Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Weinig of juist veel Zwaarden in een legging

Weinig of juist veel Zwaarden in een legging

By corrie in Teachings on 13 september 2022

Zwaarden: Te weinig of teveel luchtenergie
Te weinig Zwaarden in een legging wordt meestal niet als een probleem ervaren. Vaak ontbreekt de kracht om ergens voor te gaan. Is men liever niet druk bezig met bedenken hoe of wat. Vaak is men wat in zichzelf gekeerd, communiceert moeizaam. Maar het ontbreken van Zwaarden betekent niet alleen ontbreken van strijd maar kan ook duiden op het onvermogen om over zichzelf of over het leven na te denken of om voor jezelf op te komen.

Het Zwaard laat het onderscheid tussen het licht en het donker zien. Het Verwijderd onnodige ballast. Zwaard schenkt ook scherpzinnige inzichten. Het is de krachtige gedachtenkracht die kan manifesteren. De beheersing van de geest over de materie.

Wanneer er juist veel Zwaarden in een legging voorkomen kan het zijn dat degene teveel ‘in zijn hoofd’ leeft. Het rusteloze lucht element kan je ‘door laten draaien’ laat je met alle winden mee waaien. Er kan ook veel strijd zijn, of men is té strijdlustig.

Welke zwaardenkaart spreekt jou het meeste aan? En welke kaart trek jij uit je hele deck als advies omtrent jouw zwaarden energie?

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *