Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

De Koninginnen van de Tarot

De Koninginnen van de Tarot

By corrie in Teachings on 16 februari 2023

Zij bestuderen het leven vanuit hun element om hart, intuïtie en innerlijke kracht te ontwikkelen. Ze belichamen de vrouwelijke geest omdat ze de manifestatie zijn van het element dat ze vertegenwoordigen. Ze gebruiken hun vrouwelijke energie. Hun focus is naar binnen gericht. Ze hebben een dieper begrip van zichzelf en anderen.

Ik voel veel verwantschap met ieder van deze mooie Koninginnen van de Tarot. Ook tijdens mijn workshops heb ik al velen jaren mogen ervaren dat er zo’n geweldige kracht en een diepe verbondenheid plaats vindt wanneer vrouwen zich van hart tot hart verbinden. Dan is er ruimte om te delen, verhalen te vertellen, wijsheid uit te wisselen te genezen en elkaar te ondersteunen. Ik hou van de vrouwelijke kracht en energie.

Alle Koningen zijn verbonden met de Keizerin maar de Koningin van Pentagrammen en de Koningin van Bokalen spreken me momenteel het meest aan. In de Koningin van Pentagrammen herken ik de vele kenmerkende van de levenschenkende en voedende Moedergodin. Ze zit net als ik vaak in de natuur. Ze weet hoe met magische energie om te gaan.

De Koningin van Bokalen is mysterieus, heeft diepgaande gevoelens, inlevingsvermogen en mediamieke gaven. Als zieneres schouwt ze in het gebied van de geest en de ziel. Ze is zeer intuïtief en verbonden met de spirituele wereld. Haar Bokaal is een diepe bron van wijsheid.

Doe eens mee om te ontdekken welke Koningin voor jou een boodschap heeft.
Zoek je 4 koningen uit het deck en schud ze zodat je de afbeeldingen niet ziet en trek op gevoel 1 kaart. Welke Koningin wil jou iets vertellen?

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *