Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

โœจHet transformatie geschenk van Aas van Bokalen ๐Ÿ†

โœจHet transformatie geschenk van Aas van Bokalen ๐Ÿ†

By corrie in Teachings on 15 augustus 2023

Pas geleden vroeg iemand mij: Hoe kan ik nog gelukkig zijn? Mag dat in deze tijd nog wel?
Er gebeurd veel in de wereld. Er is verandering, onrust, onvrede, frustratie, verdriet, boosheid en voor veel mensen is de toekomst onzeker. Er is een grote energetische transformatie gaande die ook in jou persoonlijk doorwerkt. Je kunt daardoor wel eens angst hebben, je afgescheiden voelen, zelfs wekenlang gefrustreerd en boos zijn.

Wij als mens en ziel zijn in essentie een energetisch wezen. De grote spirituele transformatie kan veel met je doen. Veranderingen in ons leven roepen vaak weerstand, angst en onzekerheid op. Maar ze nodigt je ook uit je hart te openen, om je ziel te beroeren. Dat kan als geboortepijn worden ervaren. Om oude verkrampte delen te ontspannen, om wat verhard was te verzachten. Daarbij kunnen emoties loskomen, waar onwetendheid was komt bewustzijn. Dit is mooi en je kunt het zien als een spannende ontdekkingsreis.

Aas van Bokalen staat voor de essentie van pure liefde. Open je hart voor onvoorwaardelijke liefde. Jij bent Liefde. Zij is de grootste spirituele kracht. ย Het is aan jou om met het geschenk van de Aas van Bokalen iets te doen. In hoeverre je op zoek gaat naar de diepere zingeving van het leven en je hart dรบrft te openen.

Sta jezelf toe om gelukkig te zijn! Geef jezelf de toestemming en het geschenk om gelukkig te mogen zijn. Je kunt bezig zijn met wat er allemaal gebeurd in de wereld, maar als jij ervoor kiest om ook gelukkig te zijn is dat een voorbeeld en een uitnodiging voor een ander om ook te kiezen voor geluk.

De energie van de Aas van Bokalen zegent en schenkt verbondenheid, overvloedige liefdevolle gevoelens, geluk, tevredenheid, dankbaarheid, harmonie en vervulling. Misschien ervaar je op sommige dagen meer vervulling en een intenser geluksgevoel, omdat je steeds meer verbinding gaat krijgen met jouw goddelijke essentie. Op andere dagen kan het transformatieproces allerlei emotionele ontladingen teweeg brengen, zelfs fysieke. Sta toe dat de delen in jou die nog pijn dragen of duisternis kennen uit jouw lange incarnatie-lijnen bevrijd worden.

Ik geloof dat we door bewustwording onze gedachten en emoties kunnen kiezen en beรฏnvloeden door onszelf vragen te stellen en door de keuzes die we maken. Ik heb gemerkt dat je kunt kiezen om niet overal op te reageren of je beledigd of gekwetst te voelen. Niemand kan mij kwetsen tenzij ik ervoor kies om die gekwetstheid te voelen. Als iemand tegen mij iets onaardigs zegt dan kan ik twee dingen doen. Ik kan boos en verdrietig worden omdat iemand iets onaardigs tegen me zegt. Of ik haal me schouders op en laat het bij de ander. Dan kan ik verder gaan met gelukkig en blij zijn. Ik bepaal hoe ik reageer, die keuze heb ik. Dat schenkt liefde en bewustwording me.

Mensen die mij kennen weten dat ik mezelf oprecht een gezegend mens vind. En het is echt niet zo dat alles in mijn leven me is komen aanwaaien. Ook ik heb zware tijden gekend. Ik heb tientallen keren met mijn duivel en engel geworsteld en vaak gefaald als partner en moeder, ik heb veel verloren en groot verdriet gekend, ben teleurgesteld en ontmoedigt. Ik heb kanker met regio uitzaaiingen gehad en soms mezelf twijfelend afgevraagd wat ik nou hier op aarde kwam doen, wat ik in hemelsnaam bijdroeg aan het leven. En tegelijkertijd vind ik dat ik ongelofelijk veel geluk heb gekend, voel ik me bevoorrecht en gezegend en vind ik mezelf een enorme bofkont en is mijn werk mijn passie. Ik geloof in wonderen en ervaar wonderen.

Als ongeluk in een klein hoekje zit, is geluk overal, kijk om je heen, zie het. Ontdek de belofte van iets nieuws, van de geschenken dat het leven je aanreikt.


warme hartegroet
Corrie


Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *