Handgeschreven door Corrie Van Hese Balten De Laatste Berichten

Zomerse Tarot

Zomerse Tarot

By corrie in Teachings on 4 juli 2021

Volgende week start de ‘grote vakantie’, kinderen hebben 6 weken vrij… Een tijd waarin iedereen vertraagd en kan genieten van het leven. De zomer doet mij denken aan ontspanning, openbloeien, lekker zwemmen, heerlijk buiten eten, er op uit trekken… happy time met familie en vrienden, fijn samenzijn…

Zijn er ook tarot kaarten die mij doen denken aan de zomer?  Ik pakte mijn deck er eens bij en bekeek de kaarten. De Bokalen associeer ik met water en liefdevolle gevoelens, toepasselijk in de zomer…. Als ik verder kijk zie ik Pentagrammen 9, dan krijg ik spontaan zin in een tuinfeestje. Onze tuin staat altijd open voor iedereen die langs wil komen. Het is heerlijk om te delen met anderen en te relaxen in de natuur. De tijd te nemen om van elkaars gezelschap te genieten onder het genot van een goed glas wijn.

Dan zie ik de Keizerin voor me, vruchtbaarheid, overvloed. Alles om me heen straalt dit uit… de vruchten hangen rijp aan de struiken. Leunend achterover ontspan ik me en geniet van al het overvloedige groen. Ik ervaar een sterke verbondenheid met Moeder Aarde en met het leven. Levenskracht en vitaliteit stroomt door me heen….

Ook de Gehangene spreekt me wel aan… efff lekker chillen…  uit ons dagelijks leven stappen, de wereld weer van een andere kant bekijken.. leven ipv overleven. Tijd om controle los te laten, om onze gedachten te laten afdwalen waardoor andere inzichten de gelegenheid krijgen om in ons bewustzijn door te sijpelen. Ontspanning is een belangrijk aspect voor zelfontdekking en ontwikkeling.

Dan spreekt de Koningin van Staven tot me vanaf haar troon voor de Piramiden. Oh wat verlang ik om weer te reizen naar Egypte (voor de 20e keer maar verveelt nooit). Ze houdt haar bloeiende magische Staaf in de ene hand en een zonnebloem in de andere. Ze spreekt tot me over liefdevolle, sensuele gevoelens.. levensenergie en vurige passie. Net zoals de zwoele zomerse nachten blaast ze enthousiast een levendig vuurtje in de romantiek.

En jij dan? Welke tarotkaarten vind je vol zomerse energie

Post CommentLeave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *