Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐‰ouw tarot jaarlezing 2025

๐‰ouw tarot jaarlezing 2025

By corrie in Teachings on 23 september 2024

Jouw ๐Ÿ‘‰๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—๐—ž๐—˜ ๐—๐—”๐—”๐—ฅ๐—Ÿ๐—˜๐—ญ๐—œ๐—ก๐—š ๐Ÿ‘ˆ door mij op papier gezet โœ
Klaar om je energie, boodschappen, inzichten, valkuilen en lessen in 2025 te gaan verkennen?
๐ŸŒŸDeze jaarlezing zal een vertrouwde gids worden die je het hele jaar door begeleidt. Hoe fijn als je al weet welke themaโ€™s en energieรซn voor jou een rol gaan spelen zodat je voorbereid kunt inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen. Zo kun je groeien in bewustwording, in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

๐ŸŒŸ Ik nodig je uit om wat magie in je leven te brengenโ€ฆ Met aandacht, liefde, levenswijsheid en gedegen kennis van 35 jaar tarot schrijf ik graag een persoonlijke jaarlezing voor jou.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป?
โฃ๏ธ Je ontvangt van mij jouw jaarthema, ook wel je groeikaart genoemd. Daar waar het voor jou in 2025 om draait, de aangereikte energie als een betekenisvol zielsspoor op jouw levenspad. Welke uitdagingen, valkuilen en inzichten je tegenkomt.

โฃ๏ธJe ontvang uitgebreide informatie over jouw 12 maanden van het jaar. Ik lees de energie van iedere 12 tarot maandkaarten, de symbolen, de betekenis en ik laat de energie van de ene kaart naar de andere stromen, jouw hele jaar door. Ik beloof je dat het een boeiende reis zal zijn.

โฃ๏ธ Je ontvangt een foto van jouw 13 kaarten, die van je themakaart en de speciaal voor jou getrokken 12 maanden van 2025.

๐—–๐—ฟ๐—ฒรซ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป
โœจHet is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vast staat. Een mens heeft een eigen vrije wil en daar moeten we zuinig op zijn. Dat betekent ook dat je door de informatie van deze jaarlezing gunstig kan inspelen op situaties en deze door je bewuste handelen kan beรฏnvloeden. Zo creรซer jij je eigen leven.๐Ÿ˜‰

โœจDe wijze boodschappen van de Tarot bieden al eeuwenlang inzicht en ik vertaal ze altijd als iets waarmee jij en je ziel verder kunnen in je ontwikkeling op je levenspad.

โœจ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜?
๐ŸŒŸVraag een jaarlezing aan. We spreken een datum en tijdstip af. Ik stuur je een betaalverzoek en op de afgesproken dag ontvang jij je uitgebreide jaarlezing in je mailbox.

๐ŸŒŸLaat ik ook eens uitleggen hoe, op deze wijze een lezing van mij eruit ziet. Alles wat je met aandacht en liefde doet bloeit. Ik besteed dezelfde liefdevolle energie aan een schriftelijk lezing als aan een persoonlijk bezoekje.

๐ŸŒŸAls ik je aanvraag binnen heb spreken we samen een datum af. Als je betaling, na betaalverzoekje ontvangen is heb je op de afgesproken dag ’s avonds de uitgebreide lezing van meer dan 10 bladzijden in je mailbox.

๐ŸŒŸVoor jouw persoonlijke 2025 ga ik ontspannen aan de slag.
Ik zet een kop thee, steek een kaarsje aan, leg mijn bijzondere steen, gevonden op het schotse eiland Iona neer en een hartje van seleniet, maak mijn hoofd leeg en ga ervoor zitten.
Ik leg het briefje met jouw naam en geboortedatum neer. Met mijn beide voeten op moeder aarde, sluit ik mijn ogen en verbind ik mijn hart met dat wat groter en machtiger is dan ikzelf. Ik vraag altijd of ik een kanaal mag zijn om dat, wat voor de ander van belang is en dient, over te mogen brengen.

๐ŸŒŸDan schud ik met aandacht mijn tarotkaarten en leg ik de 13 speciaal voor jou getrokken kaarten voor me op tafel in een jaarlegging. Iedere keer dat ik de kaarten en hun symbolen aanschouw is er dat magische moment waarop, ontvankelijkheid, intuรฏtie en kennis samen smelten en er vanuit het onnoembare inzichten bij me binnen komen. Bij iedere maandkaart schrijf ik de aangereikte energie, dat wat ik zie, voel en innerlijk weet voor je op.

๐ŸŒŸZo ontvang je uitgebreid jouw kaarten voor 2025 kaarten, met hun symboliek, betekenis en mijn interpretatie.
Ook stuur ik je een foto van de legging met de speciaal voor jou getrokken tarotkaarten.

Na afloop bedank ik mijn tarotkaarten en de onnoembare kracht, mijn spirituele gidsen en blaas het kaarsje uit.

๐ŸŒŸDeze uitgebreide schritelijke jaarlezing geeft de energie, advies en inzichten weer zodat je deze iedere maand als een leidraad voor jouw 2025 kunt gebruiken.

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚
โ˜๏ธEnne.. hoe geweldig is het om iemand zo’n persoonlijke jaarlezing cadeau ๐ŸŽte schenken bijvoorbeeld met de feestdagen๐ŸŽ„โ€ฆ of verjaardag. Na betaling ontvang je van mij een tarot cadeaubon (zonder bedrag) die op de afgesproken datum aan mij gegeven kan worden.

En al heb ik in de afgelopen 35 jaar al duizenden jaarlezingen mogen uitwerken, (het blijft mijn ‘ding’ ๐Ÿ™‚ ), ik kijk ernaar uit om ook met jouw 2025 aan de slag te gaan ๐Ÿฅฐ

Nodig: naam, geboortedatum, emailadres
Kosten voor deze zeer uitgebreide jaarlezing van 13 tarotkaarten is voor 2025 nog steeds โ‚ฌ 45,-

Info en aanmelden info@corrievanhesebalten

๐—ฃ๐—ฆ wacht niet te lang want iedere jaar zijn er steeds meer aanmeldingen en ik heb maar รฉรฉn agenda ๐Ÿ˜Š

Ik kijk er naar uit om ook met jouw tarot jaarlezing voor 2025 aan de gang te gaan!



Wist je dat ik ook andere tarot lezingen doe.. o.a.:
Een boodschap van je gids
Een boodschap van overleden dierbare
Chakra lezing
Advies in een situatie
Inzicht in je levenslessen
Inzicht in je zielsmissie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *