Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🔥 Pinksterfeest 🔥

🔥 Pinksterfeest 🔥

By corrie in Teachings on 5 juni 2022

Pinksterverhaal vertelt ons over tongen van vuur, van enthousiasme, geestdrift, aangeblazen worden! Nieuwe zin in je leven voelen borrelen en bruisen. Het vuur dat inspireert, verwarmt, energie geeft. Dat opvlamt in je hart als je het nodig hebt. Dat je er anderen mee zult aansteken en dat je je door anderen laat aansteken.

Pinksteren verwijst naar het moment waarop de spiritueel zoekende een punt op zijn pad heeft bereikt waarop de Heilige Geest – Heilige Sophia, de universele, oorspronkelijke, geestelijke wijsheid– indaalt in de mens. De pelgrim is werkelijk tot bewustzijn is gewekt.

Spiritueel gezien houdt Pinksteren in dat het Christusbewustzijn in ons wordt geactiveerd. Dit betekent dat je vanuit liefde, gelijkwaardigheid en respect voor alle levensvormen wilt leven. In plaats van vanuit angst, macht en boosheid. Meer vanuit onvoorwaardelijke liefde leven.

Als mensen zijn we allemaal zo anders in het ontvangen en het doorgeven van de vonken van liefde. Wat een geschenk is het, als je mensen tegen komt die jouw ‘taal’ spreken, zodat je de universele taal van de liefde erin kunt verstaan.

Het doet me denken aan de Tarotkaart ‘het Oordeel’ deze symboliseert de opstanding, de roeping, en de bewustwording van het Zelf. Dat we deel uit maken van een groter geheel. Het vreugdevolle moment dat wij spiritueel ontwaken.

Fijne pinksterdagen
warme groet
Corrie Van Hese Balten🔥

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *