Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐——๐—˜ ๐—š๐—˜๐—ฆ๐—–๐—›๐—˜๐—ก๐—ž๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก ๐—›๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐—ก๐—˜๐—กโœจ

๐——๐—˜ ๐—š๐—˜๐—ฆ๐—–๐—›๐—˜๐—ก๐—ž๐—˜๐—ก ๐—ฉ๐—”๐—ก ๐—›๐—˜๐—ง ๐—Ÿ๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—ก ๐—›๐—˜๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก๐—ก๐—˜๐—กโœจ

By corrie in Teachings on 17 mei 2024

Het leven schenkt. Het wil ook jou schenken. We hebben allemaal het vermogen om open te staan voor die geschenken, om ze te ontvangen. En we hebben de aangeboren drang om zelf ook te schenken. Voor me ligt Bokalen 6.

Met de egobril van mijn persoonlijke voorkeuren, wensen en overtuigingen kan het er soms heel anders uitzien. Dan lijkt het juist alsof het leven me tegenwerkt, dat ik niet krijgt wat ik begeer, dat er sprake is van schaarste in plaats van overvloed. Dan denk ik dat ik allerlei vaardigheden mis, dat ik de wereld niets te bieden heb, dat mijn geschenk aan de wereld verloren gaat.

Dan voel ik me verbonden met dat kleine meisje dat bijna verstikkend dik is ingepakt, warme jas, das, wanten terwijl niets op de kaart erop wijst dat het heel koud is. Misschien wil ze zich beschermen tegen de buitenwereld. Het kan daarom zijn dat zij, als je op een andere manier naar haar kijkt, ook haar hoofd lijkt af te wenden van alle vriendelijkheid of geschenken.

Hoe meer ik me blindstaar op wat ik denk te missen, hoe minder ik opensta voor al het moois dat me gegeven is. Dan zit ik ineens eenzaam te zijn bovenop mijn berg in Spanje. Dan geloof ik op zoโ€™n moment in schaarste. En een paar maalgedachten verder waan ik mezelf brodeloos en even later dakloos.

Maar gelukkig kan ik mijn ervaringen van gebrek en tekortschieten steeds makkelijker herkennen. Ik verkeer dan tijdelijk in de greep van een oude overtuiging in tekortschieten, in schaarste. Wat ik waarneem via deze egobril strookt niet met de realiteit. Ik zit in mijn fijne casa in de Spaanse zon. Ik ben niet brodeloos of machteloos. Ik kan in elk moment opstaan en in beweging komen.

Ik ben gezegend met geschenken als vaardigheden en talenten waarmee ik het leven dien. Wat ik schenk gaat niet verloren. Wie ik ben is belangrijk, zeker voor mijn dierbaren. Mijn woorden en tarotlezingen helpen andere mensen. Dat mag ik iedere dag ervaren. In de vorm van dankbare woorden en mailtjes. In de ontspanning, ontroering en levenskracht die oplichten in de ogen van klanten als ik ze spreek.

Heerlijk zo met het zonlicht in mijn gezicht, levensenergieโ€ฆ. Als dat geen geschenk is!โœจ

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *