Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐œ๐จ๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐›๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ฌ ๐Ÿ™

๐œ๐จ๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐›๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ฌ ๐Ÿ™

By corrie in Teachings on 14 juli 2023

tel๐Ÿงกje๐Ÿ’›zegeningen,

Als je blij bent met wat je al hebt in je leven, kan het alleen nog maar mooier worden. Wanneer je kijkt naar wat er niet is, naar wat je mist dan maakt je dat ongelukkig. Als je kijkt naar wat er wรฉl is en daar blij mee bent, dan ben je een dankbaar en tevreden mens. Het uiten van oprechte liefde, waardering en dankbaarheid hebben de hoogste trillingsfrequentie en door de wet van aantrekking zullen ze automatisch nog meer aantrekken om dankbaar voor te zijn.

En dat wil niet zeggen dat je al je dromen, je verlangens moet vergeten, helemaal niet. We hebben allemaal onze verlangens en dromen en dat is ook goed. Het zet je aan om ergens naartoe te werken, je zielsverlangen, je levenspad te ontdekken. En dat gaat veel soepeler als je ook blij kunt zijn onderweg naar dat verlangen en niet pas als je jouw verlangen volledig hebt gerealiseerd. โ€˜There is no path to happiness: happiness is the pathโ€™ zoals Boeddha zei.

Toch gebeuren er onderweg soms dingen die niet fijn zijn,  je leven zelfs op zijn kop kunnen zetten. Kun je op de golven van het leven door de storm heen en weer worden geslingerd. Ook dat is het leven. Je kunt je dan afvragen waaraan je dat verdiend hebt, kun je het leven heel oneerlijk vinden. En dan heb je volkomen gelijk. Want het leven is niet altijd eerlijk en soms zit het heel erg tegen.

 Wat gevoeld wordt wil geleefd worden en dat is goed, je moet er doorheen. Alleen wat heb je er aan om in de slachtofferrol te gaan zitten  Wil je horen dat je inderdaad heel zielig bent? Of ben je bereid er op een andere manier naar te kijken en je beter te voelen, ondanks de ellende? Want dat kan! Bij bewustwording van persoonlijk leiderschap neem jij het heft in eigen hand.

Zoek  naar de โ€˜zegen in de vermommingโ€™ in je situatie dan zul je zien dat het leven en dat wat er gebeurt jou iets wil vertellen, zodat jij als mens kunt groeien. En realiseer je dat je altijd een keuze hebt, in elke situatie. En kies er bewust voor om vanaf nu elke keuze die je maakt te toetsen door deze simpele vraag: “Draagt deze keuze bij aan mijn mooiste leven en wat ik nog wil beleven of niet?”

Verwonder je over hoe mooi het leven is en wat een bofkont jij bent, ook al loopt misschien niet alles op rolletjes in je leven. Je leeft! Dat alleen al is een wonder en een mooi geschenk! “Count your blessings” elke dag! Want het leven wil ook jou zoveel moois aanreiken!

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *