Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐ŸŒŸ ๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐ŸŒŸ

๐ŸŒŸ ๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐ŸŒŸ

By corrie in Teachings on 31 december 2023

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ :
Schrijf de datum op van je geboortedag en maand en tel de getallen bij elkaar op tot je een 1of 2 cijferig getal overhoudt.
Bijvoorbeeld: 18 maart = 1+8+3 = 12
Dan komend jaar 2024 = 2+0+2+4 = 8
Tel deze twee getallen bij elkaar op: 12 + 8 = 20

Elk getal van 1 tot 21 komt overeen met een grote arcana-kaart in het Tarotspel, hieronder vermeld. Als we de bovenstaande voorbeeld gebruiken: voor 20 is dat tarotkaart Het Oordeel.
Dan kan 2 een hulpkaart zijn (2+0=2) de Hogepriesteres.

Zoek hieronder jouw getal op:

๐ŸŒŸBij jaarkaart 1 hoort de Magiรซr.
Een nieuw jaar en een nieuwe ontwikkeling breken aan. Het is belangrijk om de tijd te nemen en na te denken over de vraag welke dromen of zielsverlangens je wilt manifesteren? Durf je in je dromen te geloven? Durf je te vertrouwen? In jezelf, in het leven en in de magie. De Magiรซr zit boordevol vernieuwende creatieve energie en bezit veel scheppingskracht. Jij vaart dit jaar mee op zijn energie. Je hebt talenten, kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Een belangrijk symbool is de goddelijke vonk. Besef dat jij een kanaal bent voor hoger bewustzijn en je de overvloedige kosmische energie door je heen kan laten stromen.

Durf groots te dromen. Wat wil je echt? Door dat onderzoeken weet je waar je jouw focus en energie op mag gaan richten. Jouw energie is magisch! Maak gebruik van je persoonlijke magie en kom in actie om jezelf stevig neer te zetten in de wereld.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij jaarkaart 2 hoort de Hogepriesteres.
De Hogepriesteres is je gids op je pad van groeien in innerlijke wijsheid. Het is dit jaar tijd om je af te stemmen op je intuรฏtie. Zij wil je uitnodigen om te ontdekken dat alle wijsheid al in je zit. Alleen door een diepe verbinding met jezelf aan te gaan, word je de wijsheid achter de sluiers gewaar. Je mag echter wel zelf de levenslessen aangaan, inzichten ontdekken en ontsluieren.

Het is een jaar waarin je ook kan worden uitgedaagd om te vertrouwen op jezelf. Daarin mag je onafhankelijkheid ontwikkelen. Besteed aandacht aan je dromen en word je bewust van de boodschappen. Ook het werken met Tarot helpt je bij het activeren van je intuรฏtie.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij jaarkaart 3 hoort de Keizerin.
De Keizerin kan als geen ander je creativiteit laten stromen en je in een natuurlijke flow laten groeien. De energie van de Keizerin nodigt je dit jaar uit om van het leven te genieten. Om veel in de natuur te zijn, je verbinden met de energie van moeder aarde. Ook mag je ontdekken welk gebied in jouw leven om moederlijke zorg en aandacht vraagt. Liefde en geborgenheid zijn ook nodig om jouw verlangens en ideeรซn te laten groeien. Wat kun je doen om in je vrouwelijke leiderschap te stappen?

Dit jaar kan ook de โ€˜moeder-thematiekโ€™ aandacht vragen. Denk aan het contact met je eigen moeder, Moeder Aarde of een kind. Zorg daarbij ook heel goed voor jezelf en geniet van je vrouwelijke energie. Wellicht merk je dit jaar dat je een natuurlijke aantrekkingskracht hebt op anderen en geniet je van veel sociale activiteiten.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij jaarkaart 4 hoort de Keizer.
Daar waar de Keizerin alles in beweging zet, geeft de Keizer er vorm aan. Als een alchemist zet hij energie (je verlangens, ideeรซn, dromen, โ€ฆ) om in concrete vorm, hij is een echte bouwer. De Keizer brengt ook structuur aan, is assertief en stelt grenzen. Kwaliteiten van de Keizer die hij jou dit jaar schenkt zijn discipline, praktisch inzicht en stapsgewijs bouwen aan een stabiel fundament.

Dit jaar mag jij je afvragen op welk gebied in je leven jij concrete stappen mag zetten. Welke verantwoordelijkheid jij op je mag nemen om stabiliteit in je leven te brengen. Daarbij mag je leren om de hogere krachten die jou zijn geschonken op de juiste manier te gebruiken. Waak voor verstarring. Blijf beseffen dat je deel uitmaakt van het grote geheel.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij jaarkaart 5 hoort de Hiรซrofant
Dit jaar roept de energie van de Hiรซrofant jou op voor een diepe verbinding op met spiritualiteit. Om een kanaal te zijn van levende energie. Hij wil jou inwijden op het gebied van spiritualiteit. Hij leert je af te stemmen op je innerlijke leiding ofwel jouw innerlijke gids. Het is een goede tijd voor mentale groei en ontwikkeling van jezelf en van kennis. Dit jaar kan een nieuwe studie, en (beroeps)vaardigheden centraal staan.

Je wordt uitgenodigd om jouw eigen waarheid te vinden. Vragen die je je hierbij mag stellen zijn: Wat zijn jouw diepere waardes en principes? En hoe kun je daar naar leven? Welke overtuigingen leven in jou? En dienen deze je nog of beperken ze je? De Hiรซrofant (of de overheid of andere machtige instantie) die โ€˜prediktโ€™ wat we moeten geloven, kan als een stimulans werken om zelfonderzoek te doen. Om jouw eigen waarheid te vinden. Het is aan jou om dat wat wordt aangereikt niet klakkeloos aan te nemen maar te onderzoeken wat in jou resoneert.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij jaarkaart 6 hoort De Geliefden
De Geliefden vraagt je om in het komende jaar keuzes te maken vanuit je hart en daar verantwoordelijkheid voor nemen. Je mag dit jaar van jezelf bewust worden, gaan oefenen met de vrije wil. Op zoek naar motivatie en drijfveren, keuzes maken. De kracht van de Liefde vraagt je te leren zorgen voor jezelf en anderen. Dit is alleen mogelijk als je jezelf volledig liefhebt. Wanneer jij in evenwicht bent, genoeg liefde hebt voor jezelf en keuzes maakt vanuit je hart. Dit jaar, waar de nadruk ligt op relaties, mag je prachtige verbindingen op zielsniveau aangaan. Ook duidt ze op harmonieuze en aangename energie in huidige relaties. Het potentieel om een diepe verbinding van gelijkgestemden in een harmonieus samenleven te vormen.

Voor jou daarom de kans om te leren balanceren tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Tussen je intuรฏtieve gevoelens en het daarnaar durven handelen. Je mag dit jaar leren om tegengestelden met elkaar te vermengen en in evenwicht te brengen. In het jaar van de Geliefden word je daartoe uitgedaagd, zodat je alle kansen hebt om je op dit vlak te ontwikkelen. Dan kun je diepgaande vervulling vinden. De rijkdom en het wonder van de Liefde ervaren die je boven jezelf doet uitstijgen.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸbij Jaarkracht 7 hoort de Zegewagen
In het jaar van de Zegewagen de uitdaging om je eigen weg in te slaan. Om te vertrouwen op jezelf, anderen en zelfs het universum Een jaar van vaardigheden leren en jezelf ontmoeten in moeilijke situaties. In iedere gebeurtenis zit een levensles en diepere wijsheid. Met vallen en opstaan, leer je te vertrouwen op jezelf, je innerlijke leiding en het leven. Je behaalt de zege alleen met de kracht van je geest. Door je wijsheid en macht op de juiste manier aan te wenden en te vertrouwen op je innerlijke kompas kun je manifesteren en successen boeken.

In dit jaar mag je leren om met liefde de stoffelijke orde der dingen te ontdekken en te respecteren. Zo kun je vanuit mentale wil de innerlijke overwinning op je ego te behalen. Dit jaar biedt ook prachtige kansen om te werken aan je zelfdiscipline. De grootste potentie tot groei zit in het overstijgen van je ego, om zo je innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Waar sta je voor? Welke richting wil je op, welke stap wil je zetten. Ben je bereid een grote sprong voorwaarts t maken? Kies ervoor om vanuit je centrum, je hart te leven dan sta je in verbinding met de aarde รฉn de bron.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 8 hoort Kracht
Dit krachtgetal staat symbool voor wilskracht, doorzettingsvermogen, overvloed en manifesteren. Dit jaar staat voor het ontdekken van jouw innerlijke kracht. Jou wordt gevraagd om je lagere impulsen en energieรซn te omarmen. Kracht geeft je inzicht hoe je jouw wil op een liefdevolle, bekwamere manier kunt gebruiken. Dit jaar word je uitgedaagd om krachtig te zijn, te handelen vanuit je hart, liefde en mededogen. Het is de geestkracht die vrijkomt wanneer we teugels, de controle loslaten. Ware leiderschap kenmerkt zich door de kracht van โ€˜bij machte zijnโ€™ in plaats van overheersen of controle te hebben.

Je mag je bewust worden van de twee kanten in jezelf, je lager ik en je hogere Zelf. Deze bewustwording maakt je sterker om werkelijk te gaan staan voor jouw waarheid en waarden. Je mag jouw eigen unieke kracht ontdekken om zo in jouw eigen liefdevolle kracht te gaan staan.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 9 hoort de Kluizenaar
De Kluizenaar vraagt je om op innerlijke zoektocht, op een spirituele reis te gaan, om je licht, je wijsheid en je wezenlijke zelf te ontdekken. Hij nodigt je uit om je eigen levenspad te volgen. Leef jij jouw leven volgens de waarheid die je diep van binnen voelt? Zing jij jouw eigen lied? Hij nodigt je uit om regelmatig terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven, in stilte tijd te nemen voor bezinning, naar antwoorden te zoeken op levensvragen. Dat is iets wat je alleen moet doen. Gebruik de kracht van de Kluizenaar voor introspectie.

Dit jaar bied de Kluizenaar je ook de uitgelezen kans om jezelf te leren kennen en op jezelf te vertrouwen. De Kluizenaar staat ook symbool voor je geestelijk gids. Misschien kun je dit jaar je verbinding met je gids leggen of versterken. Zo ontwikkel je het vermogen om jezelf beter te begrijpen. Laat je innerlijk licht schijnen in dat wat je doet zo kun je ook voor anderen een lichtbaken en gids zijn.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij Jaarkaart 10 hoort Het Rad van Fortuin
Het leven van de mens is cyclisch. Verandering is de enige zekerheid die we hebben. Als mens worden we verrijkt met ervaringen. Het jaar van het Rad van Fortuin geeft nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen om met opgedane ervaringen, ervaren van eigen wijsheid iets te doen. Elke ronde van het Rad brengt nieuwe kansen tot inzichten en leren. Het gaat er dit jaar niet om wat er gebeurd maar hoe jij er me omgaat. Je kunt je slachtoffer voelen, overgeleverd aan โ€™het lotโ€™. Maar je kunt het lot ook als nieuwe kans zien, je levenstaak begrijpen. Je wordt uitgedaagd om medeschepper te zijn. Jou wordt gevraagd om stappen te zetten om je situatie als die niet gelukkig maakt te veranderen, om uit je comfortzone te stappen, om moedig te zijn. Het leven vraagt je om te kiezen en met elke keuze sla je een nieuwe weg in.

Dit jaar daagt je uit om balans te zoeken temidden van veranderingen, om door te dringen tot de spirituele kern van de situatie, van je leven. Om dicht bij jezelf te blijven, in je eigen hart terwijl de mallemolen van het leven doordraait.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

โœจBij Jaarkaart 11 hoort Rechtvaardigheid
Dit jaar mag jij je bewust worden van de wetten van oorzaak en gevolg. Daarbij wordt je uitgedaagd om in je eigen leven tot inzicht te komen dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw leven. Het jaar van Gerechtigdheid nodigt je uit om in te zien dat oorzaak en gevolg in elkaars verlengde liggen. Je mag een ruimere zienswijze ontwikkelen.

Je wordt dit jaar uitgenodigd je gedachten een handelen bestuderen en af te wegen. Vraag jezelf af of je volgens jouw waarheid leeft. Het is een uitdaging om jezelf trouw te blijven. Gerechtigdheid hanteert een hoger inzicht en hoger denken. Het is van belang om juist nu een ruimere zienswijze te ontwikkelen zodat je steeds meer van de universele waarheden kunt bevatten die nu nog onontdekt in je sluimeren.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 12 hoort De Gehangene
In het jaar van de Gehangene word je uitgedaagd om op een compleet andere manier naar je leven te kijken. Om illusies of oude overtuigingen los te laten. Te ontdekken dat je niet meer in strijd, weerstand hoeft te zitten. Dat oude patronen of illusies losgelaten mogen worden. Dat geeft helderheid, nieuwe ruimte en inzichten om je horizon te verbreden. Jou wordt gevraagd of je het innerlijke, de essentie van iets kunt zien in plaats van tegen de buitenkant aan te kijken. Zoek in verstilling de diepere zin van wat je eens zo stoorde of beangstigde. Anders kan het een gevoel van beproeving geven, het idee dat je niet vooruit komt.

Het kan zijn dat je te maken krijgt met een situatie waarin je wordt uitgedaagd om je over te geven aan een kracht groter dan jijzelf, je over te geven aan de wijsheid van het universum. Dan kun je ervaren hoe door transformatie de goddelijke, universele geest door je heen stroomt en je tot nieuwe inzichten kan komen.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 13 hoort De Dood
Het jaar van de Tarotkaart de Dood betekent dat je het oude dat jou niet meer dient mag achterlaten. Om de dode takken en oude aspecten van je leven te snoeien. Je te verlossen van dat dat wat geen groei meer schenkt of waardoor je vast komt te zitten. Verstikkende relaties, vastzitten in een baan die geen voldoening schenkt, beperkende overtuigingen, alles mag worden losgelaten. Daar mag je de tijd voor nemen. Sluiers wegnemen zodat wedergeboorte mogelijk is. Ben je klaar voor het nieuwe, voor jouw levensmissie, jouw levensdoel? Voor de overgave aan iets groters, aan het mysterie van het leven durf je de diepte van je eigen wezen te ontdekken?
Je wordt daarbij ook uitgedaagd om je ego te doorzien.

Weet dat verandering alleen moeilijk is voor het ego. In dit zuiverende proces transformeer je en kom je dichter bij je ware Zelf. Als je je ego doorziet kun je de eenheid van de goddelijkheid ervaren.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 14 hoort Gematigdheid
In het jaar van Gematigdheid is er de engel, je hogere Zelf die je uitnodigt tot besef dat je ware innerlijk een spiritueel wezen is. Je wordt uitgedaagd om met vaardigheid, geduld en magie de ongelijk soortige energieรซn in je leven te mengen op een wijze die voor jou werkt. Jouw eigen unieke energie op jouw unieke levenspad. Beseffen dat er een grotere kracht in je werkzaam is, hetgeen je diep in je hart altijd al wist. Ze nodigt je dit jaar uit om helder te zien, inzicht te krijgen. Om te handelen vanuit Eenheid, liefde, harmonie en balans, dat is waar het om draait. Het word een levensles om je hart, ziel en denken in evenwicht te brengen.

Dit jaar mag je leren om innerlijk de balans op te maken. Om bij alles wat je doet, ook bij voeding, drinken en werken voor de voor jou juiste maat te zorgen. Je niet te laten meesleuren van het ene naar het andere uiterste. Leef jouw waarheid. Vraag je hogere Zelf om hulp zodat je in geestkracht kunt groeien. Vertrouw op je Hogere Zelf of je beschermengel. Deze zal je leiden als het gaat om het kiezen van de voor jou juiste weg.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 15 hoort De Duivel
In het jaar van de Duivel mag je de donkere en vergeten plekjes in jezelf verlichten. Iedereen heeft zijn eigen demonen die door ontkenning of onderdrukking onverwachts tot uiting kunnen komen. Dit jaar daagt je uit om al je donkere of onbewuste kanten te omarmen. Je mag leren om situaties te doorgronden die jou vastzetten of blokkeren. De energie van de Duivel verleidt je ook tot onbewust handelen. Hij klemt zich vast aan de stoffelijke, materiรซle wereld en verleidt jou dit ook te doen. Om je geest ondergeschikt te maken aan wereldse verlangens van impulsen, zintuigelijk plezier en bevrediging. Geniet van alle aardse geneugten maar wordt er niet afhankelijk van maar blijf je bewust van de goddelijke eenheid.

Breng je onbewuste of geblokkeerde krachten naar het licht zodat ze onbeperkt gebruikt kan worden als energiekracht. Dan komt er een enorme boost aan positieve energie vrij en kun je lachen om die oude bok op de afbeelding.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 16 hoort De Toren
In het jaar van de Toren mag je ontdekken wie je in wezen bent. Dat betekent dat je uitgedaagd wordt om jouw goddelijke kern te ontdekken en degene wie je dacht te zijn eruit te gooien. Al je vertrouwde en zekerheid biedende overtuigingen, denkpatronen alles waaraan jouw ego identiteit aan ontleent, plaatje voor plaatje of steen voor steen opgebouwd door opvoeding, cultuur, opleiding en maatschappij mag je overboord te gooien. Pas als je alles afbreekt al je muren kom je tot de essentie van wie je werkelijk bent. Dat kan soms heftig zijn. Uiteindelijk aan het eind van proces zal je merken dat het een bevrijding is geweest omdat je een pad volgde die jou niet langer ergens bracht.

Dit is het jaar waarin het universum besluit in te grijpen om jou weer op het juiste zielspad te zetten. Waarin je uitgenodigd wordt om in een soort van wedergeboorte je ware zelf te zijn. Vertrouw daarop.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 17 hoort De Ster
Wanneer je een moeilijke tijd achter de rug hebt is het nu de tijd voor de Ster waarin je spiritueel wakker mag worden. Ze helpt je de wijsheid van je hogere Zelf te ervaren. Ontdekken wie je in wezen bent. Door het loslaten van alle maskers kun jij je kwetsbaar voelen. Maar de Ster schenkt ook hoop en een vernieuwende energie. Je wordt dit jaar uitgenodigd om je weer te verbinden met je ziel. Om je eigen zielspad, je eigen innerlijke Ster te volgen. Daarbij mag jij je afvragen: Durf ik te zijn wie ik ben? Luister ik en handel ik naar de innerlijke leiding die ik in mijn leven ervaar? Durf ik mijn eigen licht voluit te laten stralen? Durf ik de hoofdrol, de ster te zijn in mijn eigen leven? Durf ik mijn kwetsbaarheid als kracht te zien?

Iedere keer dat je trouw bent aan jezelf stroomt de energie, het licht door jou. Wens hoopvol je wensen en stuur ze naar de sterren.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 18 hoort De Maan
De maan staat voor spiegel van de ziel. Dit jaar staat voor jou het mysterieuze vrouwelijke centraal. Kun je de maangodin voelen in je leven? Misschien is je pad nog niet helemaal duidelijk en dan kan dat onzekerheid angstige gevoelens oproepen. Het jaar van de Maan daagt je uit om de confrontatie aan te gaan met je diepste onbewuste benauwenissen. Onderzoek je, vaak onbewuste irrationele angsten, deze belemmeren je om te leven zoals je het liefst wilt. Ze maant je tot diepgaande zelfkennis om niet te verdwalen in de schemerwereld vaan illusies en angsten. Dat betekent dat je een angstdrempel moet overwinnen om het nieuwe wat daarachter ligt binnen te gaan. Dan ligt daar een nieuw verrijkend gebied op je.

De Maan vraagt je ook om naar binnen te keren om te luisteren naar het gefluister van je innerlijke wijsheid, naar romantiek en verlangens. Durf jij het vrouwelijke principe in jou te ontdekken? Hoe kun jij je vrouwelijke kracht terug winnen? Durf je ruimte te geven aan die wilde wijze vrouw in jou? Een jaar voor dromen, visioenen en openbaringen. Ook als man draag je de Anima in je.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸBij Jaarkaart 19 hoort De Zon
In dit jaar word je door het stralende licht van de Zon uitgenodigd alles in een nieuw licht zien. Om te voelen dat het gehele leven van een wonderbaarlijk licht is vervuld. Om je te verbinden met levensenergie, levenskracht. Je mag onderzoeken hoe je de Zon, het goddelijke in jezelf kan ontdekken en uit kan stralen. Door dit te beseffen kun je een pad volgen van verlichting, liefde en bewustzijn.

Vragen die jij je in dit jaar van de Zon mag stellen zijn: Geniet ik nog van het leven, als een kind zo onbevangen en vol verwondering? Leef ik bewust of glijden de dagen zonder er erg in te hebben voorbij? Kun je het Licht in jezelf ervaren? Hoe kan ik in vol vertrouwen en verbinding leven? Je mag leren hoe je vol zelfvertrouwen een hoger doel kunt nastreven. Geniet en ga je vol blijdschap verwonderen over de mooie, soms eenvoudige dingen van het leven.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij Jaarkaart 20 hoort Het Oordeel
Een jaar waarin je โ€˜geroepenโ€™ wordt om te ontwaken uit de toestand van onwetendheid, om jezelf te worden, te laten zien wie je bent. Gevraagd wordt ontvankelijk te zijn, open te staan voor hogere inzichten. Dat kan een gevoel van bevrijding schenken omdat je je niet langer identificeert met de beperkende materie maar met de Geest. Dat betekent ook een transformatie, je kunt jezelf bevrijden uit aardse zorgen, uit dat wat je bezwaard.
Het jaar van het Oordeel is er een van wedergeboorte. Bewustzijnsgroei en spirituele groei zijn nauw met elkaar verbonden. Als jouw ziel ervoor heeft gekozen om in dit leven spiritueel te groeien dan zal ze jou allerlei situaties of personen aanreiken om dit mogelijk te maken.

Een jaar om te luisteren naar je hogere zelf, om je roeping te volgen. Je wordt uitgenodigd om te gaan werken met de kennis over jezelf, de lichtenergie. Een kracht groter dan jijzelf zal je leiden om je op je levenstaak te richten.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.

๐ŸŒŸ Bij Jaarkaart 21 hoort De Wereld
In het jaar van de Wereld mag je uiteindelijk een fase, een cyclus van je leven afsluiten. De weg is niet makkelijk geweest maar je hebt je doel bereikt. Geniet ervan. Je bent op zoek en kunt je plek in jezelf en in de wereld vinden. Een gevoel van thuiskomen ervaren. Je gaat steeds beter begrijpen wie je bent en hoe het leven werkt. Dat betekent een nieuw fase! Er is een besef van wedergeboorte en vernieuwing want er zijn nog meer doelen te bereiken.

Je wordt aangemoedigd om je kennis, wijsheid en ervaringen te gaan delen, te verspreiden in de wereld. De uitnodiging om je vleugels te spreiden en de wereld en het universum verder te verkennen. Om steeds bewust te voelen wat vanuit je ziel en hogere Zelf komt en wat van je verstand of ego-ikje. Dat betekent een bekroning, een vervulling.
Lees hierover meer in mijn boek : โ€˜Op reis met de Tarotโ€™.โœจ


๐ŸŒŸ Ik wens je een magisch 2024 toe vol bijzondere groeimomenten in licht en liefde.

En mocht je interesse hebben in een jaar lang ondersteuning van de Tarot: ieder maand de beschrijving van 2 speciaal voor jou getrokken tarotkaarten, iedere maand weten welke energie voor jou beschikbaar is en hoe er me om te gaan… mail naar: info@corrievanhesebalten.nl

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *