Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

🙏 Moedergodin🙏

🙏 Moedergodin🙏

By corrie in Teachings on 8 mei 2022

Er komt een dag, ergens halverwege het leven van iedere vrouw, dat de Moedergodin achter je komt staan en haar armen in een omhelzing om je heen vouwt en fluistert: ‘Het is tijd. Je hebt nu genoeg op je schouders genomen en gedragen.

Het is tijd om te stoppen met volwassen worden. Het is tijd om te stoppen met de gekte van vergelijking en de bespottelijkheid van competitie, en een op angst gebaseerd leven. Om los te breken van de ketenen van zelfwaarnemingen en overtuigingen die je niet (meer) dienen.

Tijd om je te verbinden met levende tijdloze wijsheid. Tijd om vreugdes te ervaren die een leven, vrij van dwang en schuld, kan schenken. Er wachten nog steeds avonturen op je en dit keer zul je ervan genieten door de visie van wijsheid en inzicht.

Tijd om het leven te dansen, niet om mooi of goed genoeg gevonden te worden maar als wilde expressie van wie jij in wezen bent. In jou bevindt zich de wilde vrouw, de moeder en de crone.’

De Moedergodin zal je schouders liefdevol beroeren en je eraan herinneren dat jij je deel hebt gedaan. Dat je hebt gegeven, gezorgd, geleden.

‘Het is tijd’, zal ze zeggen, ‘om je pijn te transformeren in kracht. Laat het los, laat het echt in liefde los en voel de vrijheid, de ruimtes in jou.

Vul ze met nieuwe ontdekkingen, mooie ervaringen, liefde en gelach. Vul jezelf zo vol dat je niet langer bang bent voor dat wat komen gaat. Richt je naar het leven in al haar kleuren en tinten.Begroet iedere dag met de opwinding van een kind.’

‘Het is tijd’, zal ze zeggen… ‘om je eigen heilige pad te kiezen. De cirkel van geboorte, leven, dood en wedergeboorte. Tijd om de vibratie naar Liefde te verhogen, onmisbaar in het ontwaken van onze tijd. Voor het welzijn van iedereen.’

Je wordt geïnspireerd, liefdevol uitgedaagd en ondersteund in de heilige koesterende omhelzing van de Moedergodin.

De Moedergodin wordt in de Tarot beschreven onder de mystieke Hogepriesteres en de vruchtbare Keizerin.

Fijne Moederdag jij mooie unieke bijzondere vrouw!

warme hartegroet
Corrievanhesebalten

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *