Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐Ÿงก๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜              ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป๐Ÿงก

๐Ÿงก๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป๐Ÿงก

By corrie in Teachings on 22 juli 2023

Vandaag 22 juli is de naamdag van Maria Magdalena

Maria Magdalena, mij spreekt haar energie van vrouwelijke kracht, zelfbewustzijn, liefde, intuรฏtie, compassie en strijdbaarheid aan. Door de eeuwen heen werd ze bespot, beschimpt, verdacht gemaakt en onderdrukt. Maar dwars door die eeuwen heen leert ze me nog boeiende lessen.

Maria van Magdala doorliep op jonge leeftijd de mysterie- inwijdingen van de Essenen. Ze leerde om te gaan met geestkracht, met kosmische en genezende energieรซn in eeuwenoude ceremonieรซn, het onzichtbare te zien.  Ze had het proces van spiritueel ontwaken doorgemaakt! Ze was een wetende, een ingewijde, een zieneres, een heler en een wijze vrouw. Haar hoge spirituele niveau is altijd bekend geweest  bij ingewijden. Maria stond op een voetstuk bij de Tempeliers, en ook de Katharen vereerden Maria Magdalena. In hun ogen had zij dezelfde spirituele status als Jezus. Maria Magdalena laat ons zien dat er een prachtig groeiproces op ons wacht, als wij er klaar voor zijn. Gelukkig heeft ze haar positie terug als inspirerend voorbeeld voor ongetemde vrije pure vrouwen.

EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP VAN MARIA MAGDALENA

Ga rustig zitten met twee voeten op de grond en keer naar binnen. Schud je tarot kaarten met in gedachten de vrouwelijke energie van Maria Magdalena. Trek twee kaarten die jou โ€˜roepenโ€™, je aantrekken.
1e Een boodschap van Maria Magdalena over jouw spirituele ontwikkeling of vrouwelijke kracht.

2e Inzicht in je innerlijke kracht, wat mag, kan je doen om je vrouwelijke energie, je zelfbewustzijn te vergroten, krachtiger te maken.

Ik ben best benieuwd naar jouw kaarten en hoe ze bij je binnenkomen..
info@corrievanhesebalten.nl

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *