Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Veel of weinig Bokalen in een legging

Veel of weinig Bokalen in een legging

By corrie in Teachings on 31 augustus 2022


Bokalen vertegenwoordigen de gevoelens van een mens en als in een legging de Bokalen ontbreken geeft dat meestal aan dat er grote moeite bestaat om zich te uiten, of om met gevoelens of emoties om te gaan zeker omtrent de vraag of situatie.

De gevoelswereld is dan vaak een diep en donker gebied onder water. Een afstandelijke opstelling is dan een houding die enige houvast biedt. Wanneer er juist veel Bokalen liggen kan dit een gevoeligheid aangeven, of men kan zich teveel laten leiden, door emoties. Dan is men vaak niet in staat alle spanningen het hoofd te bieden. Is het gevoelsleven evenwichtig dan geeft dit de mogelijkheid op een rijk innerlijk leven.

Trek op gevoel eens en kaart als advies of inzicht betreffende jouw gevoelsleven…
Ik trok koningin van Pentagrammen…
Door het water (bokaal) met het element aarde kan mijn gevoelsleven mooie vruchten opleveren… (zoals nu met mijn 2e boek🥰).
Ook ik heb de natuur nodig om mijn gevoelsleven ‘op te laden’ te helen. Maar bovenal geloof ik net als zij in wonderen en ervaar daarom ook in wonderen…. en daarbij blijf ik heel aards geworteld en praktisch gericht…

Nu ben ik heel benieuwd naar jullie kaarten…
info@corrievanhesebalten.nl

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *