Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🌟Ik hoor vaak: ‘leuk die tarot, maar ik woon zover bij je vandaan’🌟

🌟Ik hoor vaak: ‘leuk die tarot, maar ik woon zover bij je vandaan’🌟

By corrie in Teachings on 4 oktober 2021

Veel mensen weten dat ik met de Tarot werk, ze komen regelmatig langs en vaak al jarenlang. Heel fijn zo’n persoonlijk contact. Maar sommige wonen daarvoor te ver weg. En voor hen is er de mogelijkheid van een telefonisch-contact-lezing. Een inzichtelijke tarotlezing is slechts één klik verwijderd.

Het kan zijn dat je sceptisch bent over dat de magie van de Tarot zich zelfs over grote afstand kan vertalen. Laat ik dus even uitleggen hoe, op deze wijze een lezing van mij eruit ziet. Alles wat je met aandacht en liefde doet bloeit. Ik besteed dezelfde liefdevolle energie aan een telefonisch-contact- lezing als aan een persoonlijke lezing.

Als ik je aanvraag binnen heb bespreken we samen je situatie en je vraag of datgene waar je inzicht en advies in wilt. Als je betaling ontvangen is spreken we altijd binnen 3 werkdagen een dag en tijdstip af waarop je me mag bellen. Voor ons gesprek ga ik al aan het werk. Ik zet een kop thee, steek een kaarsje aan, maak mijn hoofd leeg en ga ervoor zitten. Met mijn beide voeten op moeder aarde, sluit ik mijn ogen en verbind ik mijn hart met dat wat groter en machtiger is dan ikzelf. Ik vraag altijd of ik een kanaal mag zijn om dat, wat voor de ander van belang is en dient, over te mogen brengen.

Dan schud ik met aandacht mijn tarotkaarten en leg ik ze voor me op tafel in een legging. Iedere keer dat ik de kaarten en hun symbolen aanschouw is er dat magische moment waarop, ontvankelijkheid, intuïtie en kennis samen smelten en er vanuit het onnoembare inzichten bij me binnen komen. Als ik naar het geheel heb gekeken schrijf ik enkele indrukken op. Ook stuur ik je een foto van de legging.

Wanneer je me dan belt bespreken we uitgebreid de kaarten, hun symboliek, betekenis en mijn interpretatie. Je kunt vragen stellen en samen komen we tot een afgerond geheel.

Na afloop van ons gesprek bedank ik mijn tarotkaarten en blaas het kaarsje uit.

Interesse?
mail naar info@corrievanhesebalten

Warme groet
Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *