Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

✨De Tarot taal verstaan✨

✨De Tarot taal verstaan✨

By corrie in Teachings on 10 februari 2023

Wat jammer nou: de tarot voorspelt geen toekomst. Zegt je niet wat je moet doen.
Jammer want niets is zo gemakkelijk om de raad van een ander op te volgen. Maar dan hoef je nog niet stil te staan bij jezelf. Niet ontdekken wie je werkelijk bent en wat je allemaal aan mogelijkheden in je hebt.

Het mooie is dat je bij de tarotkaarten wel terecht kunt voor al je vragen op allerlei gebied. De tarot is een geweldig hulpmiddel, niet alleen om inzicht te krijgen in moeilijke situaties, maar ook in wie je in wezen bent.

Tarot heeft mij met haar beeldende symboliek een taal gegeven waarmee ik weer in contact ben gekomen met mijn innerlijke weten, mijn innerlijke wijsheid. Door vanuit mijn essentie te leven heb ik meer en meer voor mijn zielspad kunnen kiezen. Dat schenkt me vreugde, vervulling en groei.

Dit gun ik jou ook. Het weer in contact komen met jouw innerlijk weten én daarop kunnen vertrouwen. Opdat jij vanuit je eigen wijsheid, jouw zielspad kunt bewandelen. Met de Tarot Taal onder de knie, heb je geen goeroe of zelfhulpboek meer nodig. Je kunt en durft te vertrouwen op jouw eigen weten.

In mijn basiscursus Tarot gaan we dus niet aan de slag met toekomst voorspellen, maar ontdek je jouw eigen wijsheid. Leer je  te vertrouwen op jezelf, op je intuïtie, zodat je jouw wijsheid kunt delen.

Leer de taal van de Tarot. Dat kan op vaste tarotavond met vaste tijden bij mij in Berkhout maar daarnaast heb ik ook een online versie samengesteld.  Je bepaalt dan zelf hoe lang je over een les doet en wanneer je klaar bent voor de volgende les. Gun jezelf me-time, gun jezelf jouw tarottijd!

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *