Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Trots op mijn nieuwe Boek

Trots op mijn nieuwe Boek

By corrie in Teachings on 7 oktober 2022

🥰 ZÓ TROTS OP MIJN NIEUWE BOEK: OP REIS MET DE TAROT 🥰
Zoek je een duidelijk, overzichtelijk Tarotboek met boeiende oefeningen? Reis jij mee naar de mystieke plaatsen die verborgen zijn in je ziel. Met dit boek maak je een reis door je hart en gedachten. Dwaal je rond in alle kamers van je ziel. Je wordt uitgenodigd om te dansen met je angsten en te feesten met je verlangens. Het wordt een reis om nooit meer te vergeten.

FLAPTEKST:
Op reis met de tarot gaat uit van de Rider Waite Tarot van Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith. Als Rozenkruiser en lid van de Hermetic Order of the Golden Dawn waren beiden ingewijd in de (hermetische) kennis van oude culturen en mysteriën. Corrie van Hese Balten heeft zich decennia verdiept in die oude kennis en deelt deze in dit boek. Zij duidt de kaarten onder meer naar symboliek, numerologie, de elementen, licht en schaduw. Ze gaat in op de universele wijsheid per kaart en laat die volgen door een persoonlijke bespiegeling. Voorts biedt ze per kaart een visualisatie (Grote Arcana) en een oefening (beide Arcana’s), die je inspireren en uitnodigen om buiten je comfortzone de diepte in te duiken. Om je spirituele kracht en natuurlijke gaven te herwinnen. Om jezelf te helen, te transformeren en te versterken. Om je angsten te doorzien en obstakels die je tegenhouden je unieke licht te schijnen, te begrijpen. Om je pijn in kracht te transformeren en te ontdekken hoeveel wijsheid je zelf al in pacht hebt.

Met Op reis met de tarot overstijgt Corrie van Hese Balten het reguliere tarothandboek. Het leest op onderdelen als een spirituele ontdekkingsreis, het is ook een werkboek en kan zelfs op zichzelf als orakelboek worden gebruikt.
Prijs € 22,50

Samen met mij op reis door de Tarot?
Het is tevens een werkboek en je kunt aan de hand van de 78 oefeningen bij mij een jaartraining doen, dan maken we samen deze boeiende reis door de tarot.

Gedurende de reis door de Tarot zal ik je begeleiden in je persoonlijke proces om jezelf te ontdekken zodat je jouw zielspad kunt bewandelen en dat kunt doen waar je hier op aarde voor bent gekomen. Deze reis is gebaseerd op mijn praktijkervaring, kennis en persoonlijke ontwikkeling. Je zal ondersteund worden door mijn persoonlijke aandacht en professionele begeleiding. De oefeningen die bij iedere Tarotkaart staan maak je thuis wanneer jij er de tijd voor kan nemen zodat het ook een waardevol moment wordt. Zodat je alles wat je leert ook volledig zult ervaren. De reis met informatie en oefeningen zullen je inzicht bieden in de diepte van je groeiproces en bovenal in de wijsheid die je met je meedraagt. We werken altijd naar het licht toe en we dragen op deze manier bij aan heling en bewustwording. De Tarot is een manier om werkelijk te ontdekken welk mooi uniek mens er schuil gaat onder de sluiers van angst, oordeel en opgelegde overtuigingen.

Ga je met me mee op reis? Durf jij de sprong in jezelf maken, om jezelf in het stralende licht te ontdekken?
Info@corrievanhesebalten.nl

Het boek is bij mij te bestellen dan schrijf ik er een persoonlijk woordje voor je in. Of bij A3 boeken en in iedere boekhandel ISBN : 978 94 91557 651

Mijn eerste boek is een spirituele roman: Arcana, de geheimen van het leven A3 boeken ISBN 978 94 91557 44 6

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *