Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ท๐—ฒ โ˜€๏ธ

๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ท๐—ฒ โ˜€๏ธ

By corrie in Teachings on 5 juni 2023

Met mooi weer mag ik graag op een terrasje zitten om lekker van de zon en een wijntje te genieten. Ook een leuke bezigheid op het terras is het kijken naar mensen. Hier op de boulevard in Torrox Costa zie ik veel mensen voorbijgaan, jonge gezinnetjes, oudere mensen, tieners die er stoer uit willen zien, de fanatieke wandelaars in strakke joggingbroeken. Het is een divers gezelschap, kleurrijk en oh zo menselijk.

In mijn hart draag ik altijd de tarotkaarten met me mee. Soms weerspiegelt een tarotkaart niet alleen iets van mezelf, soms herken ik ook anderen in een tarotkaart. Gistermiddag na een heerlijke maaltijd zakte ik wat achterover en nipte ik aan mijn wijntje. Er kwam een al wat oudere man aanlopen. Rechtop, een wandelstok en een grijs baardje. Hij nam zijn tijd en draaide zich om en stond stil om naar de zee te kijken.. Stond daar wat in zichzelf gekeerd. Hij knikte alsof hij in zichzelf zei.. het is goed zo. Het beeld van de Kluizenaar kwam in me op.

Mijn aandacht werd getrokken naar een huilend kind. โ€˜No not now, behave!โ€™ Hoorde ik zijn vader streng zeggen. Het jongetje keek heel verdrietig. โ€˜No that’s not wise, be sensible, be a big boy!โ€™ Hij werd aan zijn handje meegetrokken. Ik weet natuurlijk niet waarover het ging, wat er speelde maar Zwaarden 3 kwam in me op.

Natuurlijk weet ik heel goed dat niemand volledig wordt weergegeven als een tarotkaart. Van de week was ik in goed gezelschap iets aan het vieren, voelde ik me blij en was ik dankbaar. De energie van Bokalen 3 omringde me. Op het terrasje voelde ik me meer passen bij Pentagrammen 7โ€ฆ schouwen, kijken en bestuderen.

Nu de zomer aankomt en het mooie weer ons naar terrasjes lokt lijkt me dit toch een leuke Tarot oefeningโ€ฆ veel plezier!

En als je een leuke ervaring hebt hoor ik dit graagโ€ฆ.๐Ÿ˜ƒ

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *