Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

***โœจ ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ป๐—ฒ๐˜„ ๐˜†๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿฅ‚****                 ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ?

***โœจ ๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐˜† ๐—ป๐—ฒ๐˜„ ๐˜†๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿฅ‚**** ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ?

By corrie in Teachings on 1 januari 2024

2+0+2+4= 8 maakt van 2024 een universeel 8-jaar.
๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜, ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ nodigt je uit bewust te worden van wie je in wezen bent. Een belangrijk aspect in het proces van spiritueel ontwaken is het liefdevol benaderen van jouw lagere natuur zoals bv boosheid, angsten, onmacht.

โœจ๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ
Dit jaar vraagt aan jou hoe jij je persoonlijke kracht ervaart. Overkomt het leven je en voel jij je soms machteloos en krachteloos als het tegen zit? Of kun jij leven vanuit jouw eigen innerlijke kracht? Je wordt in 2024 uitgenodigd om je vrouwelijke kracht te ervaren. Om liefdevol je schaduwkanten te omarmen, je angsten en onzekerheden die soms verborgen blijven naar het licht te brengen. Om te leren met vriendelijkheid naar jezelf te kijken, je eigen kwetsbaarheid. In plaats van al je krachten te bundelen om op wilskracht vooruit te komen, gebruik je ze nu om je eigen kracht terug te nemen en om weer van binnenuit in je eigen innerlijke kracht te gaan staan.

โœจ ๐—ž๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ
Je krachten goed leren gebruiken. Je eigen unieke innerlijke kracht ontdekken of terug nemen. Zonder wijsheid kan Kracht als Sechmet een destructief effect hebben. Dan kunnen verscheurende Krachten je overnemen. Maar wanneer liefdevolle wijsheid samenkomt met jouw heilig vuur ontstaat er een Kracht die primitieve emoties op de juiste wijze kan inzetten, hanteren.
Zelfaanvaarding: al je goede kwaliteiten รฉn de kanten waar je nog aan mag werken omarmen. Jezelf, je ego overwinnen, en vol zelfvertrouwen, dwz vertrouwen op je hogere zelf, je pad bewandelen..

โœจ๐——๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Het geheim van Kracht berust op een diepe innerlijke harmonie met de oerkracht die in jou verscholen zit. Je mag de kracht van de liefde, geduld en vertrouwen leren gebruiken om iets te bereiken. De lemniscaat schenkt je inspiratie uit de geestelijke wereld. Deze krachtige energieรซn kun je gebruiken in je spirituele ontwikkelingsproces en het manifesteren.

โœจ๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฑ๐—ผ๐—บ
Het getal 8 geeft macht en kracht op ieder niveau. Innerlijke rijkdom, geestelijke rijpheid, evenwicht en overvloed. Ook financiรซn: wellicht ben je er te weinig mee bezig en zie je geld verdienen als een noodzakelijk kwaad of geef je het makkelijk uit, waardoor je het gevoel hebt dat het door je handen glipt. 2024 is het jaar om te onderzoeken hoe je een gezondere relatie met geld en materie kan ontwikkelen. De 8 energie weerspiegelt succes maar wel als je het ten dienste van het grote geheel weet te gebruiken. De 8 herinnert je eraan dat het universum jou wilt helpen meer overvloed in je leven te brengen, geef het aan je gidsen of engelen door.

โœจ๐—œ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป
Vraag je in 2024 af welke liefdevolle stappen je kunt zetten om in je kracht te gaan staan. Bewust te worden wat jouw kracht ondermijnt. Hoe jij je moed hervindt als het donker om je heen is.Je wordt dit komende jaar uitgedaagd om je eigen relatie met invloed en macht te onderzoeken. Zonder wijsheid kan macht een destructieve invloed hebben. Het is dan ook een spirituele opdracht om lagere driften en impulsen met wijsheid en liefde te overwinnen. Vraag jezelf af hoe ga jij om met machtsstrijd? Hoe gelijkwaardig stel jij je op in conflicten?Het is een taak om meesterschap te verwerven. Dan kun jij in je eigen kracht staan en van uit die innerlijke kracht anderen inspireren en motiveren.

โœจ๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿด-๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ:
Laat de energie van kracht je inspireren en motiveren, het vuurtje in je wakker maken en je begeleiden op jouw zielspad.Wanneer je jouw innerlijke kracht hebt leren kennen gaat jouw energie anders vibreren. Je gaat anders, liefdevoller denken, voelen en handelen. Gaandeweg dit proces word je je bewust hoe belangrijk liefde een vertrouwen zijn. Naarmate jouw bewustzijn groeit zal je de focus in jouw leven verleggen van angst naar vertrouwen en liefde. 8 is ook het getal van overvloed. Kun jij leven vanuit gevoel van overvloed? Deel jouw rijkdom, wees vrijgevig. De lemniscaat op de afbeelding van Kracht laat zien dat wat je schenkt bij je terugkomt. Schenken en ontvangen maakt deel uit van dezelfde energie.

Volg de liefdevolle leeuwenkracht in jezelf.
Ik wens jullie een krachtig mooi, goed een gezond jaar toe met veel liefdevolle en magische momenten

โœจwarme groet Corrie Van Hese Balten

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *