Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Weinig of juist veel Pentagrammen in een legging

Weinig of juist veel Pentagrammen in een legging

By corrie in Teachings on 14 september 2022

Als er weinig of geen Pentagrammen in de legging voorkomen, kan het zijn dat de vraagsteller niet of niet goed is geaard. Hij of zij kan makkelijk gaan ‘zweven’. Ook als het om een situatie gaat duidt dit op weinig realisme of hier-en-nu-besef. Geen praktische handeling of ondersteuning. Kunnen energie niet vorm geven, niet op aarde neer zetten. Kunnen vaak slecht met materie of geld omgaan.

Pentagrammen met als element Aarde brengt je naar de basis in jezelf, schenkt stabiliteit, structuur en kracht. Als je goed geaard bent, ben je niet makkelijk uit je evenwicht te brengen. Je staat dan vol vertrouwen in je eigen kracht. Energie die in de lucht hangt kun je goed vormen in tastbare vorm.

Als er veel Pentagrammen liggen dan wijst dit vaak op een materiele gerichtheid, sterke prestatiegerichtheid. Ze denken dat onze aardse werkelijk de enige is, dat materie, geld of hun lichaam het belangrijkte is. Ze zijn zeer verbonden via de zintuigen. Ze kunnen zelfs bezitterig, hebzuchtig en overdreven materialistisch zijn. Spelen het liefst op zekerheden en veiligheid en zijn sterk carrière-gericht.

Kies eens een kaart die weergeeft hoe jouw pentagrammen energie ervoor staat…

Ik tok de Keizerin
Ik mag (leren) het leven in al haar volheid beleven en ervaren. Ze is de voedende dragende energie symbool van vruchtbaarheid. Ik weet dat ik ervoor gekozen heb om het hier en nu te doen en dat ik mag genieten van alle groei, vruchtbaarheid, levenskracht en overvloed. Maar ze laat ook zien dat ik mag ervaren dat de fysieke alledaagse wereld uitingsvormen van de geest zijn. Ik mocht leren stevig en stabiel in het leven te staan, wetend dat ik de hemel in me mee draag. Zo mag ik in dit leven leren te creëren vanuit overvloed. Ik ben heel benieuwd naar jou kaart!! Mail me als je vragen hebt.

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *