Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🌕De Volle Maan 18 januari

🌕De Volle Maan 18 januari

By corrie in Teachings on 16 januari 2022

Elke Volle Maan heeft haar eigen energie. De volle maan van 18 januari is de eerste volle maan van 2022 en staat voor een nieuw begin.

Deze mooie mysterieuze volle maan is een moment om te bepalen hoe jij 2022 wilt vormgeven. Bekijk, voel, wat je in 2022 anders wilt doen (je doelen, stappen of contacten), zodat dit jaar jouw jaar wordt!

Het licht keert sinds midwinter langzaam weer terug. Het is tijd om jezelf voor te bereiden voor de groeikracht die heel langzaam weer gaat toenemen. De energie van deze maan is best hoog. Je kan krachtig intuïtie ingevingen doorkrijgen en de vernieuwing die jij graag in je leven wilt, kan een aanvang nemen.

De Maan staat in Kreeft, het teken van de maan. Deze Maanenergie heeft dan ook emotionele intensiteit zeker als het gaat om familie en thuisgebeuren. Ze helpt je ook om je te verbinden met je diepste gevoel en dromen én om te gaan voor de door jou gewenste vernieuwing!

De Tarotkaart die ik hierbij trok is de Keizerin…de Moederkaart. Prachtige energie passend bij de invloed van de Kreeft. De Maan is de moeder van de planeten. Moederlijke energie die ook groei, bloei en overvloed schenkt!!
Er is creativiteit op geestelijk niveau en er borrelt een veelheid aan ideeën in je op, heerlijk om hiermee een nieuw begin binnen te stappen…

full moon blessings
Corrie Van Hese Balten

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *