Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐Ÿ’œ ๐๐ž๐ง๐ญ๐š๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐ž๐ง ๐Ÿ’ ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐ž ๐๐ฎ๐›๐›๐ž๐ฅ ๐Ÿ’œ

๐Ÿ’œ ๐๐ž๐ง๐ญ๐š๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐ž๐ง ๐Ÿ’ ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐ž ๐๐ฎ๐›๐›๐ž๐ฅ ๐Ÿ’œ

By corrie in Teachings on 19 januari 2024

Je leest misschien wel eens over โ€˜ je comfortzoneโ€™. Het is een gebied waarin jij je prettig voelt, soort van โ€˜blije bubbelโ€™ , wat vaak ook voorspelbaar is, dus veilig. Maar het stagneert ook je creativiteit en intelligentie als je blijft doen wat je altijd al deed. Je staat niet voluit in verbinding met de energie van het universum en Moeder aarde.

In die voor jou comfortabele zone is er een bepaalde overvloed aanwezig. Dat kan liefde zijn, gevoel van universele ondersteuning, maar ook voldoende materiรซle spullen of geld.

Vaak is het zo dat wat zich aan de onderkant van het minimum van jouw comfortzone bevindt aanvoelt als een tekort. Wanneer het boven je maximum bevindt aanvoelt als overdreven en ongemakkelijk. Zodra jij je binnen de grenzen van je eigen comfortzone begeeft voelt je je gelijk thuis.

Het vasthouden aan je comfortzone kan helpen stress te vermijden. Dรกรกrom blijven we soms hangen in een baan of een relatie waarover we al jaren klagen: we vinden het eng om daaruit te stappen. Maar het kan je ook beperken en zelfs ervoor zorgen dat je je niet prettig voelt bij situaties of mensen die zich buiten jouw gebied bevinden. Die een heel ander leven leiden of die meer vertrouwen hebben in natuurwetten of het universum.

Pentagrammen 4 laat een man zien die gespannen op een stenen blok zit (het aardse, onze stoffelijke wereld). De Pentagrammen onder zijn voeten geven hem een stevige basis. Maar zijn kruin wordt afgesloten door een Pentagram. Hij drukt een grote Pentagram tegen zijn hart dus het aardse. Hij houdt zich dus letterlijk vast aan zijn zekerheden, deze zijn waardevol voor hem. Toch is het moeilijk om te peilen of je tevreden bent met je gewoontes in je zone als je er nooit van afwijkt.
Geld of spullen bezitten betekent niet dat je alles zomaar moet uitgeven, maar ze mogen zeker wel worden ingezet als een ruilmiddel tot plezier en genoegens. Wanneer je de universele verbinding blokkeert stroomt het niet en kan het leven moeizaam verlopen.

Vraag jezelf eens of hoe jij je comfortzone kan oprekken, vergroten. Wat wil vind je zo belangrijk om je aan vast te houden of te beschermen? Wat gebeurd er als je vanuit vertrouwen en in verbinding met het universum de controle loslaat? Want het zijn diepe overtuigingen die je hebt over wie je bent, en met name over wie je wilt zijn.

Buiten je blije bubbel ligt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen รฉn om te ontdekken dat je veel meer kunt dan je misschien dacht!
Wat bevind zich buiten je Bubbel? Wat wacht daar op jou?
Ga ontspannen zitten. Twee voeten op de grond. Keer naar binnen schud je tarotkaarten. Kies op gevoel รฉรฉn kaart.

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *