Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ.โœจ

๐——๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ.โœจ

By corrie in Teachings on 10 juni 2024

Haar zielsdorst kan niet langer worden gelest door holle compromissen. Ze weet dat dit het moment is om op zoek te gaan naar de echte bron.

Haar verlangen om zich te verbinden met al wat vrouwelijk is, doet haar afdalen. Dit verlangen vergroot haar zielslicht terwijl ze verder gaat in de diepte om haar schatten terug te winnen.

Deze koningin van Bokalen is niet alleen. Haar zussen waken fel, zingen en schijnen hun fakkels om haar pad te verlichten. Hun gezang troost haar terwijl ze de verloren, ontnomen stukken van haar ziel uit het diepe donker haalt.

Ze had angst voor het donker, angst voor de diepte, om te verdwalen, om alleen gelaten te worden. Angst om zonder liefde verder te moeten. Maar met elke angst waar ze doorheen gaat op haar afdaling, lost de demon waarvan ze dacht dat hij echt was op, en zo wint ze steeds een stukje van haar kracht terug.

Terwijl ze dieper gaat, ontdekt ze een stille bron met kristalhelder water. Als ze erin baadt, ontwaakt ze voor altijd. Ze komt met een sacrale uitstraling terug uit haar grote avontuur in de diepte.

De diepte schenkt haar kracht, maakt haar onoverwinnelijk tegen alles wat haar voorheen verpletterde. Sindsdien vertoeft ze met regelmaat in de diepte. En terwijl ze daar beneden is, is haar bestaan in haar wereld heel stil. Ze is een tijdje ‘afwezig’. En ontwaakt iedere keer met hernieuwde kracht en liefdevolle energie.

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *