Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒรซ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ

โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒรซ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ

By corrie in Teachings on 20 oktober 2024

daardoor kun je wel eens in conflict komen, met jezelf en met een ander.

Alles is energie en is in beweging. Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie. Deze frequentie onthult wie je bent. Je eigen gedachten en emoties hebben invloed op je frequentie, maar ook woorden en handelingen van jezelf en van anderen. Als je je bewust wordt van hoe je denkt, voelt, spreekt en handelt ben je in staat om je frequentie te verhogen. Zonder zweverig te willen doen brengt een verhoogde trillingsfrequentie je in een hele nieuwe realiteit.

โœจ๐——๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
De tarotkaart de Zegewagen is verbonden met het energetische krachtcentrum, je derde chakra oftewel je zonnevlechtchakra dat gecentreerd is rond de wil.
Het heeft vaak te maken met het ego dat bang is de omstandigheden niet in de hand te hebben en wil altijd alles onder controle houden. Het ego kan nuttig zijn en is noodzakelijk om te kunnen functioneren in de stoffelijke wereld, maar is niet in staat om de diepere betekenis van het leven te doorgronden.

Mensen die vanuit dit centrum leven worstelen met lagere energieรซn waartussen we als mens onze weg zoeken. Het gaat om bewustwording, om lagere energieรซn zoals angsten, schaamte, schuld, boosheid, zorgen, stress, jaloezie, onmacht te doorzien. Ben je depressief, verdrietig of gebruik je veel alcohol of drugs? De mens die zijn emoties en driften heeft omarmt, zijn hart volgt en zich verder ontwikkelt komt bij hogere energieรซn.

Het is dus de taak van de mens om zelf met zijn geest en zijn hart het centrum te zijn op de wagen tijdens je levensreis.
Zolang wij ons hiervan nog niet bewust zijn, hebben we te maken met de lastige gevolgen van dualiteit. We ondervinden hoe we tussen de uitersten van die (schijnbaar) tegengestelde krachten en energieรซn heen en weer geslingerd worden. Mensen die nog leven vanuit hun wil en in oude patronen blijven hangen, begrijpen de anderen niet die steeds meer vanuit het hart en hogere energieรซn leven.

De ervaringen die we als mens opdoen, zijn nodig om onze kracht te ontdekken. Het is niet mogelijk om zonder enige ervaring tot inzicht te komen. We worden door het leven uitgedaagd met problemen om steeds weer ons innerlijke centrum te vinden totdat we dit begrijpen en daarvanuit gaan leven. De in het leven opgedane ervaringen kun je gebruiken om tot meer inzicht, tot meer wijsheid en verbinding met hogere energieรซn te komen en te groeien.

โœจ๐——๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜.
Het geheim van Kracht berust op een diepe innerlijke harmonie met de oerkracht, de hogere energie die ook in jou sluimert. Ze herinnert je eraan dat een verandering in het gebruik van de wil mogelijk is.

Tot nu toe was, volgens het ego en oude denkpatronen, een sterke, krachtige wil belangrijk. De energie van tarotkaart Kracht geeft ons inzicht in hoe we onze wil op een liefdevolle, bekwamere manier kunnen gebruiken. Vanuit hogere energieรซn, zoals liefde, blijdschap, vrede en verlichting.

De aandacht van het bewustzijn verschuift in de richting van het hartchakra. We leren de kracht van liefde, begrip en vertrouwen te gebruiken om iets te bereiken. Het gaat niet meer om het bestrijden of onderdrukken van alle lagere, onbewuste neigingen, maar om het liefdevol aanvaarden ervan. Als mens worden we ons nu bewust van die twee kanten in onszelf. Onze lagere ik en onze hogere zelf.

Haar kracht is een innerlijke kracht die gebaseerd is op liefde, begrip, geduld, compassie, uit leven vanuit je hart, die een hogere trillingsfrequentie hebben. De leeuw symboliseert de wilde impulsen, alle emoties, angsten, verlangens en verwarringen. Ze houden ons gevangen in het ego, de materie en alle lagere energieรซn.

Heel ons leven strijden het hogere en lagere in ons om macht. Een belangrijk aspect in het proces van spiritueel ontwaken, is het liefdevol benaderen van onze lagere natuur. Zo versmelten de hogere en lagere energieรซn zich tot een bron van kracht, die ons transformeert. Wanneer de impulsen en lagere emoties zijn gezuiverd en getransformeerd, kunnen ze ons ten dienste staan bij het verwezenlijken van hogere energieรซn.
Deze mensen hebben dan een hogere frequentie. Dit stralen ze ook uit. Op deze manier oefenen ze een bepaald effect uit op de mensen die ze ontmoeten.

Mensen die zich hier nog niet bewust van zijn, reageren op die hogere frequentie, ze kunnen de trillingen niet verdragen. Hun nog ongeziene schaduwkanten en negatieve gedachten worden door deze hogere trilling versterkt wat vaak onrust en onenigheid veroorzaakt. Dit verklaart ook waarom oude vriendschappen en familierelaties soms uiteenvallen. Ze spreken als het ware twee verschillende talen, op twee verschillende niveaus.

Om de dimensie achter de sluier van lagere frequentie te kunnen ervaren, is meesterschap over jouw emoties en driften een absolute voorwaarde. Emoties zijn krachtige energieรซn. Het is de kunst deze niet te onderdrukken, maar te transformeren en te gebruiken in het spirituele ontwikkelingsproces.

Niemand kan een ander overtuigen of veranderen. We kunnen alleen aan ons zelf werken om onszelf te veranderen. Wat we kunnen doen is door zelfliefde het goed voorbeeld te geven.
Dan ben je steeds beter in staat om liefdevol en geduldig richting te geven aan jouw verlangens. Het is de vrouwelijke energie dat aanvoelt dat agressie een behoefte aan liefde maskeert. Zij is in staat om deze met liefde te beantwoorden in plaats van met nog meer agressie. Als je dit kunt, ben je een wijs mens met een leeuwenhart dat op een hogere frequentie functioneert.

Warme hartegroet
Corrie Van Hese Balten

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *