Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Jouw persoonlijke         TAROT JAARKAART voor 2023

Jouw persoonlijke TAROT JAARKAART voor 2023

By corrie in Teachings on 30 december 2022

🌟

Wat is een tarot jaarkaart?
Ieder jaar heeft een energietrilling dat het hele jaar door merkbaar is. Daarbij maak ik onderscheid in universele jaar en een persoonlijke jaar.

In een persoonlijk jaar is er die energietrilling die je steeds tegenkomt, tegenaan loopt, mag ervaren, waar je van mag  leren, die jou kan stimuleren, ondersteunen. De aangereikte energie is als een betekenisvol zielsspoor op jouw levenspad. Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen om spiritueel te groeien op een manier die je ziel blij maakt. .

🌟 Een universeel jaar
2023 is een universeel 7-jaar door het optellen van 2+0+2+3 = 7. De daarbij behorende tarotkaart is de Zegewagen. De energietrilling of eigenschappen van het getal 7 zijn gemakkelijk terug te vinden in de betekenissen van de Zegewagen. (Wordt uitgebreid beschreven in mijn boek ‘Op reis met de Tarot’)

🌟Jouw persoonlijke jaarkaart berekenen voor 2023:
Gebeurtenissen en ervaringen vinden plaats in overeenstemming met de thema’s uit het jaargetal. Deze gebeurtenissen en ervaringen zijn jouw lessen die je stimuleren of uitdagen om te groeien. Schrijf je geboortedag + geboortemaand + 2023 op.
Tel ieder getal afzonderlijk bij elkaar op. Je moet uitkomen op een getal tussen de 1 en de 21. Als je uitkomt op een getal boven de 22, tel je de getallen nog een keer bij elkaar op of je ga zoeken bij de Zot.
Dat kun je doen in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.
Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen om spiritueel te groeien op een manier die je ziel blij maakt.

🌟 Een voorbeeld:
Mijn geboorte dag en maand: 18-03 plus het komende jaar 2023 = 18-03-2023= 19 De uitkomst koppel je aan de betreffende Grote Arcana kaart, voor mij is dat 19 = de ZonHet Rad van Fortuin 10 (1+9=10) heeft dan voor mij ook invloed in 2023.
🌟 Zoek de grote Arcana kaart erbij die hoort bij jouw persoonlijke jaargetal. Daarbij kun je de volgende vragen stellen:
Wat mag/dien ik dit jaar leren? In welke levensles of thema mag ik groeien?Waar staat de energie van de kaart voor? Hoe staat dit symbool voor de kwaliteiten of talenten die ik dit jaar mag ontwikkelen?

Zo leer je te werken mét de energie van het universum.

De Zot de 0: je kunt er voor kiezen om jezelf te zien als de Dwaas die door het leven stapt maar als je de Zot mee wilt laten doen kun je hem het getal 22 geven

🌟Beschrijving van Jouw Jaarkaart:🌟
Jaarkaart 1 :Magiër
In numerologie staat 1 voor een nieuw begin. Een nieuwe ontwikkeling breekt aan. De Magiër weet hoe door geestkracht te manifesteren. Het is nu belangrijk om de tijd te nemen en na te denken over de vraag: welke dromen of zielsverlangens wil ik manifesteren? Durf je in je dromen te geloven? Durf je te vertrouwen? In jezelf, het leven en in magie.

Je hebt talenten, kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Durf groots te dromen want hij schenkt jou zij vernieuwende creatieve energie en scheppingskracht. Gebruik de creatieve energie van de Magiër om jezelf stevig neer te zetten in de wereld. Jouw energie is magisch!
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 2: de Hogepriesteres
De Hogepriesteres vertrouwt op haar intuïtie. Zij is de gids op je pad van innerlijke wijsheid. Zij leert je dat alle wijsheid al in je verborgen zit. De Hogepriesters nodigt je uit een diepe verbinding met jezelf aan te gaan, om je wijsheid achter de sluier gewaar te worden. Ze laat zien dat alle levenswijsheden liggen opgeslagen in jezelf. Dat vraagt om terughoudendheid en ontvankelijk zijn. Je dient echter wel zelf de levenslessen aan te gaan, te ontdekken en te ontsluieren.

Bij een jaarkaart 2 staat het leren samenwerken centraal. Daarbij gaat het ook om te leren eigen grenzen te bepalen. Dat betekent dat twijfel en dualiteit voorbij kunnenkomen. Het is een jaar waarin je wordt uitgedaagd om te vertrouwen op jezelf. Door je wijsheid naar het bewustzijn te brengen, leer je jouw eigen innerlijke wijsheid als raadgever te gebruiken. Besteed aandacht aan je dromen en word je bewust van de maancycli. Ook het werken met Tarot helpt je bij het activeren van je intuïtie. Haar sensitieve energie zorgt ervoor dat zij anderen goed kan aanvoelen.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 3: de Keizerin
Een tijd van zichtbaarheid, van expansie en groei. De Keizerin laat de energie van creativiteit stromen en in een natuurlijke flow groeien. Het is de tijd om alles wat in je lag te sluimeren naar buiten te brengen de wereld in. Dat kan zich op verschillende manieren uiten, een vruchtbaar jaar in bv relaties, zwangerschap, ontwikkelen van je talenten, starten of uitbreiden van je bedrijf.
Dit jaar word je uitgedaagd om je creatieve verbeelding te leren gebruiken in je zelfexpressie. Om jouw authentieke zelf te laten zien. Het staat symbool voor een positieve instelling en de impuls om je eigen geluk te scheppen. Je wordt uitgenodigd om vrouwelijk leiderschap te tonen. Je mag jezelf dit jaar afvragen: Wat mag er dit jaar groeien? Welke zaadjes mogen het licht zien?

De Keizerin is ook het archetype van de Moeder. Als oermoeder schept zij leven en zorgt dat er iets nieuws kan ontstaan. Dat betekent dat haar energie er dit jaar ook kan zorgen voor de behoefte om te bemoederen, voor iemand of voor iets te zorgen. Het kan een jaar zijn waarin het thema moeder een rol speelt. Je relatie met je eigen moeder, of met je kind. Of de zorg om Moeder Aarde. Zorg daarbij ook heel goed voor jezelf en geniet van je vrouwelijke energie. (ook als man je anima)
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 4: de Keizer
Daar waar de overvloedige energie geschonken door de Keizerin alles in beweging zet, geeft de Keizer er vorm aan. Vormkracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn nodig om de energie van de Keizerin te verwezenlijken. Een jaar van de Keizer is een belangrijke fase om stabiliteit te creëren en een stevig fundament te leggen. Door de energie van de Keizer kun je dit jaar leren structuur aan te brengen, prioriteiten te stellen en grenzen aan te geven. Jou wordt gevraagd om je verantwoordelijkheid te nemen.

Zoals de Keizerin staat voor het thema moeder, kan de Keizer in dit jaar staan voor vaderkwesties. Levensinzichten die je dit jaar eigen mag maken gaan ook over de hogere energieën, hogere krachten die je mag ontvangen om te leren er op de juiste wijze mee om te gaan. Dan kun jij liefde en licht uitstralen.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.


🌟 Jaarkaart 5: de Hogepriester
De Hogepriester staat voor de inwijder op het gebied van spiritualiteit. Hij leert je af te stemmen op je innerlijke leiding ofwel jouw innerlijke gids. Dit is het jaar om de verbinding met je innerlijke raadgever te ontwikkelen. Stabiliteit, starheid van de Keizer die doorbroken moet worden om je verder te ontwikkelen. Je kunt dit jaar dan ook door de 5 uit je comfortzone worden gehaald.

Symbolisch staat de 5 de mens, voor vrijheid, avontuur, verandering, en ontwikkeling. Het is een goede tijd voor mentale groei en ontwikkeling van jezelf en van kennis. Dit jaar kan een nieuwe studie, en (beroeps)vaardigheden centraal staan. Je wordt uitgenodigd om jouw eigen waarheid te vinden.
Vragen die je je hierbij mag stellen zijn:
Wat zijn jouw diepere waardes en principes? En hoe kun je daar naar leven? Welke overtuigingen leven in jou? En dienen deze je nog of beperken ze je? De Hogepriester (of de overheid) die ‘predikt’ wat we moeten geloven, kan als een stimulans werken om je eigen waarheid te vinden. Het is aan jou om dat wat wordt aangereikt niet klakkeloos aan te nemen maar te onderzoeken wat in jou resoneert.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 6: De Geliefden
De Geliefden staat symbool voor keuzes maken vanuit je hart en daar verantwoordelijkheid voor nemen. Je mag dit jaar van jezelf bewust worden, gaan oefenen met de vrije wil. Op zoek naar motivatie en drijfveren, keuzes maken. De kracht van de Liefde vraagt je te leren zorgen voor jezelf en anderen. Echte dienstbaarheid aan anderen kan alleen als dit niet vanuit een innerlijk gat komt. Dit is alleen mogelijk als je jezelf volledig liefhebt. Wanneer jij in evenwicht bent, genoeg hebt aan jezelf en keuzes maakt vanuit je hart. Je verwacht dan niets terug en geniet van wat je anderen te geven hebt.

In dit jaar, waar de nadruk ligt op relaties, mag je je verwachtingen naar anderen onderzoeken en je bewust worden van wat je op anderen projecteert. Voor jou daarom de kans om te leren balanceren tussen je vrouwelijke en mannelijke energie. Tussen je intuïtieve gevoelens en het daarnaar durven handelen. Je mag dit jaar leren om tegengestelden met elkaar te vermengen en in evenwicht te brengen. In het jaar van de Geliefden word je daartoe uitgedaagd, zodat je alle kansen hebt om je op dit vlak te ontwikkelen. Dan kun je diepgaande vervulling vinden. De rijkdom en het wonder van de Liefde ervaren die je boven jezelf doet uitstijgen. Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkracht 7: de Zegewagen
Ben je bewust geworden van de keuzes die je te maken hebt vanuit je hart? Dan is er in het jaar van de Zegewagen de uitdaging om je eigen weg in te slaan. Een jaar van vaardigheden leren en jezelf ontmoeten in moeilijke situaties. De menner behaalt de zege alleen met de kracht zijn geest. Door je wijsheid en macht op de juiste manier aan te wenden kun je manifesteren en successen boeken. Het heft in eigen hand nemen en vanuit eigen verantwoordelijkheid je pad volgen. Leren om met liefde de stoffelijke orde der dingen te ontdekken en te respecteren. Zo kun je vanuit mentale wil de innerlijke overwinning op je ego te behalen.

Dit jaar nodigt je uit om jouw angsten, frustratie, onmacht en het ego te overstijgen waardoor je zelfvertrouwen zal groeien. Dit jaar biedt ook prachtige kansen om te werken aan je zelfbeheersing en zelfdiscipline. De grootste potentie tot groei zit in het overstijgen van je ego, om zo je innerlijke kracht verder te ontwikkelen. Waar sta je voor? Welke richting wil je op, welke stap wil je zetten. Kies ervoor om vanuit je centrum, je hart te leven dan sta je in verbinding met de aarde én de bron.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 8: Kracht
Dit jaar gaat over het ontdekken van jouw innerlijke kracht. Jou wordt gevraagd om je lagere impulsen en energieën te omarmen en af te rekenen met angsten. Niet door ze te onderdrukken, maar in je armen te sluiten. Kracht geeft je inzicht hoe je jouw wil op een liefdevolle, bekwamere manier kunt gebruiken.Dit jaar word je uitgedaagd om krachtig te zijn, te handelen vanuit je hart, liefde en mededogen. Het is de geestkracht die vrijkomt wanneer we teugels, de controle loslaten. Ware leiderschap kenmerkt zich door de kracht van ‘bij machte zijn’ in plaats van overheersen of controle te hebben.

Je mag je bewust worden van de twee kanten in jezelf, je lager ik en je hogere Zelf. Deze bewustwording maakt je sterker om werkelijk te gaan staan voor jouw waarheid en waarden. Om in jouw eigen liefdevolle kracht te gaan staan.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 9: de Kluizenaar
De Kluizenaar die zijn licht, zijn wijsheid en ervaring bij zich draagt nodigt ook jou uit het eigen levenspad te volgen. Hij vraagt je om op innerlijke zoektocht, op een spirituele reis te gaan. Dat vind je niet buiten jezelf maar in jezelf.Zijn vraag is: Wat hoor je wanneer je werkelijk luistert? Leef jij jouw leven volgens de waarheid die je diep van binnen voelt? Zing jij jouw eigen lied? Hij nodigt je uit om regelmatig terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven, in stilte tijd te nemen voor bezinning, naar antwoorden te zoeken op levensvragen. Dat is iets wat je alleen moet doen. Gebruik de kracht van de Kluizenaar voor introspectie.

De Kluizenaar staat ook symbool voor de gids. Misschien kun je dit jaar je verbinding met je geestelijke gids leggen of versterken. Laat je innerlijk licht schijnen in dat wat je doet zo kun je ook voor anderen een lichtbaken en gids zijn.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

.🌟Jaarkaart 10 : Het Rad van Fortuin
Het leven van de mens is cyclisch. Verandering is de enige zekerheid die we hebben. Als mens worden we verrijkt met ervaringen. Het jaar van het Rad van Fortuin geeft nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen om met opgedane ervaringen, ervaren van eigen wijsheid iets te doen. Elke ronde van het Rad brengt nieuwe kansen tot inzichten en leren.Het gaat er dit jaar niet om wat er gebeurd maar hoe jij er me omgaat. Je kunt je slachtoffer voelen, overgeleverd aan ’het lot’. Maar je kunt het lot ook als nieuwe kans zien, je levenstaak begrijpen. Je wordt uitgedaagd om medeschepper te zijn.

Jou wordt gevraagd om stappen te zetten om je situatie als die niet gelukkig maakt te veranderen, om uit je comfortzone te stappen, om moedig te zijn. Het leven vraagt je om te kiezen en met elke keuze sla je een nieuwe weg in. Dit jaar daagt je uit om balans te zoeken temidden van veranderingen, om door te dringen tot de spirituele kern van de situatie, van je leven. Om dicht bij jezelf te blijven, in je eigen hart terwijl de mallemolen van het leven doordraait.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 11 : Rechtvaardigheid
Dit jaar mag jij je bewust worden van de karmische wetten van oorzaak en gevolg. Daarbij wordt je uitgedaagd om in je eigen leven nu duidelijkheid te verkrijgen wat niet langer waarachtig of integer uitdrukking geeft aan wie je bent.Het jaar van Gerechtigdheid nodigt je uit om in te zien dat oorzaak en gevolg in elkaars verlengde liggen. Je mag beseffen dat je zélf verantwoordelijk bent voor jouw leven.

Je mag dit jaar de wet van oorzaak en gevolg te bestuderen. Vraag jezelf af of je volgens jouw waarheid leeft. Je wordt uitgenodigd om je gedachten, je daden af te wegen. Het is een uitdaging om jezelf trouw te blijven. Gerechtigdheid hanteert een hoger inzicht en hoger denken. Het is van belang om juist nu een ruimere zienswijze te ontwikkelen zodat je steeds meer van de universele waarheden kunt bevatten die nu nog onontdekt in je sluimeren.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 12 : De Gehangene
In het jaar van de Gehangene word je uitgedaagd om steeds duidelijker de dingen vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Om illusies of oude overtuigingen los te laten. Dat je niet meer in strijd, weerstand hoeft te zitten. Dat oude patronen losgelaten mogen worden, zodat er zich nieuwe kunnen vormen in overeenstemming met je nieuwe visie. Dat geeft nieuwe helderheid, nieuwe ruimte en inzichten om je horizon te verbreden.Jou wordt gevraagd of je het innerlijke, de essentie van iets kunt zien in plaats van tegen de buitenkant aan te kijken. Zoek de diepere zin ervan. Anders kan het een gevoel van beproeving geven, het idee dat je niet vooruit komt.

Het kan zijn dat je te maken krijgt met een ‘onmogelijke’ situatie waarvan van je verlangd wordt dat je gelooft, je overgeeft aan een kracht groter dan jijzelf. Dan kun je ervaren hoe de goddelijke, universele geest door je heen stroomt en je van je beproeving bevrijdt.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.


🌟 Jaarkaart 13 : De Dood
Het jaar van de Tarotkaart de Dood betekent dat je een oude jou niet meer dienende weg verlaat. De uitnodiging om het oude af te werpen. Om de dode takken en oude aspecten van je leven te snoeien. Je te verlossen van dat wat jou niet meer dient.Je wordt ook uitgedaagd om je ego te doorzien. Verstikkende relaties, vastzitten in een baan die geen voldoening schenkt, beperkende overtuigingen, alles moet worden losgelaten. Daar mag je de tijd voor nemen. Sluiers wegnemen zodat wedergeboorte mogelijk is.

Weet dat verandering alleen moeilijk is voor het ego. In dit zuiverende proces transformeer je en kom je dichter bij je ware Zelf. Als je je ego doorziet kun je de eenheid van de goddelijkheid ervaren.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 14 : Gematigdheid
In het jaar van Gematigdheid is er de engel , je hogere Zelf die je uitnodigt tot besef dat je ware innerlijk een spiritueel wezen is. Je wordt uitgedaagd om met vaardigheid, geduld en magie de ongelijk soortige energieën in je leven te mengen op een wijze die voor jou werkt.

Het besef wil doordringen dat er een grotere kracht in je werkzaam is, hetgeen je diep in je hart altijd al wist. Ze nodigt je dit jaar uit om helder te zien, inzicht te krijgen. Om te handelen vanuit Eenheid, liefde, harmonie en balans, dat is waar het om draait. Het word een levensles om je hart, ziel en denken in evenwicht te brengen.

Dit jaar mag je leren om innerlijk de balans op te maken. Om bij alles wat je doet, ook bij voeding, drinken en werken voor de voor jou juiste maat te zorgen. Je niet te laten meesleuren van het ene naar het andere uiterste. Leef jouw waarheid. Vraag je hogere Zelf om hulp zodat je in geestkracht kunt groeien. Vertrouw op je Hogere Zelf of je beschermengel. Deze zal je leiden als het gaat om het kiezen van de voor jou juiste weg.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 15 : De Duivel
In het jaar van de Duivel mag je de donkere en vergeten plekjes in jezelf opruimen. Iedereen heeft zijn eigen demonen die door ontkenning of onderdrukking onverwachts tot uiting kunnen komen. Dit jaar confronteert hij je met al je donkere of onbewuste kanten. Hij daagt je uit om ze te omarmen.Je mag dit jaar leren om situaties te doorgronden die jou vastzetten of blokkeren. De energie van de Duivel verleidt je ook om dingen te doen die niet zo goed voor je zijn. Hij klemt zich vast aan de stoffelijke, materiële wereld en verleidt jou dit ook te doen. Om je geest ondergeschikt te maken aan wereldse verlangens van impulsen, zintuigelijk plezier en bevrediging. Geniet van alle aardse geneugten maar wordt er niet afhankelijk van.

Breng je onbewuste of geblokkeerde krachten naar het licht zodat ze onbeperkt gebruikt kan worden als energiekracht. Dan komt er een enorme boost aan positieve energie vrij en kun je lachen om die oude bok op de afbeelding.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 16: De Toren
In het jaar van de Toren mag je ontdekken wie je in wezen bent. Dat betekent dat je uitgedaagd wordt om jouw goddelijke kern te ontdekken en degene wie je dacht te zijn eruit te gooien. Al je vertrouwde en zekerheid biedende overtuigingen, denkpatronen alles waaraan jouw ego identiteit aan ontleent, plaatje voor plaatje opgebouwd door opvoeding, cultuur, opleiding en maatschappij mag je overboord te gooien. Pas als je alles afbreekt kom je tot de essentie van wie je werkelijk bent.

Dat kan soms heftig zijn. Uiteindelijk aan het eind van proces zul je merken dat het een bevrijding is geweest omdat je een pad volgde die jou niet langer ergens bracht. Dit is het jaar waarin het universum besluit in te grijpen om jou weer op het juiste zielspad te zetten. Vertrouw daarop.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 17 : De Ster
Wanneer je een moeilijke tijd achter de rug hebt is het nu de tijd voor de Ster waarin je spiritueel wakker mag worden. Ze helpt je de wijsheid van je hogere Zelf te ervaren. Ontdekken wie je in wezen bent. Door het loslaten van alle maskers kun jij je kwetsbaar voelen. Maar de Ster schenkt ook hoop en een vernieuwende energie. Je wordt dit jaar uitgenodigd om je weer te verbinden met je ziel. Om je eigen zielspad, je eigen innerlijke Ster te volgen.

Daarbij mag jij je afvragen: Durf ik te zijn wie ik ben? Luister ik en handel ik naar de innerlijke leiding die ik in mijn leven ervaar? Durf ik mijn eigen licht voluit te laten stralen? Durf ik de hoofdrol, de ster te zijn in mijn eigen leven? Durf ik mijn kwetsbaarheid als kracht te zien? Iedere keer dat je trouw bent aan jezelf stroomt de energie, het licht door jou. Wens hoopvol je wensen en stuur ze naar de sterren.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 18 : De Maan
Dit jaar staat voor jou het mysterieuze vrouwelijke centraal. Misschien is je pad nog niet helemaal duidelijk en onzekerheid kan angstige gevoelens oproepen. Dit jaar van de Maan daagt je uit om de confrontatie aan te gaan met je diepste onbewuste benauwenissen. Onderzoek je, vaak onbewuste irrationele angsten, deze belemmeren je om te leven zoals je het liefst wilt. Ze maant je tot diepgaande zelfkennis om niet te verdwalen in de schemerwereld vaan illusies en angsten. Dat betekent dat je een angstdrempel moet overwinnen om het nieuwe wat daarachter ligt binnen te gaan.

De Maan vraagt je ook om naar binnen te keren om te luisteren naar het gefluister van je innerlijke wijsheid, naar romantiek en verlangens. Durf jij het vrouwelijke principe in jou te ontdekken? Hoe kun jij je vrouwelijke kracht terug winnen? Durf je ruimte te geven aan die wilde wijze vrouw in jou? Een jaar voor dromen, visioenen en openbaringen. Ook als man draag je de Anima in je.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 19 : De Zon
In dit jaar word je door het stralende licht van de Zon uitgenodigd alles in een nieuw licht zien. Om te voelen dat het gehele leven van een wonderbaarlijk licht is vervuld. Om je te verbinden met levensenergie, levenskracht.Je mag onderzoeken hoe je de Zon, het goddelijke in jezelf kan ontdekken en verwezenlijken. Licht heeft duisternis in zich en duisternis bevat licht door dit te beseffen kun je een pad volgen van verlichting, liefde en bewustzijn.

Vragen die jij je in dit jaar van de Zon mag stellen zijn: Geniet ik nog van het leven, als een kind zo onbevangen en vol verwondering? Leef ik bewust of glijden de dagen zonder er erg in te hebben voorbij? Kun je het Licht in jezelf ervaren? Hoe kan ik in vol vertrouwen en verbinding leven? Je mag leren hoe je vol zelfvertrouwen een hoger doel kunt nastreven. Geniet en ga je vol blijdschap verwonderen over de mooie, soms eenvoudige dingen van het leven.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 20 : Het Oordeel
Een jaar waarin je ‘geroepen’ wordt om te ontwaken uit de toestand van onwetendheid, om jezelf te worden, te laten zien wie je bent. Gevraagd wordt ontvankelijk te zijn, open te staan voor hogere inzichten. Dat kan een gevoel van bevrijding schenken omdat je je niet langer identificeert met de beperkende materie maar met de Geest. Dat betekent ook een transformatie, je kunt jezelf bevrijden uit aardse zorgen, uit dat wat je bezwaard.

Het jaar van het Oordeel is er een van wedergeboorte. Er word je ook gevraagd om jezelf te accepteren zoals je bent. Om niet te oordelen, niet over jezelf en niet over anderen. Bewustzijnsgroei en spirituele groei zijn nauw met elkaar verbonden. Als jouw ziel ervoor heeft gekozen om in dit leven spiritueel te groeien dan zal ze jou allerlei situaties of personen aanreiken om dit mogelijk te maken. Een jaar om je roeping te volgen.Je wordt uitgenodigd om te gaan werken met de kennis over jezelf, de lichtenergie. Een kracht groter dan jijzelf zal je leiden om je op je levenstaak te richten.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

🌟 Jaarkaart 21 : De Wereld
In het jaar van de Wereld mag je uiteindelijk een fase, een cyclus van je leven afsluiten. De weg is niet makkelijk geweest maar je hebt je doel bereikt. Geniet ervan.Je bent op zoek en kunt je plek in jezelf en en in de wereld vinden. Je gaat steeds beter begrijpen wie je bent en hoe het leven werkt. Dat betekent een nieuw fase!Er is een besef van wedergeboorte en vernieuwing want er zijn nog meer doelen te bereiken. Je wordt aangemoedigd om je kennis, wijsheid en ervaringen te gaan delen, te verspreiden in de wereld. De uitnodiging om je vleugels te spreiden en de wereld en het universum verder te verkennen. Om steeds bewust te voelen wat vanuit je ziel en hogere Zelf komt en wat van je verstand of ego-ikje. Dat betekent een bekroning.
Lees hierover meer in mijn boek : ‘Op reis met de Tarot’.

Mocht je een jaarkaart 22 hebben is dat van de Zot:
Een jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Leer om er voor open te staan en erop te vertrouwen dat het leven je brengt wat je nodig hebt.
Laat nieuwsgierigheid je verder brengen. Je wordt uitgedaagd om je eigen intïtie te volgen zonder vooraf te weten waarheen deze je brengt. Kies niet voor veiligheid maar voor avontuur. Durf dit jaar eens in het diepe te springen. Het is de tijd om een geheel nieuw pad in te slaan. Wees vol vertrouwen en doe eens zotte gekke dingen.

✨🌟 Ik wens je een magisch 2023 vol bijzondere groeimomenten in licht en liefde.🌟✨

Warme hartegroet
Corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *