Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

✨ KELTISCH JAARWIEL ✨      ………….Tarotlezing…………..

✨ KELTISCH JAARWIEL ✨ ………….Tarotlezing…………..

By corrie in Teachings on 10 januari 2023

Wil jij ook bezield leven met de natuurlijke ritmes in jezelf. Geïnspireerd worden en je ziel voeden door de magische energie van de natuur. Dit kun je diep ervaren door het vieren van de Jaarfeesten op het Keltische Jaarwiel!

Het leven en de natuur verwondert, inspireert en voedt mij iedere dag weer. In voor mij moeilijke tijden brengt ze me terug bij mijn eigen kern. Zo is de magie verweven in het leven dat ik leef. Uitbundig en overvloedig in de zomer, in de herfst laat ik los en oogst ik, om in de winter te verstillen en begin ik in de lente met nieuwe energie. Het leven is magisch.

Voel je het kriebelen doe dan ook mee met mijn nieuwe TAROTlezing het hele jaar rond. Verbind je met de natuur door middel van oeroude symbolen het JaarWiel en de tarot.

✨ Wat houdt het Jaarwiel in?
Ook de moderne hekserij (wicca) is nauw verbonden met de natuur. Ze grijpt terug op een diep spiritueel besef dat stamt uit de tijd van de Kelten en Germanen. Met de zon- en maanstanden markeerden de Kelten hun acht jaarfeesten. Daarin eerden zij het goddelijke door middel van vieringen en rituelen. De acht feesten in het jaar noemen we het Keltische Jaarwiel. Ieder feest heeft een eigen energie. Het Jaarwiel rond is verdiepend, ondersteunend, bekrachtigend, verwonderend, verhelderend, speels, feestelijk, voedend… Als je leeft met dit wiel volg je een natuurlijk ritme. Ervaar je de natuur als ‘magisch’!

✨Jaarwiel tarotlezing
Nu is er de mogelijkheid om je aan te melden voor een tarot JaarWiel lezing gebaseerd op de 8 vieringen. We beginnen op 1 februari en eindigen op 21 december. Zo kun je het hele jaar verbonden zijn met het natuurlijke ritme.

Met een JaarWiel lezing kun je dit jaar 8 keer even stil staan, een mooie manier om wat meer in contact te komen met de cycli van de natuur. We duiken niet alleen in de seizoenen, we duiken dankzij de Tarot ook in een bewustwordingsproces. Tegelijkertijd kun je meer leren over deze Keltische jaarfeesten. Het vieren van het JaarWiel plaatst je niet alleen in de seizoenen, maar verbindt je ook met de cyclus van je eigen leven, elk jaar groei je en ben je een stap verder op je pad.

Als jij de innerlijke roep voelt, om de verbinding met de natuur en de magie in je leven te versterken dan ben je van harte welkom.

✨ Hoe werkt het;
✨ Je ontvangt dit komende jaar 8 keer een mail met een uitgebreide beschrijving van speciaal voor jou getrokken tarot kaarten die je inzicht schenken in de dynamiek van het jaarwiel in relatie tot je levensdynamiek
✨ Gedurende het jaar, zal ik bij iedere viering aandacht besteden aan de genoemde 8 feesten, inclusief beschrijving hoe je ze kunt vieren,
✨ Zo hebben jij en ik 8 bijzondere momenten om naar uit te kijken waarbij tarot een rol speelt. Zo kun jij groeien.

✨ De 8 feesten en vieringen
Elke tijd van het jaar heeft unieke energie en kwaliteiten die we kunnen inzetten voor onze eigen natuurlijke groei en levensritme.
✨ Imbolc 1 februari, een tijd van belofte en nieuw begin. Het thema is je afstemmen op je dromen en verlangens. Welke intentie zet je neer voor het jaar dat voor je ligt. Welk zaadje in jou wil het licht zien.
✨Ostara 21 maart lentefeest, lente equinox overwinning van het licht op het donker. Je bewust worden van de volgende stap die je wilt zetten.
✨ Beltane 1 mei uitbundig vruchtbaarheidsfeest in het hoogtepunt van de lente. Hoe is de balans is tussen jouw vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten. Durf jij te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt?
✨ Midzomer 21/22 juni, Zomerzonnewende ook Litha genoemd: de zon staat op zijn hoogst, de langste dag en de kortste nacht; De intenties die je met Imbolc hebt neergezet, met Ostara begonnen te ontkiemen, met Beltane zijn gaan bloesemen zijn nu rond Midzomer in volle bloei. Waarin straal jij, hoe kun jij in je volle kracht staan?
✨ Lammas 1 augustus, ook wel Lughnasadh genoemd, tijd waarin je kunt genieten. Het ontdekken én vieren van het vuur in jezelf. Of het nu gaat om een voorzichtig vonkje of dat je al precies weet waar je hart van in de fik staat. Hoe sta je in liefde en geluk? Wat is je rijkdom of talent?
✨ Mabon 21 september, ook Herfstnachtevening genoemd: dag en nacht zijn weer precies even lang; We mogen stil staan bij jouw oogst van dit jaar. Het is tijd om Moeder Aarde te danken voor wat je hebt mogen ontvangen. Dankbaar te zijn voor de overvloed in je leven en de lessen die je hebt aangereikt gekregen. Wat mag je loslaten en welk inzicht mag je ontvangen.
✨ Samhain 31 oktober is het heksennieuwjaar en het begin van de winter. In de nacht van 31 oktober op 1 november is de sluier tussen de wereld van de levenden en dat van de doden heel dun. We kennen dit feest ook in zijn moderne varianten als Halloween en Allerheiligen. Wat is de boodschap van je voorouders? Wat mag je aan inzicht ontvangen.
✨ Yule 21-22 december de langste nacht en de kortste dag. En viering waarmee we het jaar goed afsluiten. Terugkijkend op het jaar dat bijna achter ons ligt, ontdekken we samen wat dit jaar ons gebracht heeft en laten we het licht schijnen op de inzichten die we daaruit meenemen.

ik kijk ernaar uit om ook met jou het JaarWiel te doorlopen. 🥰

We starten op 1 februari 2023 met Imbolc viering. De kosten voor de hele jaarwiel lezing, de 8 vieringen met de speciaal voor jou getrokken Tarotkaarten is € 49,-

Aanmelden voor 28 januari: info@corrievanhesebalten.nl

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *