Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Magische geschenken ✨

Magische geschenken ✨

By corrie in Teachings on 13 mei 2023

Vandaag trok ik de Magiër. Ik kijk naar de afbeelding en ik zie als was voor het eerst de Magiër. Hij wijst met zijn ene arm naar boven en met zijn andere arm naar beneden. Hij verbindt boven en beneden met elkaar. Het universum en de aarde. Hij heeft het vermogen om de kracht te ontlenen aan het hogere en dit door intentie om te zetten in aardse manifestaties.

Hoe langer ik naar hem kijk hoe meer ik me verbonden voel. De krachten die tot zijn beschikking staan liggen voor hem op de tafel. Ze zijn voor mij een uitnodiging deze te ontdekken en te leren gebruiken. Ik weet dat zelfbewustzijn wordt verkregen door lessen en uitdagingen. Het vermogen om je eigen realiteit te creëren, ideeën, dromen op gang te brengen en ze te zien groeien tot manifestatie.

Hierin herken ik ook de 4 energieën van de Azen, te herkennen:

-Aas van Staven: vuurkracht, inspiratie – ontdek je passie, je wil- en daadkracht om te scheppen.

-Aas van Bokalen: water, gevoelsleven – verbeelding en voel dat wat je wilt kunt/zult zijn!

-Aas van Zwaarden: lucht, gedachten – denk en communiceer positief, luister naar wat je jezelf aan het vertellen bent, wat jouw overtuigingen zijn. Geloof in jezelf in dat wat je kunt/zult zijn!

-Aas van Pentakels: aarde, daadkracht – onderneem actie op je zielsverlangens om te kunnen/te zijn, te manifesteren! De scheppende energie.

Als je net zoals de Magiër deze innerlijke krachten op een gelijkmatige en constructieve manier gebruikt, kan je de eerste werkelijke stappen zetten om mogelijkheden te realiseren. Neem de verantwoordelijkheid voor je passie, je gedachten en daden en geef vorm aan jouw levensopdrachten.

De kaart geeft aan dat het een goede tijd is om je bewust te worden van de vele mogelijkheden die je hebt. Laat je inspireren en je zult ervaren dat je kunt bereiken wat je wilt. Je bent tenslotte vrij om te geloven wat je maar wilt en te scheppen wat je maar wilt. Jij bezit magische krachten. Stap in je persoonlijke kracht en het universum zal je steunen om jouw wereld vorm te geven.

Ik trok er nog een kaart bij, als hulpkaart:
De Keizerin. Ze herinnert me eraan dat ik de vruchtbare godin in me draag. Zij is de dragende, voedende energie waaruit het universum is opgebouwd. Zij kent de magie van het leven. Ze helpt me, steunt me mijn creativiteit, ideeën en zielsverlangens uit te dragen. De Keizerin laat het stromen, vanuit het universum naar de aarde. Ze laat me zien dat de alledaagse wereld uitingsvormen van de geest zijn.

Wat betekent de Magiër voor jou en welke kaart trek jij als hulpkaart bij de Magiër?

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *