Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐Ÿฆ ๐ƒ๐ž ๐ฆ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ค๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’  8-8-8 ๐Ÿฆ

๐Ÿฆ ๐ƒ๐ž ๐ฆ๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ข๐ž๐ค๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฅ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ ๐จ๐ฉ ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ 8-8-8 ๐Ÿฆ

By corrie in Teachings on 8 augustus 2024

De Leeuwenpoort van 2024 belooft extra krachtig te worden. Maar waar gaat het eigenlijk om…
Sirius staat bekend als de spirituele ZON, een plek van hoger bewustzijn. De zon en Sirius vormen dan 1 lijn met de aarde waardoor de hogere energieรซn van Sirius naar de aarde stromen.

Vandaag is het 8 -8 – 2024 en 2024 is ook 8. En tarotkaart nr 8 staat ook voor kracht. Het getal 8 heeft een bijzondere betekenis, en ik geloof sterk in de kracht ervan.

Het getal 8 staat symbool voor oneindigheid, overvloed en de ontdekking van je eigen hogere liefdevolle bewustzijnskracht.

Deze dag, leeuwenpoort genoemd kondigt een nieuwe fase aan die nieuwe deuren opent waardoor jij nog meer in je eigen kracht kunt gaan staan. Deze leeuwenenergie nodigt je uit om meer leiding te nemen over jouw leven, om in jouw kracht te gaan staan, om met jouw unieke zijn en talenten naar buiten te treden. De mogelijkheid om je zielspad te volgen.

Wanneer je door deze leeuwenpoort stapt, je hart opent, ontvangen je intenties, je zielsverlangens een magische kracht en wordt je sterrenlichtkracht geactiveerd. Laat deze energie je hart, je ziel wakker kussen…

Want er komen door die leeuwenpoort hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn vergroten. Jouw geestkracht en het verlangen om te gaan doen waar je hart blij van wordt, is dan ook sterker deze dagen. De nieuwe energiefrequenties die vanaf de planeet Sirius naar de aarde stromen ย verandert de energie rondom de aarde. Het overwinnen van angsten en onzekerheden horen bij dit hogere plan. Om je daarna vol overgave aan het pad van je hart te kunnen wijden.

Deze nieuwe energie stimuleert je ook om je los te maken van alle negatieve invloeden in je leven, je ervan bewust te worden hiermee niet verder te komen, verder te groeien. Zo kom je dichterbij wie je in de kern bent, je ware wezen. Dat betekent: geduldig blijven luisteren naar je hart en je onderbuik, dan voel je wat je volgende stap is.

Hoe? door bewuster te worden van je gedachten en handelen, er stil bij staan en hogere energieรซn zoals Licht, Liefde, Dankbaarheid, verbinding toe te laten.

Neem voor jezelf een moment de tijd en zet een intentie neer, een zielsverlangen.Schrijf het op … kijk volgend jaar eens op 8 -8 en verbaas je…

Fijne dag Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *