Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🌕❄️🌾De dagen van Imbolc en volle ijsmaan. 🌾❄️🌕

🌕❄️🌾De dagen van Imbolc en volle ijsmaan. 🌾❄️🌕

By corrie in Teachings on 3 februari 2023

De tijd van Imbolc als een warme en liefdevolle energetische knuffel, een belofte van de terugkeer van licht. Het is de tijd waarin de energie van de natuur te midden van de kou opnieuw begint te ontwaken. Naarmate de dagen langer worden, wordt de duisternis minder daarom is dit een mooie tijd om te reinigen, iets achter te laten.

Symbolisch gezien is dit een tijd om te putten uit de innerlijke wijsheid die we hebben bereikt tijdens de stille, teruggetrokken wintermaanden en te plannen hoe we deze in praktijk gaan brengen in ons creatieve leven. Het is tijd om zaadjes te planten zodat ze kunnen ontkiemen, tijd om je innerlijke vuur te wekken.

De Volle Maan in Leeuw op 5 februari zorgt ervoor dat we een voorproefje krijgen van de zon, de warmte. Richt je tijdens een volle maan op het manifesteren van je intenties.  De kracht van deze volle maan zal je een extra sprankeling geven om je innerlijke zaadjes ook te verwezenlijken.

Mooie tijd om met behulp van volle maan sluimerende energie te activeren, om je opnieuw verbinden met je eigen innerlijke vlam.

Steek een kaarsje aan, en ga ontspannen zitten, neem een moment voor jezelf.
Schud je tarotkaarten en trek op gevoel 3 kaarten…

1. Welk donkerte in jou mag oplossen nu het licht binnenkomt ?

2. Wat sluimert er diep in jou?

3. Hoe kun je het wakker kussen en activeren?

warme groet
Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *