 kaarten, die van jouw themakaart en de speciaal voor jou getrokken 12 maanden.

✨Het is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vast staat. Een mens heeft een eigen vrije wil en daar moeten we zuinig op zijn. Dat betekent ook dat je door de informatie van deze jaarlezing gunstig kan inspelen op situaties en deze door je bewuste handelen kan beïnvloeden. Zo creëer jij je eigen leven.😉

✨De wijze boodschappen van de Tarot bieden al eeuwenlang inzicht en ik vertaal ze altijd als iets waarmee jij en je ziel verder kunnen in je ontwikkeling op je levenspad.

✨Hoe werkt het?

Vraag een jaarlezing aan. We spreken een datum en tijdstip af. Ik stuur je een betaalverzoek en binnen 3 werkdagen ontvang jij je uitgebreide schriftelijke jaarlezing.

☝️Enne.. hoe geweldig is het om iemand zo’n persoonlijke jaarlezing cadeau 🎁 te schenken bijvoorbeeld met de feestdagen🎄 of verjaardag… Na betaling ontvang je van mij een tarot cadeaubon

De kosten voor deze uitgebreide persoonlijke jaarlezing is €45,-

Info, en afspraken info@corrievanhesebalten.nl of stuur een PB En al heb ik al honderden jaarlezingen mogen uitwerken, ik kijk ernaar uit om ook met jouw 12 maanden aan de slag te gaan, 🥰