Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

⭐2022 energie van de Geliefden

⭐2022 energie van de Geliefden

By corrie in Teachings on 30 december 2021

In 2022 is de energie gericht op de liefde en alles wat daar mee samen valt. Je hebt vorig jaar al veel kunnen onderzoeken, leren en ontwikkelen, ingezien wat voor jouw waarheid is (energie van de Hierofant 2021). Daardoor kun je met de energie van de Geliefden dit jaar keuzes maken, kiezen voor dat waar je hart blij van wordt.

De energie van de Geliefden nodigt ons uit ons hart open te stellen, boven onze beperkingen uit te stijgen en ons zo over te geven aan het verbinden met iets wat groter, krachtiger en liefdevoller is dan onszelf. Dan kun je grote liefdeservaringen meemaken die je diep raken en je vervullen. Diep in het centrum van je hart is een oneindige bron van liefde, van wijsheid, van vrede. Ga naar die plek in je hart, waar onvoorwaardelijk liefde is, waar het er altijd was en altijd zal zijn. En voel die plek van liefde in je, en laat hem groeien en groter worden. Zo ontstaat er verbinding, eenheid.

In 2022 kunnen er situaties voorkomen waarbij je gevraagd wordt om te kiezen. We kunnen de uitdagingen en tegenspoed van deze tijd gebruiken om liefde boven angst te verkiezen. Het advies daarbij van de Geliefden is niet te gaan voor ‘verstandige’ beslissingen of je te laten verleiden tot iets wat niet het hoogste goed voor je is. Als je struikelt over je eigen angsten en drama’s, jezelf afleidt van het doel van je ziel, of de wijsheid en leiding van je eigen hart dan kun je je verlaten voelen. De geliefden vraagt je om je zielspad te volgen.. dat te doen waar je hart blij van wordt.

Het is in 2022 tijd om verbinding te maken met je hart, met de eenheid.Mooie uitnodigende energie voor 2022…🙏

fijne jaarwisseling
Corrievanhesebalten

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *