Workshops Om je bewust te worden van eigen kracht en grootsheid.

Tarot Jaarlezing - Corrie van Hese Balten

Tarot jaarlezing

November 2021. Wanneer het jaar langzaam naar zijn einde toeloopt is het tijd om aan de Tarot jaarlegging te denken. In de winter waarin de natuur zich heeft teruggetrokken en wij naar binnen keren. Tijd voor reflectie, om onszelf te ontmoeten..

 

Wil jij graag weten wat de Tarotkaarten aan boodschappen voor jou hebben voor het komende jaar 2022?
Samen met gelijkgestemden ontdekken wat het nieuwe jaar jou te bieden heeft is iedere keer weer
een gezellige en leerzame dag.

Ook jouw thema voor 2022, daar waar het voor jou om draait, waar je van mag leren, waar je tegenaan loopt,
wordt hierbij duidelijk.
Zo kun je je bewust worden van welke energie jou eventueel belemmert, waardoor je stagneert of juist in je kracht staat, stappen kunt zetten. Je ontdekt welke richting en thema’s in het nieuwe jaar gaan spelen.

Bij deze workshop krijg je door de magische energie van de Tarotkaarten raad en advies over jouw 2022. Hierdoor krijg je inzicht in welke invloeden en energieën van belang zijn in iedere maand van het komende jaar. Er wordt intuïtief gewerkt en van mij ontvang je een proffesionele aanvulling.

Een boeiende workshop met knusse gezelligheid met gelijkgestemden binnen in mijn sfeervolle workshopruimte als tegenwicht voor de kale natuur buiten.

 • Datum: 6 november
 • Plaats: Purmerland (nabij A7)
 • Tijd: 10.00 – 15.30  uur
 • Kosten: 55,- euro incl lunch, koffie en thee
Meld je nu aan

Arcana, fluistering van je intuïtie

Misschien weet of heb je al ervaren dat je meer bent dan enkel je lichaam. Dat je ook een subtiele innerlijke stem hebt die van alles te zeggen heeft over jouw ontwikkeling, geluk en levenspad. Die moedige stem is je intuïtie, je innerlijke wijsheid. Je zou het ook je ziel kunnen noemen, dat deel van jezelf dat vanuit een veel groter perspectief kan zien en begrijpen.

Hoe kom je weer (beter) in verbinding met je eigen innerlijke kracht en intuïtie? Hoe kom je weer in contact met jouw persoonlijke geluksassistent, hoe luister je (nog) beter naar je onderbuikgevoel.

Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren. Daarom worden er veel verschillende oefeningen aangereikt om steeds dieper te leren waarnemen.

Zelfbewustzijn, innerlijke kracht en je intuïtie. Wat komt er daarbij aan bod:

*Gronden, je verbinden met aarde energie geeft je vertrouwen, rust, stabiliteit.

*Je energieveld bewust neer te zetten en te begrenzen. Door je aura bewust te begrenzen kun je zelf beter grenzen aangeven. Je neemt minder energie en stemmingen op vanuit je omgeving waardoor je je vitaler en energieker gaat voelen.

*Je intuïtieve kanalen worden geactiveerd door meditatie en geleide visualisatie

*intuïtief  tarot raadplegen
*Psychometrie ( foto lezen)
*Pendelen

2 Boeiende zaterdagen als je meer inzicht & verdieping wilt ervaren in de verbinding met je intuïtie, Hart en Ziel!

Het is mijn intentie dat jij geïnspireerd raakt, zodat je in je Zelf en in je Hart ontdekt hoeveel er mogelijk is in jouw leven…

Een kleine groep gelijkgestemden van max 7 personen daardoor veilig om gewoon te zeggen wat in je op komt en ga je leren vertrouwen op wat je voelt en weet.

 • Klein groepje: 
 • Datum: 
 • Plaats: Purmerland (nabij A7)
 • Tijd: 10.00 – 14.00  uur
 • Kosten: € 100-  voor 2 dagen  incl koffie thee, en rond 12 uur een snack 
Meld je nu aan

Kracht van Dankbaarheid

Tel je zegeningen kraal voor kraal..
Door dankbaar te zijn zie je opeens wat er allemaal goed is in je leven.

We gaan op deze avond aan de slag met de kracht van dankbaarheid. De Wet van Aantrekking is een natuurwet, ‘dat wat overeenkomt met zichzelf wordt aangetrokken’. Positieve energie trekt positieve energie aan.

Gedachten en gevoelens werken ook via deze wet. Gedachten en gevoelens zijn energie.
Wat je denkt en wat je voelt, trek je naar je toe.
Als je dankbaar bent is er geen ruimte voor het verleden, de toekomst, of negatieve gedachten.
Als jij je dankbaar voelt ben je echt in het NU. Hoe fijn is dat!

We gaan zelf een dankbaarheidsketting maken. Bij iedere kraal die je door je handen laat gaan sta je stil bij iets waar je dankbaar voor bent, bij alles even stilstaan wat je blij maakt.

Het aantal kralen is zestien, een getal dat stamt uit de heilige geometrie. Al eeuwen geleden ontdekte men dat een bepaalde getalsverhouding een helende energie kan geven.

Dankbaarheid kun je ook fysiek voelen. Door je aandacht naar binnen te richten als je de ketting in je handen houdt merk je dat er iets gebeurt in je lichaam.
Je ervaart dat op deze avond ook door middel van een mooie geleide meditatie.

 • Klein groepje max 6 pers : 
 • Datum: 
 • Plaats: Purmerland (nabij A7)
 • Tijd: 20.00 – 22.00 uur
 • Kosten: € 25,- euro 
Meld je nu aan

inzicht in je levenslessen en doel

Ook benieuwd welke levensles voor jou van belang is? Welke liefdevolle boodschap jij van je ziel mag ontvangen?

Als ziel kiezen we er bewust voor om naar de aarde te komen. Dit doen we omdat we levenslessen willen ervaren/leren. (Je levensles is dat waar je ziel zich in wil ontwikkelen.)

Waar bestaat deze dag uit?
– we starten deze dag met een rustige kennismaking, met iets lekker bij de koffie of thee
– de mogelijkheid om door de Tarot inzicht te krijgen in je levensdoel en levenslessen.
– naast uitleg en kennisoverdracht, ga je zelf aan de slag met de kaarten om vanuit eigen wijsheid tot dieper inzicht te komen over de doelen op jouw levenspad.
– met de inzichten van de Hoge Arcana kan universele kennis zich vermengen met jouw intuïtie.
– je ontvangt een boodschap van je ziel
– een ontspannende geleide visualisatie
– lekkere lunch snack

Het zijn de levenslessen die ons helpen in het groeien, groei is streven om de beste versie van jezelf te worden. Heb je ook het gevoel dat je de antwoorden niet meer in de buitenwereld te vinden zijn. Dat de echte antwoorden in je eigen hart en ziel te vinden zijn.

We werken met je geboortedatum en geboortenaam, twee aspecten die je je leven lang ongewijzigd zullen blijven. Ze geven je inzicht in persoonlijke bestemming in dit leven; je kan het zien als wegwijzers van de talenten en vermogens die je maximaal kan ontplooien in dit leven.

Het wormerpad in Purmerland is een uitnodigende sfeervolle locatie midden in de natuur waar we  met goed weer lekker naar buiten kunnen.

 • Klein groepje max 6 pers : vol
 • Datum: 11 september 2021
 • Plaats: Purmerland (nabij A7)
 • Tijd: 10.00 – 14.00 uur
 • Kosten: € 55,-   de dag is geheel verzorgd met lunch en koffie en thee
Meld je nu aan
Tarot Jaarlezing - Corrie van Hese Balten

Midwinter Zonnewende

Deze boeiende,  maar ook gezellige avond  vindt plaats  op 21 december, dag van de Winterzonnewende. Daarna
keert de zon weer terug en worden de dagen langer.

We doen een Tarot kaartlegging over het Oude-en-Nieuwe, die ga je onderzoeken, ontdekken wat voor jou van belang is. (Je werkt intuïtief en ontvangt van mij een aanvulling.) Je gaat de Tarokaarten raadplegen en je deze avond bewust worden van wat je achter je kunt laten, wat jouw nieuwe kansen en mogelijkheden zijn in het nieuwe jaar.

We doen een geleide meditatie, om je hartchakra te openen zodat jouw hart je door het donker naar het licht, de liefde leidt.

Als het weer het toelaat, sluiten we af met een vuur-ritueel waarin we het oude kunnen verbranden.

Belangrijk, stuur mee met je aanmelding: Volledige naam en geboortedatum want je krijgt een korte reading op papier tijdens de workshop!

 • Klein groepje: Max 6 personen
 • Datum: 
 • Plaats: Purmerland (nabij A7)
 • Tijd: 19.30 – 22.00 uur
 • Kosten: 25,- euro
Meld je nu aan Meld je nu aan

Ontmoet jouw innerlijke krachtdier

Je ‘hebt iets’ met olifanten. De eekhoorn in de boom in het bos lijkt je recht in de ogen te kijken. In een meditatie zie je jezelf in een prachtige vlinder veranderen. Ergens weet je dat deze ontmoetingen iets te betekenen hebben, maar hoe kun je die betekenis echt gaan begrijpen?

De wilde natuur is de krachtigste plek op aarde voor magie en spiritualiteit. In de natuur vind je de meeste levenslessen en de meeste antwoorden over het leven. Je kunt er leren over leven, dood en wedergeboorte. De blik van een dier in jouw ogen draagt het liefdevolle vermogen om je te laten zien wie jij werkelijk bent. Het leven nodigt jou zo uit jezelf te kennen.

Krachtdieren en spirithelpers zijn spiritdieren/ spirituele gidsen. Ze helpen en begeleiden je om in je eigen kracht te gaan en deze te versterken. Jouw krachtdier kan je helpen bij het vinden van genezing, kracht en wijsheid. Door je met je Krachtdier te verbinden, verbind je je op een dieper niveau met jouw leven op dit moment.

In deze workshop krijg je uitleg over ‘Wat is een krachtdier’. Je ondergaat een Sjamanistisch reinigingsritueel: het ‘smudgen’. En leer je in een geleide meditatie je eigen krachtdier kennen. We gaan onderzoeken waarom dit unieke wezen bij jou is. Wat zijn krachten zijn, wat je van hem mag leren.

Na de workshop ontvang je een uitgebreide beschrijving van jouw krachtdier.

Klein groepje: Max 6 personen
Datum :
Plaats: Purmerland (nabij A7)
Tijd:    20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 25,-

Meld je nu aan Meld je nu aan