Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐Œ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ ๐ค๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ง๐š๐œ๐ก๐ญโœจ

๐Œ๐จ๐ž๐๐ž๐ซ ๐ค๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ง๐š๐œ๐ก๐ญโœจ

By corrie in Teachings on 25 december 2023

De Keizerin, de goddelijke moeder is zwanger. Ze belichaamt de moederlijke energie en is de drager van het lichtkind. Ze vertegenwoordigt liefde en compassie en voedt alles om haar heen met de geest van de goddelijke moeder. Ze laat zien dat onze stoffelijke alledaagse werelduitingsvormen van de geest zijn.

Zij is de essentie van Moeder Aarde, de goddelijke vrouwelijke energie en degene die een nieuw bewustzijn zal baren. Ze symboliseert liefde, intimiteit, moederschap en onze diepste emoties. Ze is zwanger van mogelijkheden en een perfecte bedding om onze ideeรซn tot uiting te brengen.


De Keizerin staat voor het leven in al haar volheid. Ze staat voor groei, vruchtbaarheid, vitaliteit, levenskracht, gezondheid en overvloed. Zij nodigt je uit om je te verbinden met de schoonheid in jezelf en in het leven. Met een liefdevolle verzorgende energie die zo hard nodig is in onze hedendaagse wereld.

Ze is mooi van zichzelf, en zorgt voor al het leven op de planeet simpelweg door ervan te houden. Moeder zijn is zorg hebben voor wat kwetsbaar is. Liefde en geborgenheid zijn ook nodig om jouw verlangens en ideeรซn te laten groeien zodat ze tot bloei komen.

Ze laat je weten dat je de vruchtbare godin in je draagt dat het tijd is voor inspiratie, vrouwelijke kracht, ontwikkeling, overvloed, zelfexpressie, sensualiteit en geestelijke ย groei. Om je goddelijke vrouwelijke energie opnieuw te belichamen.
Ze roept je op om je te verbinden met dat vrouwelijke aspect van jezelf. Laat de meest verzorgende aspecten van jezelf door je heen stromen en steun degenen die het dichtst bij je staan โ€‹, of degenen die gewoon wat liefde nodig hebben.

In het donker van de winter, zoals het kind in de donkere baarmoeder voor de geboorte, wordt het licht vanuit de schoot door de grote godin opnieuw de wereld in gebracht. Ook de donkere grot in het kerstverhaal staat symbool voor de baarmoeder waarin in het donker het leven transformeert tot iets nieuws. ย Het nieuwe heilige leven, het Zonnekind dat wordt geboren.

Welke energie leeft in jou, wil jou laten groeien en gelukkig zien? Wat in jou wil het licht zien? Welk bewustzijn mag groeien?

sfeervolle feestdagen
corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *