Dag: 20 september 2024

โค๐„๐ž๐ง ๐›๐จ๐จ๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฏ๐š๐๐ž๐ซ

โค๐„๐ž๐ง ๐›๐จ๐จ๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฏ๐š๐๐ž๐ซ

By corrie on 20 september 2024

โค๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด, ๐—ถ๐—ธ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ..

Want 14 jaren geleden verliet mijn vader deze wereld.๐ŸŒŸ
En ik dacht:
Wie zal er voor me zorgen als jij deed
Wie zal me inspireren als jij
Wie zal me de dingen van het leven leren
Maar het belangrijkste, wie zal er zo onvoorwaardelijk van mij houden als jijโ€ฆ
Papa ga niet dood, er is niemand anders in de wereld die mijn vader kan zijnโ€ฆ

Maar toen het moment daar was besefte ik: liefde is loslaten. Ik liet je gaan omdat ik zo onvoorwaardelijk van je houโ€ฆ

Nu ben je in mijn hart en in mijn herinneringen โ€ฆGelukkig heb ik er veelโ€ฆ.En voel ik dat je voor altijd mijn hart met liefde vult โ€ฆ..

ik hou nog steeds zielsveel van je … want liefde reikt verder dan de dood..โค

๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—บ
Starend naar de lucht mijmeren mijn gedachten nog wat over mijn paps en ik trek op gevoel een tarotkaart, misschien wil hij me iets vertellen: het is de Dood.. ja die kan ik plaatsen wantย  vandaag 14 jaar geleden was het zijn sterfdag. Onderging hij een grote transformatie waar hij lang over na had gedacht, de tijd voor had genomen. En ik voel dat hij dicht bij me is. ๐Ÿ’•

Nog een kaart… Zwaarden V, een grillige energie. Ja het ego vond het moeilijk om los te laten.. hij niet,ย  na lang lijden was hij helemaal klaar om over te gaan. Het getal 5 brengt uitdagingen, beperkingen, chaos en onrust met zich mee. Ook de Zwaarden zelf kunnen voor strijd en problemen staan. Vaak houden we ons staande door ons stevig te bewapenen, maar het is een illusie te denken dat pijn of verdriet overgaat als je verhard.

Okรฉ nog een 3e kaart:  Zwaarden 3,  pfff klopt.. mijn hart had het zwaar maar ik ben er door heen gegaan. De liefde zorgde ervoor dat mijn hart alles omhulde, verdriet, pijn en gemis. Heftige hartepijn kan leiden tot trauma en stress, maar het is zeker zo dat juist mensen die door een diep dal gaan tot diepe inzichten kunnen komen. Bij sommigen blijven de pijn en het verdriet op de voorgrond staan. Anderen weten toch betekenis te geven aan zoโ€™n gebeurtenis. Daarmee doe je levenservaring op. Je wordt wijzer en krachtiger en komt vrijer en sterker in het leven te staan.

De liefde van ons gezin, mijn moeder, broers en schonezussen kon dit verlies dragen en dat hebben we samen gedaan.. -vieren nog steeds samen Ballydag, zijn geboortedag,  daar ben ik heel dankbaar voor.

Het is goed paps blijf maar lekker naast me terwijl ik verder werk aan tarotlezingen…. ๐Ÿฅฐ

Mooi is dat toch hoe boodschappen van overleden dierbaren doorkomen via de tarot…  ik mag dit de laatste tijd ook steeds sterker ervaren en voor mensen doen.. blij mee!๐Ÿ™