Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

❤️Tarot Licht op je chakra’s 🧡💛 💚💙💜

❤️Tarot Licht op je chakra’s 🧡💛 💚💙💜

By corrie in Teachings on 3 februari 2023

Breng je handelen, denken en voelen weer in balans.Benieuwd of je chakra blokkades hebt? Dan heb ik iets leuks voor jou! Ontdek met de tarot de 7 chakra’s en bevrijd je geblokkeerde energie !
💥 Lees hoe en waarom chakra’s geblokkeerd raken en waarom dit je stress en klachten bezorgt…
💥 Ontdek waarom goed werkende chakra’s essentieel zijn voor je fysieke en mentale gezondheid.
💥 je ontvangt de beschrijving van een tarotkaart met inzicht en advies om iedere chakra weer in balans te brengen. Werken met de chakra’s en de tarot kan je een gevoel van balans in je lichaam en geest geven wat je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien helpt werken met de chakra’s in combinatie van de tarot je diepgewortelde overtuigingen en programmeringen te veranderen, ga je de wereld om je heen anders bekijken!

🌟LET’S DO THIS!

Info
Alles wat er is, bestaat uit energie. Van de diepste oceaan tot het kleinste grassprietje en iedere cel in ons lichaam, het is allemaal energie. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Het zijn belangrijke energiecentra in je lichaam: elk van de 7 energie‘wielen’ of chakra’s zorgen voor de stroom van een bepaalde energie door je lichaam. De energie wordt geleid via energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Wanneer je chakra’s uit balans zijn, raakt de energiestroom geblokkeerd. Hierdoor kun je last krijgen van verschillende geestelijke of lichamelijke klachten.

De conditie van je chakra’s is bepalend voor je doen en laten, denken en voelen, je fysieke gestel, je bewustzijn.Inzicht in je chakra’s is inzicht hebben in jezelf.

Kort overzicht van de 7 hoofdchakra’s en bijbehorende thema’s:
🌟 Basischakra: je basis
🌟Sacrale chakra: ‘voelen’
🌟Zonnevlechtchakra: innerlijke zon, energie, manifestatie.
🌟Hartchakra: onvoorwaardelijke liefde
🌟Keelchakra: communicatie, zelfexpressie, overgave tot ‘het hogere’.
🌟Voorhoofdschakra: ‘zien’ verbeeldingskracht, inzicht en zelfkennis
🌟Kruinchakra: ‘ weten’, innerlijke wijsheid, kosmisch bewustzijn, spiritualiteit.

Bij deze chakra reading lees ik speciaal voor jou de tarot. Je ontvangt uitgebreide informatie over de chakra’s en daarbij voor iedere chakra een tarotkaart beschrijving met raad, advies en inzicht over jouw 7 chakra’s. Zo krijg je een beeld van de huidige werking van dat chakra en ook eventuele blokkades en hoe het chakra weer beter kan gaan functioneren.

Deze lezing levert een grote bijdrage aan je spiritueel groeiproces, je gezondheid en welzijn.Deze uitgebreide complete tarotlezing die je per email ontvangt kost 49, eu

Benieuwd? Stuur me een berichtje…
Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *