Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Tarotkaart de zon

Tarotkaart de zon

By corrie in Teachings on 21 juni 2021

Een klein stukje uit de beschrijving van de Zon die in mijn verdiepingscursus Tarot wordt gegeven:
De Zon is het symbool van licht, verlichting. Het licht van de Zon is de bron van alle leven op aarde en staat daarom ook voor levensenergie, levenskracht. In dit licht herinneren wij ons wie we zijn. Het ontwaken van ons ware Zelf. We zijn tot de essentie doorgedrongen.

De Zon als bron waaruit energie stroomt. Die energie kunnen we ook warmte, kracht, liefde of leven noemen. Want zonder die energie kunnen we niet bestaan.
De zon zelf is ook een oud symbool voor Christus, die ook wel de innerlijke Zon of de Zonnegeest wordt genoemd. Zoals Christus, Boeddha en andere ingewijden draagt ook deze zonmens de beide polen, die even krachtig in volmaakt evenwicht in elkaar rusten, in zich. Hij laat ze beide in zijn geestelijk wezen tot uiting komen.

Het kind zit ook ongezadeld zonder teugels op het paard vol vertrouwen in de spirituele kracht. De zon in de tarot helpt je om bewust te worden van alle mooie dingen in het leven, ook in jouw leven. Je mag ervan bewust zijn dat de warme lichtstralen van de zon ook jou doorstralen. Ze vertelt je dat ook jij gelukkig mag zijn. Dat creativiteit en innerlijke schoonheid ook in jou leeft. Zelfs als het donker is in je leven, we kennen die dagen allemaal wel, kunnen de warme positieve lichtstralen van de zon verlichting of inzicht schenken.
Ik wens jullie een mooie zomer waarin je levensenergie kunt opdoen….

(niets mag zonder mijn toestemming op enigerlei overgenomen worden)

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *