Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

๐Ÿคจ๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐๐ž ๐“๐š๐ซ๐จ๐ญ ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ณ๐ž๐ง๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ฌ

๐Ÿคจ๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐๐ž ๐“๐š๐ซ๐จ๐ญ ๐ฆ๐จ๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ณ๐ž๐ง๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ฌ

By corrie in Teachings on 20 november 2023

Je hebt een Tarotboek gelezen, of een paar Tarot lessen gevolgd en doet je best om de tarotkaarten te duiden. Maar weet dat de Tarotkaarten lezen als je er nog niet klaar voor bent kan leiden tot wensdenken, ego verlangens en verwarring.

Tarot kent vele leggingen voor bijna alle soorten vragen. Belangrijk is het om te onthouden dat Tarot naast kennis het beste gelezen kan worden met een open geest, nieuwsgierigheid en onbevangenheid.

Toch zijn er enkele situaties waarin je beslist zelf de tarotkaarten moet neerleggen en iets anders moet proberen ook al is het verleidelijk ze te raadplegen.
๐ŸŒŸ๐™๐จ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ข๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ฆ๐จ๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ž๐ฅ๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐
Wanneer je verteerd wordt door boosheid, frustratie, jaloezie of door je tranen heen niets kunt zien. Wanneer emoties hoog oplopen kan het snel gebeuren dat je de boodschap van de kaarten niet goed ziet.

๐ŸŒŸ๐Ž๐Ÿ ๐ฐ๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐š๐  ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฉ๐š๐š๐ฅ๐ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ญ
Dat je de kaarten wilt lezen in de hoop dat ze je dรกt vertellen wat je zo graag wilt horen. En als je het niet overtuigend vind dan trek je nog een kaart, en misschien zelfs nog een kaart. Maar je bent gewoon nog niet open genoeg om te zien wat de kaarten je voor inzichten willen schenken.

๐ŸŒŸ๐€๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐จ๐ง๐ ๐ž๐๐ฎ๐ฅ๐๐ข๐  ๐›๐ž๐ง๐ญ
Inzichten van de Tarot ontvangen gaat niet als je gehaast bent. Als je ongeduldig bent kun je geen verbanden leggen, niet interpreteren en verwerken wat de Tarot kaarten je proberen te vertellen. Wacht tot je meer innerlijke rust hebt om de kaarten te raadplegen.

๐ŸŒŸ๐–๐š๐ง๐ง๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐จ๐ž๐›๐ž๐ฅ๐ ๐ข๐ฌ
Misschien vanzelfsprekend maar lees geen tarot als je alcohol gedronken hebt of onder invloed van drugs bent. Soul searching doe je nuchter!

Veel tarotplezier
Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *