Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Tarot jaarlezing

Tarot jaarlezing

By corrie in Teachings on 18 december 2022

Als het jaar naar zijn einde toeloopt worden de sluiers tussen de werelden ijler, tijd om aan de Tarot jaarlegging te denken.  De kaarten raadplegen, ontdekken welke boodschappen ze hebben voor het komende jaar.

In plaats van voorspellen en de toekomst vast te leggen werk ik liever aan inzicht, aan groeikansen. Waar draait het in de komende 12 maanden om, wat is jouw thema in 2023. Hoe fijn als je al weet welke thema’s en energieën voor jou een rol gaan spelen zodat je voorbereid kunt inspelen op de mogelijkheden en uitdagingen. Zo kun je groeien in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Jouw jaarthema, daar waar het voor jou om draait, de energie die jou uitnodigt, uitdaagt om bewuster te worden wordt hierbij duidelijk. Daarbij ontvang je raad, advies en duidelijkheid in de 12 maanden van het komende jaar. Welke invloeden en energieën van belang zijn in iedere maand, welke energie jou eventueel belemmert, waardoor je stagneert of juist jou in je kracht laat staan. Zo kun je eventueel iets bijsturen of weet je waar je (meer) aandacht aan kunt geven, alert op mag zijn  of juist meer mag laten. Daar ligt dan jouw manifestatiekracht…

✨ Het is natuurlijk niet zo dat alles in het leven concreet vast staat. Een mens heeft een eigen vrije wil en daar moeten we zuinig op zijn. Dat betekent wel dat je door de informatie van deze jaarlezing gunstig kan inspelen op situaties en deze door je bewuste handelen kan beïnvloeden. Zo creëer jij je eigen leven.

✨ De wijze boodschappen van de Tarot bieden al eeuwenlang inzicht en ik vertaal ze altijd als iets waarmee jij en je ziel zich verder kunnen in je ontwikkeling op je levenspad.
Ik heb nog enkele plekjes in januari ( jaarlezing loopt dan van 1 febr tot 1 febr ) zou leuk zijn om ook voor jou een jaarlezing te mogen maken…

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *