Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

⭐🥂🙏Heb jij dat nu ook rond oudejaarsavond?

⭐🥂🙏Heb jij dat nu ook rond oudejaarsavond?

By corrie in Teachings on 31 december 2021

Allemaal vragen die langskomen? Heb ik een goed jaar gehad? Is er liefde geweest? Heb ik iets aan anderen kunnen schenken, iets kunnen betekenen? Wat mocht ik ontvangen? Ben ik wijzer geworden van mijn ervaringen..

Op Facebook meestal mooie plaatjes maar oh wat een enerverend jaar was dit! Niet alleen in de wereld gebeurde er veel onbegrijpelijke dingen ook voor mij persoonlijk gebeurde er van alles.. De dood van een vriend en een vriendin, de pijn en het verdriet wanneer een kind zijn eigen weg wil gaan en geen contact met jou als ouder meer wil hebben, een ingrijpende verhuizing, allemaal ervaringen die verwerkt moeten worden. Dat is innerlijk hard werken, geestelijk verteren wat veel ziele-arbeid vergt.

Ik heb los moeten laten, afscheid moeten nemen, verloor wat mij lief en dierbaar was. Werd ook geveld door de door velen zo gevreesde C. Dat alles doorleven kost tijd en energie. Leven is groeien en steeds weer bereid zijn om het oude los te laten.

Pas als je aanvaardt dat er dingen zijn die je niet veranderen kunt, als je dan ook het gemis, de onmacht en het verdriet weet los te laten kun je het geheim van het leven leren kennen. Weer voelen hoe het licht van de liefde je hart verwarmt. Dat liefde heelt, verbindt. Dan gebeuren er weer wonderen, zussen die zich verzoenen, mijn moeder die nog bij ons is en 87 is geworden, de belofte van een nieuw boek, mooie zielsontmoetingen, vriendschappen. Ik weet dat als ik ongebaande wegen insla, ik zal vinden waar het echt om gaat. Ik zal dan ook in volle vertrouwen openstaan voor wat naar me toe wil komen: een nieuwe toekomst.

Mijn Tarot jaarkaart voor 2022 is de Maan, als vrouw ben ik afgestemd op de prachtige, zachte, helende energie van de maan. ‘s Nachts werpt ze grillige schaduwen en kan daarom angst en bevreemding oproepen zoals de voor mij ongebaande paden van een nieuwe toekomst. Ze brengt me naar de wereld van angst en onzekerheid maar ook naar dromen en verlangens. Mijn themakaart voor 2022 is Schildknaap van Bokalen iets in mij wil geleefd worden. Mooie schatten in mezelf ontdekken. Een nieuw begrip of het begin van een spiritueel bewustzijn. De geboorte van iets nieuws. Momenteel voor mij heel herkenbaar.

We kunnen in 2022 de uitdagingen en tegenspoed van deze tijd gebruiken om liefde boven angst te verkiezen. Het kan zijn dat je struikelt over je eigen angsten en drama’s, jezelf afleidt van je zielsverlangen, van de wijsheid en leiding van je hart. Hoe eenzaam is dat. Verbind je met de liefde.

Iedereen ervaart de Liefde anders. En of je nu voor prikken bent of juist niet, laat 2022 niet het jaar worden van buitensluiten, afwijzen en elkaar de les lezen. Doe er niet aan mee.Samen zijn we een kracht die de wereld kan veranderen. We mogen blijven streven naar een wereld waarin we allemaal vrij zijn om lief te hebben. In verbondenheid, in eenheid.

Ik dank jullie allemaal voor de vele reacties die ik dit jaar mocht ontvangen. De tarotlezingen die ik voor jou mocht doen, de workshops en cursussen waaraan je deelnam, dat ik samen met jou een stukje mocht meelopen op je spirituele pad, dank voor dit vertrouwen, ze verwarmen mijn hart!

Het was een beetje lange tekst en heel persoonlijk …
Maar ik wens je een goed, gezond 2022 vol met bijzondere en magische liefdevolle momenten…

warme hartegroet
corrie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *